Şimdi Ara

Bütün MMs ve gprs ayarlarını yaptım. Şimdi nasıl tv izleyebilirim telefonumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum 6230i, telsim kart kullanıyorum, ve müşteri hizmetlerini arayıp gerekli ayarları yaptırdım.. şimdi telde nasıl tv izleyebilirim. yani tam olarak izleniyormu bilmiyorum bu modellerde, ama duyduğuma göre izleniyormuş o yüzden bu kadar uğraştım. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.. tşk

• Sana aklı veren o Müşteri hizmetlerini varya, kurşuna dizmek lazım, Telsimdekilerin hepsi angut zaten. Kardeşim 6230i de televizyon izleyemezsinki...
  • alla alla wayyy demek beni boşu boşuna uğraştırdılar o kadar.. telsime
    peki bi arkadaş 6600 da izlediğini söylüyor, o telefonlarda izlenebiliyormu_?
    onlarda izleniyorsa 6230i ondan üst bi model bunda neden izlenmiyor
  • Valla hemşerim, telsimdekiler benim tanıdıklarım tam birer takoz. Evet 6600 da izlenir, Çünkü onda Real player var. Yani o program gerekli, senin cihaz java olduğundan, o programda symbian cihazlar için olduğu için, maalesef izleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 20 Şubat 2006 19:14:47 >
  • telsimde ceptv symbianlı teller için beleş zaten

real player gerekli ben n-gaqe de izledim

aveayı denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 20 Şubat 2006 19:15:32 >
  • sağolun arkadaşlar bende uğraşıp duruyordum menüden ordan oraya giriyorum sanıyorumki tv başlayacak

bu real player yüklenebilirmi peki 6230i ye
  • Yok yüklenmiyor maalesef.
  • oldu teşekkür ederim gardaşım sağolasınn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.