Şimdi Ara

Buyrun 1 galeri elinde 7 adet 2020 SIFIR civic!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
0
Favori
29.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

puma ve 2008 şuan galericilerde daha uygun fiyata satılıyor bayiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye hesap soramazsiniz. Adalet mi var arkanizda devlet mi var size sahip cikacak? Paraniz varsa alirsiniz arkaniza bakmazsiniz yoksa uzaktan bakarsiniz. Ha buralarin delikanlisi benim diyorsaniz, siz de galeri acip aynisini yaparsınız. Ceza meza yok zaten. Alibabanin çiftliği oldu ulke. Sonuc olarak almayin yani. Ölüm kalım meselesi değil. Yapacak da bise yok. Ya sev ya terk et durumuna dondu ulke çünkü. 7 yildir suren davam var gidip bakmiyorum bile noldu diye. Kisir döngüye girdi avukatlar bile mahkemenin keyfine kalmis diyor. Dayimiz olsa 5dk'lik iş yoksa. Neyse nerden nereye geldik yine... Bu işler yillardir böyleydi hâlâ böyle... Önceden maviydi şimdi lacivert oldu.

• babajoe99 kullanıcısına yanıt

Şu anda yelkenleri suya indi zaten.

Ancak daha uygun dediğiniz fiyat yine uygun değil, çünkü onlar sıfır değil, kilometrelerine dikkat. Bayininki gibi tır üzerinde gelmiyor. Sıfırı sıfır ile karşılaştırmak lazım.

• Bu ülkenin insanının ticaret ahlakı sıfır. Sınırlar net çizilmedikçe, kurallar tam uygulanmadıkça kimse dürüst ,doğru ticaret yapamayacak. Bu kuralları koyacak, sınırları çizecek adamların kişisel çıkarlarını düşünmeyenler olması lazım. Yani bu imkansız.

Bu ülkeye yabancı şirketler lazım. Türk şirketleri ticari ahlaksız.

Bu olayı konuşup hiç bir yere varılmaz.

Bireysel sıfır, ikinci el araba ithalatı serbest olmalı. Gümrük vergisi, Türkiyedeki saçma vergiler falanda istenmemeli.

Avrupalı galerici 21 bin Euroya ikinci el 2017 Mondeo satıyor. Biz niye alıp kullanamıyoruz bu aracı.

Lafta Müslüman devlet, lafta serbest piyasa ekonomisi olmasın.

Araba insanlık hakkıdır. En büyük ihtiyaçtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aserkang

Boşuna çenenizi yoruyorsunuz. Adam yatırım yapmış satıyor, adamın biri bugün 10 tane daire alsa, üstüne %5 kar koyup satışa çıkarsa bu etik değil vs vs diyebilir misiniz?
    Herkes istediği fiyata istediği aracını satar. Alıcı bulduktan sonra gerisi hikaye.
    Galerici falan değilim ha, fikrim bu .
    Selamlar

Karaborsacılığı savunuyorsun.

• eco elegans otomatik 1.6l 282.200 görünüyor bunlar 248e satıyor?

benzinmiş...

bayide 231.200

bi dakka ya bayideki de elegance...

kim bilir eco kaç para?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Aralık 2020; 11:49:34 >
  • Şu devirde araba alınmaz diye boşuna demiyoruz. Siz bu çakallara para yedirdikçe daha da palazlanırlar.

• Bizde de hata var numarası belli adresi belli arayıp söveceğiz her gün bu kadar kişi
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

bayilerde yok ne yazık ki..bulunmuyor...

bi çok arkadaş almayın demiş; bende almadım zaten--artık niyetlenmiyorum bile...AB de ABD de 15-20 bin birime alınabilen araçlara bu ülkede servet vermek hele hele gidip birde bu galerici-al satçı esnafına para kazandırmak; hiç akıl karı - mantıklı değil...

arabam daha 60 bin km. de ; kredi çekip 290 bine daire aldım; onun tadilatına da bi 10 bin harcarım eder 300 bin...kira gelirim olur-15-20 sene sonra kentsel dönüşüm olur--en azından çoluk çocuk Allah razı olsun der..

