Nerde Şampiyon olursan ol Fenerbahçe için en ömenlisi Saracoğlundan gecer unutmayın
inş 5'i bi yerde olurda şükrü saraçoğlunda hepsının dahıl oldugu bı kupa sov düzenlerler
HERSEYE RAGMEN
100.yıldakı ne benzer ayak oyunları yasıyoruz ama herseye ragmen sampıyonluk gelmelı
100.yılda yasanan hemen hemen her brans ta sampıyonluk tekrarlanırsa F.B DUSMANLARINI IYI DERT SAHIBI YAPAR
Fenerbahçe Acıbadem de şampiyon oldu, geriye kaldı 2 tane. Allah utandırmasın.
en büyük korkum futbolcular basketbolculara öyle güveniyorum kı futbolda şampiyon olalım tamamdır bence
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
Başlıkları sıra sıra koyarız inş...
Voleybol Kadınlarda da Şampiyonuzzzzz
Etti mi 3 ? kaldı mı 2
Koleksiyonumuzu devam ettirelim
Vurun Kırıııııııııın Parçalayıııııınnnnnn
Geçen sezon Trabzon'u yensek 5'te 5 yapacaktık. Bu sene olacak gibi. Basketbol takımımıza güveniyorum. Önümüzde Ankaragücü ve Sivas engelleri var bana göre sadece. Onları aştık mı Haziran'da basketbol şampiyonluğu kesin gelir..
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SPOR KLÜBÜFENERBAHÇE
İnşallah bu sene 5'te 5 yapıcaz. (3/5)
Dilimde şarkıların gündüz gece Deli gibi aşığız FENERBAHÇE Bu dünyayı yakarız senin için Şampiyonluk gelince
Çünkü biz futbol kulübü değil bir spor kulübüyüz.
Hem de iddia ediyorum tüm branşlara bakıldığında değil Avrupa, dünyanın en iyisiyiz...
Artık sadece futbol kesmiyor, vakit bulabilirsem voleybol ve basketbol maçlarına da gitmeye çalışıyorum takımımın...
Bayan Voleybol da geldi.Kaldı Erkek Basketbol ve Futbol .Hadi bakalım
Her branşta şampiyonluk.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ !
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SPOR KLÜBÜFENERBAHÇE
/>
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SPOR KLÜBÜFENERBAHÇE
/>
Bende farklı birşey oldu sandım.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
Koleksiyonumuzu devam ettirelim
koleksiyona devammmm
Efeside yendik ve 2-0 öne geçtik yolu yarıladık, kalacak bir final, inş 5de 5 gelecek