< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 22 Ağustos 2020; 16:58:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 22 Ağustos 2020; 16:58:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba sürerken önüne bak. Takip mesafesi bırakmayıp vuranı bir nebze anlarım da. Duran arabaya vurmuşsun.
|
işte bu nedenle araç kamerası şart bu ülkede.
|
ispatlayabilirseniz (ki pek mümkün durmuyor) 50-50 suçlusunuz.
ispatlayamazsanız önünüzde duran düz yoldaki araca çarpmışsınız tamamen suçlusunuz. iyi tarafından bakın araç değil insan olsaydı, hapis yatardınız. vicdan, travma v.s. cabası. önünüze bakın, telefona veya ekrana değil |
O araç arıza yapmış olabilir. Tekeri patlamış olabilir. Yakıtı bitmiş olabilir. Hiçbir şekilde size arabaya çarpma hakkı tanımıyor. Tamamen hatalısınız.
|
Adam önüme köpek çıktı durdum derse mesela EVET BÜTÜN SUÇ ÇARPANIN.
Ben görmedim, bir anlık dalgınlık, hepsi suç. Nerede takip mesafesi, bırak mesafeyi daha önüne bakmadan araba kullanıyorsun. Adamın suçu varsa 8 de 1 şeritte durmak olur. |
senin gibi adamlar yüzünden başımıza bunlar geliyor zaten. sen git yolun ortasina davar gibi park et. sonra bıdı bıdı. eminim sende bu herif gibi yolun ortasina park ediyorsun
muz cumhuriyeti mi bura köpekmiş itmiş. hani nerde fren izi diye sorarlar adama. |
Bende puntoyla benzer kaza yaptim. Kopru uzerinde trafik durmus, koprunun uzerine ciktim duramadim ondeki hondaya arkadan girdim. Hic sesimi cikartmadan adamdan ozurumu dileyip tutamagi tuttum. Adam asagiya inip trafik duruyor diye el isaretimi yapsaydi yada reflektor mu koysaydi?
Onunuze baksaydiniz bu kaza olmazdi. Baska sebeblerden dolayi o araba orada duruyor olabilirdi yada gercekten seyir halindeydi siz yola odaklanmadiginiz icin fark edemediniz. Orada yaya v.s. de olabilirdi. Araba surerken en onemli isiniz arabayi surmektir. |
Tamam da gözlerin yok mu hocam? Hadi o manyak park etmiş öylesine. Gidip çarpman mı gerekli? Yola bakmadan araba sürüyorsunuz kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz
|
Yolun ortasında park eden öküz, bence de suçun yarısı onun sayılmalı hatta daha fazlası. Çok çektim ben o öküzlerden, Hatay komple onlardan ve ben üç sene yaşadım. Adam iki sıra park edilmiş yola üçüncü sıraya aracını bırakıp markete gidebiliyor ve bunu gelişmişlik göstergesi olarak sunuyor, burası Adana gibi değil biz anlayışlı insanlarız diye yutturmaya çalışırlar.
Ben hiç o kadar geniş mezhep olamadım. Markete gireceksem iki şerit yol varsa sokak arasına girerim. Ama kardeşim "dalgınlıkla son anda fark ettim " ne demek, ben yola bakmıyordum demek. Ben buna kızıyorum. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 22 Ağustos 2020; 19:26:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|