Şimdi Ara

Bütün branşlarda şampiyonluğa gidiyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi Gs ile Kürekde de en az bu 5 branş kadar kapışıyoruz bence Kürekde bu listeye girer..geçen sene rekabeti Gs kazanmıştı, 1ay sonra galiba Türkiye Şampiyonası var inş Şampiyon oluruz

http://www.fenerbahce.org/kurek/
  • Voleybolda bu VBGSTT hep bizi yendi bu yıl zor maçlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Voleybolda bu VBGSTT hep bizi yendi bu yıl zor maçlar var.

Kısaltılmış haline bakar mısın.Yenersek büyük iş başarmış oluruz
  • Futbolda basari biraz daha zor, en azindan Avrupa'da. Diger takimlar en fazla 6 kisi ama futbolda neredeyse bu sayinin 2 kati. Bu kadar adami bir takim haline getirmek zor is, ayni anda kac tane kaliteli adam alabilirsiniz?
    10 sezonun 8 inde ilk 2 de olmak cidden basaridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Futbolda basari biraz daha zor, en azindan Avrupa'da. Diger takimlar en fazla 6 kisi ama futbolda neredeyse bu sayinin 2 kati. Bu kadar adami bir takim haline getirmek zor is, ayni anda kac tane kaliteli adam alabilirsiniz?

kesinlikle

diğer taraftan emre alex volkan luganonun olduğu kadroda yobo gibi nokta takviyelerle tam takım olunur.. Avrupa olarak mesela en son lille maçında guiza yüzünden kaybettik geçen senede daha ortada transfer olmadığı için..bence bu sene aykut sayesinde bunlar çözülecek ve başarılı olunaccaktır..Aykutla birlikte en çok güvendiğim ve biz tam takım yapacak 2 kişi var zaten onlar olsun bu takım başarılı olacaktır avrupada ; Alex ve Emre

• Futbolda yakın zamanda veya gelecekte Avrupa'dan kupa gelmesini mümkün görmüyorum.Bu bütün takımlarımız için geçerli.CL'de çeyrek final Türk Futbolunun gidebileceği en üst noktadır.Bir daha böyle bi başarı gelir mi ? Belki...Ama öyle kolay değil artık.UEFA'da ise - Ben UEFA'yı pek önemsemiyorum-
  • Futbolda yakın zamanda veya gelecekte Avrupa'dan kupa gelmesini mümkün görmüyorum.Bu bütün takımlarımız için geçerli.CL'de çeyrek final Türk Futbolunun gidebileceği en üst noktadır.Bir daha böyle bi başarı gelir mi ? Belki...Ama öyle kolay değil artık.UEFA'da ise - Ben UEFA'yı pek önemsemiyorum-
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Futbolda basari biraz daha zor, en azindan Avrupa'da. Diger takimlar en fazla 6 kisi ama futbolda neredeyse bu sayinin 2 kati. Bu kadar adami bir takim haline getirmek zor is, ayni anda kac tane kaliteli adam alabilirsiniz?

kesinlikle

diğer taraftan emre alex volkan luganonun olduğu kadroda yobo gibi nokta takviyelerle tam takım olunur.. Avrupa olarak mesela en son lille maçında guiza yüzünden kaybettik geçen senede daha ortada transfer olmadığı için..bence bu sene aykut sayesinde bunlar çözülecek ve başarılı olunaccaktır..Aykutla birlikte en çok güvendiğim ve biz tam takım yapacak 2 kişi var zaten onlar olsun bu takım başarılı olacaktır avrupada ; Alex ve Emre

Ve Gökhan

• quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

quote:

quote:

kesinlikle

Ve Gökhan

Onu söylemedim Barca yüzünden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

quote:

quote:

kesinlikle

Ve Gökhan

Onu söylemedim Barca yüzünden

Şampiyon olup direk gruplardan katılırsak eğer satmazlar Gökhanı ama Santos'la ilgili birşey diyemeyeceğim.

• tebrik ederim gerçekten bir galatasaray'lı olarak. 2 senedir fenerbahçe çok güzel işler yapıyor her alanda.
    benim anlamadığım bu büyük başkan adnan polat futbola vakit ayıramadık falan ondan böyle oldu diyor ya,eee diğer branşlar nerde ? Naptın be sen adam o zaman...
  • Saldırın forma için siz de savaşın
    Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın
    Kupalar yükselecek ellerimizde
    Vurun kırın, parçalayın!

• Sarı Melekler Şampiyonluğa Çok Yakın

Fenerbahçe Acıbadem Kadın Voleybol Takımı, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u yenerek final serisinde 2-0 öne geçti.
  • sarı meleklerin bu jenerasyonu çok ayrı bişey bence bu jenerasyon bizde olduktan sonra kimse bizden şampiyonluğu alamaz..
    eda
    naz
    nihan bu oyunculardaki hırsı gördükçe daha çok seviyorum voleybol ve fenerbahçemi..

erkek basketbol takımı bu kadar sakatlığa rağmen şampiyon olursa büyük bir mücize olacak bu yıl

futbol a takımı
    sadece diğer futbolcularda gökhan gönül gibi yürekten mücadele etse 2 maçı da 10-0 falan alırız ancak yok işte
    gökhan mehmet emre ile ancak bu kadar gidiyor bu takımda bu tip oyuncuların sayısı artmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

sarı meleklerin bu jenerasyonu çok ayrı bişey bence bu jenerasyon bizde olduktan sonra kimse bizden şampiyonluğu alamaz..
    eda
    naz
    nihan bu oyunculardaki hırsı gördükçe daha çok seviyorum voleybol ve fenerbahçemi..

erkek basketbol takımı bu kadar sakatlığa rağmen şampiyon olursa büyük bir mücize olacak bu yıl

futbol a takımı
    sadece diğer futbolcularda gökhan gönül gibi yürekten mücadele etse 2 maçı da 10-0 falan alırız ancak yok işte
    gökhan mehmet emre ile ancak bu kadar gidiyor bu takımda bu tip oyuncuların sayısı artmalı...

Seride 2-0 önde olmamıza rağmen temkinli olmakta fayda var. Lige çıktığımızın ertesi senesi finale kalmış ve seride 2-0 öndeyken ardı ardına 3 maç yenilip şampiyonluğu kaybetmiştik. 3-1 kazanacağımız seride hakemler yüzünden 2-3 yenilip şampiyon olamamıştık.

• efese 2-3 sene öcne 2-0 öndeyken 4-2 yenıdlgımız serı gelıyor aklıma sinirimi bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOL11

efese 2-3 sene öcne 2-0 öndeyken 4-2 yenıdlgımız serı gelıyor aklıma sinirimi bozuyor.

Evet 2 sezon öncesiydi sanırım. Ayhan Şahenk'teki 2 maçı kazanıp Abdi İpekçideki maçları vermiştik. Yalnız o serinin 3. karşılaşmasını 15 sayı öndeyken kaybetmiştik. O maçı da kazansak 3 -0 olacak ve büyük ihtimalle şampiyonluğu alacaktık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.