Şimdi Ara

bütün şehirler crowded ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu yeni aldım üyeliğimi yaptım fakat şehirler list in yanındaki yazılar kırmızı olarak çıkıyo sanırım kapalı diyo crowded yazısı var ? oyuna girebilmek için ne yapabilirim?

• crowded: kalabalık
    serverın kalabalık olduğunu söylüyo. server ın bi kapasitesi vardır çoğu server da 3500. bitek sen oynamıyosun oyunu her ülkeden oynayanlar var.
  • biliyorum arkadaşım peki ben bu oyunu nasıl oynayabilirim? nasıl giricem bu şehirlere? başka bi yolu yokmu bunun?
  • ahh ahh yazık sana
  • Sro loader die bi hile programı var link vermiycem kendin bulursun oyuna girerken dc yememeni sağlar paso denersin elinde sonun alır
  • yükledim dostum programı nasıl kullanıcaz bunu peki baya bi karışık bişey ya:S
  • arkadaşlar bi yardımcı olamadınız ya :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirket içi kısa kodlar hak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi loaderi atti bilmiyorum ama şehir değil server onlar
  • tamam server biliyorum nasıl girebilirim arkadaşım bu serverlara? dolu diyo hep :S
  • sehirmi Osur kac ole girersin
  • Foruma bak ya herkes pro kesilmiş cevap vermeye bile dayanamıyorlar birşey soruldugu zaman cevap verırısınız yoksa neden alay ediyorsunuz. Ama eminim sizin yaş probleminiz var inş geçer bir gün

@Arsline

1.Server kapatisesi 3500 kişi
    2.Oyun çok yoğun olduğundan "crowded" yazar
    3.Oyuna girmen için Silk (oyun parası) alıp premium alman lazım o zaman her Şehire(Serverlara) tek seferde girersin
    4.Ha benim param yok ben pre filan alamam diyorsan gece 1'den 6 a kadar serverlar genellikle boş oluyor o zaman denersin
    5.Sro loader var ama illegal sayılıyor o yuzden o konuda tek bişi söyliyimwww.google.com dan "Sro loader" yazarsan bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NisoseR -- 7 Nisan 2008; 23:28:59 >

• Bunu ben mi yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 8 Haziran 2009; 0:32:32 >
  • tşk ederim arkadaşım sro loaderi nasıl çalıştırıcaz peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orjinalden alıntı: nicer

Foruma bak ya herkes pro kesilmiş cevap vermeye bile dayanamıyorlar birşey soruldugu zaman cevap verırısınız yoksa neden alay ediyorsunuz. Ama eminim sizin yaş probleminiz var inş geçer bir gün

@Arsline

3.Oyuna girmen için Silk (oyun parası) alıp premium alman lazım o zaman her Şehire(Serverlara) tek seferde girersin
    4.Ha benim param yok ben pre filan alamam diyorsan gece 1'den 6 a kadar serverlar genellikle boş oluyor o zaman denersin
    5.Sro loader var ama illegal sayılıyor o yuzden o konuda tek bişi söyliyimwww.google.com dan "Sro loader" yazarsan bulabilirsin

1. her server kapasitesi 3500 değil
    2. oyun parası genelde gold olarak anlaşılır
    3.her servera(şehire) tekte giremessin preyle sadece 1 servera

Silk alıp pre alırsın istedigin servera tek atarsın

• arkadaşım sro loader nasıl çalışır gibi sorular sormuştum ????
  • @1 HiT u DowN

Benim yazım seni bu kadar neden gerdigini merak ettim ama ilk önce bil sonra yorum yap

1. Her server elınde sonunca 3500 olucaktır
    2. Söyle o zaman bana tavşan yanında "88 silk" mi yoksa "88 gold" gold mu yazıyor ?
    3. Bknz :
    @S4HİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsline

arkadaşlar oyunu yeni aldım üyeliğimi yaptım fakat şehirler list in yanındaki yazılar kırmızı olarak çıkıyo sanırım kapalı diyo crowded yazısı var ? oyuna girebilmek için ne yapabilirim?

Arkadaşım oyunu 1 milyona yakın kişi oynuyor ve serverlarının kapasiteleri doluyor. Crowded yazısın sebebi o. Bide bot kullananlar sürekli oyunda olduğu için pek boş kalmiyor serverlar.

Diğer arkaşlardın önerdiği sro loader kullanmanı önermem. Bu tip illegal programlar çoğunlukla trojan ve keylogger gibi zararlı içerikler içeriyor. Kişisel bilgilerin çalınma olasılığı var. Bana kimse içermiyor demesin, Avira Antivir, mcafee, nod32 her indirdiğimde "Trojan Downloader türevi olabilir" diye uyarı aldım. Sizlerde vermedi ise bilemem.

Sana tafsiyem sabah erken saatlerde ve akşam saat 22:00 dan sonra oyuna gir. en fazla 5 dakika uğraşırsın oyuna girmek için. Öğleden sonra serverlar sürekli dolu olur.

Yardımcı olabildi isem ne mutlu.

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAMPURATU -- 8 Nisan 2008; 9:56:27 >

• @nicer
    benim yazım seni niye ilgilendiriyo bende onu anlamadım o zaman. genelleme yapmadan önce düşün bi dikkatli bak yazılan mesajlara. soruyu soranla dalga filan geçmedim, yardımcı olmaya çalıştım.

not: pre sadece bir server a tekte girmeni sağlar.

edit: ha 30 tane pre alırım her server a tekte girerim diyosan bişey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur Dent -- 9 Nisan 2008; 16:56:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orjinalden alıntı: nicer

Foruma bak ya herkes pro kesilmiş cevap vermeye bile dayanamıyorlar birşey soruldugu zaman cevap verırısınız yoksa neden alay ediyorsunuz. Ama eminim sizin yaş probleminiz var inş geçer bir gün

@Arsline

1. her server kapasitesi 3500 değil
    2. oyun parası genelde gold olarak anlaşılır
    3.her servera(şehire) tekte giremessin preyle sadece 1 servera

3. MADDEN yanlış kardeşim pren olsun aynı üyelikle her servera tekte girersin

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

@nicer
    benim yazım seni niye ilgilendiriyo bende onu anlamadım o zaman. genelleme yapmadan önce düşün bi dikkatli bak yazılan mesajlara. soruyu soranla dalga filan geçmedim, yardımcı olmaya çalıştım.

not: pre sadece bir server a tekte girmeni sağlar.

edit: ha 30 tane pre alırım her server a tekte girerim diyosan bişey diyemem.

yanlış yanlış yanlış pre olan üyelikle her servera tekte girersin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.