banvit gs maçını banvit aldı ve seriyi 1-1 e getirdi. finalde banvit gelirse seri 1-0 dan başlayacak ve avantaj direk elimizde olacak. finalde gs gelirse seri 0-0 dan başlıyacak. 5 nci şampiyonluğumuz her halükarda gelir inşallah.
quote:Orijinalden alıntı: admylmz banvit gs maçını banvit aldı ve seriyi 1-1 e getirdi. finalde banvit gelirse seri 1-0 dan başlayacak ve avantaj direk elimizde olacak. finalde gs gelirse seri 0-0 dan başlıyacak. 5 nci şampiyonluğumuz her halükarda gelir inşallah. 5i 1 yerde gelio insallah cok guzel olcak, spor klubu oldugumuzun en buyuk kaniti ;) sadece futbol basketbol olmaz ;)
Cok iyi maçtı Zerre tereddütüm yok Sakın birileri SMS falan atmasın hee sonra bunlar da camura yatıp ağlamaya başlar :)
quote:Orijinalden alıntı: TiSKE Cok iyi maçtı Zerre tereddütüm yok Sakın birileri SMS falan atmasın hee sonra bunlar da camura yatıp ağlamaya başlar :)
quote:Orijinalden alıntı: fbdemir quote:Orijinalden alıntı: fbdemir Koleksiyonumuzu devam ettirelim koleksiyona devammmm Koleksiyon Tamamlandı
quote:Orijinalden alıntı: King_Arthur09 her zaman her yerde her dalda(su topu hariç orda yokuz maalesef) Fener açmıyor su topunda gs de oyuncularım çoğu fbli imiş su topu fedarasyon başkanı demişti Açsa şampiyon olur sözünüde eklemiştir
quote:Orijinalden alıntı: invisible quote:Orijinalden alıntı: King_Arthur09 her zaman her yerde her dalda(su topu hariç orda yokuz maalesef) Fener açmıyor su topunda gs de oyuncularım çoğu fbli imiş su topu fedarasyon başkanı demişti Açsa şampiyon olur sözünüde eklemiştir Hentbol da yok, Lisede bir dönem hentbol takımındaydım, Ulan ilçede en çok erkek bizim okulda var her dalda sonuncu olur mu bir okul