HA bu arada piyasada oluşan bu ciddi durgunluk kredi faizlerinin artması ve vadelerinin düşmesinden kaynaklanıyor; bizim millet sidik yarışını-hava atayı sevdiği için de,

iddia ediyorum kredi oranları daha makul olsaydı gider, yine bu galerici esnafına 1 arabadan -40-50 bin kazandırmak pahasına bu arabalardan alırdı...

5 sene de öderdi...

ama yetkili serviste 1500 lira servis ücretine de sayıp söverdi...Değişik bir milletiz Vesselam..Dünya da eşimiz yok...

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Katılmamak elde değil. Almayın bu kadar basit eldeki ile idare etmeyi öğrenin. Fırsatçılar ülkesi olduk bazılarının sayesinde...
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

Bir tanesi 280k'ya falan satıyor yuh lan bu ne?

• ®ed ® kullanıcısına yanıt

Dostum düşüncen yanlış. Halkın hakkını devlet korumalı karaborsacılığa halkın refahı için devlet el atmalı. Fakat maalesef devlet bile paralı hırsızın güçlünün yanında olmaktan halkını soymaya çalışmaktan öteye gidemediğinden sende haklı duruma geliyorsun. Çünkü kanunsuzluk kanun olmuş tek gerçek para olmuş Halk/Millet/Birlik artık yok. Kısacası ADALET yok.

• Lüks olmaktan çıkıp lazım olan gerekli olan bir araç olan otomobiller ülkemizde gittikçe ulaşılabilir olmaktan çok uzağa gitti.Araba lüks değildir hele hele salgın döneminde önemi daha da anlaşılmıştır.Mesela ben hafta içinde bir eğitim için 5 günlüğüne başka bir ile gittim.Arabam olmasa kovid bulaşır korkusuyla gitmezdim.Toplu taşımdan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.Çünkü hasta olup hastanade ölmek istemiyorum.

Arabaları el altından galerilere pazarlayan ve komisyon alan satış müdürleri, temsilciler var.Ne zaman gitsem kırk türlü küfür ediyorlar biz asla yapmıyoruz diye.Kim yapıyor aq o zaman.Galerici sıfır km araba satamaz , sıfır km bayileri de ikinci el satmamalıdır.Devlet bu işe girmediği müddetçe tıpkı pirinçte olduğu gibi arabada karaborsa olacaktır ve zaten var.Gittikçe de utanmaz bir hal almaya başladı.Herkes inkar ediyor.Enteresan şekilde anlaşmalı fiyat piyasası var.Ülkemizde rekabet kurumu diye bir kurum var ne iş yapıyor belli değil.Yazdıkça küfür etmeye doğru gidiyorum en iyisi fazla yazmayım...

• Bu ticaret şekli beni korkutuyor. Bunun benzeri sinema maç gibi yerlerde yapılınca karaborsa oluyor ve cezası mevcut. Bu ticareti ekmeğe yada siğaraya uygulayabilir ve cezası olmayabilir bu insanların yaptığı emsal gösterilirse. Ticaret bu yapılan değil.

• bu durumu cimere yazsak acaba kurcalayan olur mu?

galeri bu araçların faturalarını-nerden alındığını ibraz etse; bu durumda da bir bayiden topluca alım yaptığı ispatlansa ;o bayi için yaptırım-ceza söz konusu olabilir mi ? galerici için yapacak birşey yok o belli zaten muhatap HONDA TÜRKİYE ve toplu satış yapan aç gözlü bayileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 19 Aralık 2020; 13:7:24 >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt

Anlatmak istediğim pek çok kişi liste fiyatı üstünden satılan araçları değerleniyor diye aceleyle kapışıyor.

Talep böyle olunca da bayiler şımarıyor ve ahlaksizliga varan şeyler yapılıyor. Bize ukalaca liste fiyatı üzerinden araba satmaya çalışan STden alacağımıza gidip adam gibi muamele gördük. Liste fiyatı üzerinden pazarlık yaptık.

Herkes bizim yaptığımızı yapsa bu sarlatanlar bu kadar yüz bulamazdı. Paranın değerini korumak için illa kan emicilerden araba almanıza gerek yok diyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.