Şimdi Ara

Bütün İSS Kotalı Pakete Geçecekmiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Webtekno Youtube Sayfası ''AKK Yerine 1 GB Başına 2 TL Ödenecek KOTA mı Geliyor? (Yeni Fiyatlar Nasıl Olacak?)'' Adlı Video Koydu Kablonet MH Hizmetlerini Aradığında MH Verdiği Cevap Şu Şekild ''Tüm İSS Kotalı Pakete Geçecek Fakat Biz Devlet Kurumuna Bağlı Olduğumuz İçin İlk Olarak Geçtik Diğer İSS Özel Olduğu İçin Onlarda HAZİRAN Ayında Kotalı Pakete Geçecek Diyor''
    Kaynak;
    https://www.youtube.com/watch?v=XZujVfA6jRY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVizard -- 2 Mayıs 2017; 21:56:29 >

• benım bildiğim devlet krumu en son ücretli ek kotaya geçer, özel sektor önce geçer,
    anlamsız bir ifade...
  • "akk kalkacak" cümlesini karımızı yüzde 1000 nasıl artırırız olarak anlayanlar kulübü.
  • ttnet müşteri hizmetlerini aradım. akkye devam edeceklermiş ancak btknın dediği gibi gece 2 sabah 8 arası akkyi geçmiş olsanız dahi full hız alacaz ve kotaya yansımayacak o saatler arasındaki kullanım. ek olarak hıza göre düşecekmiş akkyi aştıktan sonra şuan tam bilmiyorum ancak 16-25 mbit olan paketler 8 mbite 25-50 arası olanlar 16 mbite düşecekmiş akk aşıldıktan sonra. süperonline ya da kablo net böyle salak bir kota değişimine girerse bir ton müşteri kaybeder. bu kadar tepkiyi göz ardı edeceklerini sanmıyorum.
  • Tepkilerden dolayı yakın zamanda geri adım gelecektir. Özellikle fiyatlamada.
  • Ya hikaye kadının sesi değişti sorunca inanmayın her duyduğunuzu öyle birşey yaparlarsa ülkede internet kullanan kalmaz.
  • BTK da bi açıklama et be. Ölü moda girdiler resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.