Şimdi Ara

Bütün Üniversiteler 2009 ve 2010 taban puanları ve son yerleştirme sıraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://cm.ntvmsnbc.com/dl/Egitim/DonusturulmusPuanlar.pdf

burdan indirebilirsiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodring -- 7 Temmuz 2010; 14:12:24 >

• arkadaşım bu dökümanı hangi siteden buldun?Güvenebilir miyiz?
  • arkadasim sana 5-6 bin arasi bisey gelir tahminim neden dersn ygs yuksek lys dusuk bicok kisinin lysden yuksek yaptigini dusunurseK bence boyle olur ayni hatayi bende yaptim ygsye cok calistm lysde bosladim..
  • link kırık yenilermisin
  • çok sağol ben de öyle birşey arıyordum
  • Arkadaslar selam,
    Bu verdiginiz listeden bu yilin donusturulmus en ust puani 576 gozukuyor.Ancak bugunku aciklamalarda en usr lys puaninin 500 oldugunu okudum.Bir yanlislik olabilirmi? Yoksa ben mi bir yanlislik yapiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakden

Arkadaslar selam,
    Bu verdiginiz listeden bu yilin donusturulmus en ust puani 576 gozukuyor.Ancak bugunku aciklamalarda en usr lys puaninin 500 oldugunu okudum.Bir yanlislik olabilirmi? Yoksa ben mi bir yanlislik yapiyorum...

500+ okul puanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puanlara takılmayın ordaki sıralama önemli...
  • Eyvallah Uzil arkadasim sagol simdi oldu.. peki bu okul puani nerede yaziyor acaba? Benim onumde kizimin sonuclari var ancak okul puani ile ilgili birsey yazmiyor burda. Nasil ogrenebilirim?
  • ben kaydettım bunu güvenilir gibi duruyor
  • Yanlis alarm,,, tamamdir, ogrendim.Yerlestirme puanlarinin icerisinde okul puanida eklenmis olarak yaziyormus..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.