SÜPER KOMIK BI VIDYO GULMEKTEN YERLERE YATACAĞASINIZ
yatmazsam sorarım sana
quote:
Orjinalden alıntı: Kelepce
yatmazsam sorarım sana
quote:
Orjinalden alıntı: Kelepce
yatmazsam sorarım sana
ama karaografi super olmuşş
valla irenç bi video, aşırı basit, çeşitleme yok, rezalet, berbat, bööğğkk,.... vs....
ama emeğe saygı..
Ben saygı gösterilecek bir emek göremiyorum.Baydı artık bunlar.Nerden moda yaptılar.Hadi yurt dışı olanlar idare eder diyeceğimde yerli olanlara bak çoğunluğu böyledir....
quote:
Orjinalden alıntı: muratti35
valla irenç bi video, aşırı basit, çeşitleme yok, rezalet, berbat, bööğğkk,.... vs....
Ben saygı gösterilecek bir emek göremiyorum.Baydı artık bunlar.Nerden moda yaptılar.Hadi yurt dışı olanlar idare eder diyeceğimde yerli olanlara bak çoğunluğu böyledir....
quote:
Orjinalden alıntı: muratti35
ama emeğe saygı..
YA ARKADASLAR BAN NE KIZIYOSUNUZ BENDEN SUNMASI SIZE BEĞENMEK WEYA BEĞENMEMEK KALMIS BENIM SUNUMUMA ISTER SAYGI DUYUN ISTER DUYMAYIN ORASIDA SIZIN BILECEĞİNİZ İŞ AMA YINDE NE SAYGI DUYUCAM MUHABETTLERİ YAKISMIYOR
offf... ya bu vidyoları çeken arkadaşlar, artık yapmayın.. hiç komik değilsiniz ya..
topici açan kardeş emeğe saygı diyorum kasteddiğim sen değilsin... benim tepkim o klibi çekip internete yayanlara... hiç komik değil ve iğrenç ötesi
harbiden yaw topici açana kim laf etti.HOcam sende paronaya var galiba.Biz çekenlere laf ediyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme