Şimdi Ara

Buyrun 1 galeri elinde 7 adet 2020 SIFIR civic!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
0
Favori
29.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işe etik ve ahlaki olarak çok yanlış buluyorum. Ancak

Ötv den şikayetçiyseniz
    Kurdan şikayetçiyseniz
    Bayi karından ve galeri karından şikayetçi iseniz lütfen araba almayın.
    Gördüğünüz üzere vatandaşı öpen öpene. Çok çok aciliyetiniz yoksa almazsınız olur biter. Yukarıda saydığım öpülmelerden muaf olursunuz. Olmazsa olmazmış gibi davranırsanız yapacak bir şey yok.

O adam yedi değil yetmiş tamede alsa umrunuzda olmaz. Yarın satamadığı her ürün ona kol gibi maliyet demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna çenenizi yoruyorsunuz. Adam yatırım yapmış satıyor, adamın biri bugün 10 tane daire alsa, üstüne %5 kar koyup satışa çıkarsa bu etik değil vs vs diyebilir misiniz?
    Herkes istediği fiyata istediği aracını satar. Alıcı bulduktan sonra gerisi hikaye.
    Galerici falan değilim ha, fikrim bu .
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galericiler göz göre göre karaborsacılık yapıyor kimse de bir şey demiyor.Ne ceza ne de bir şey var.Sadece bununla kalsa iyi, ben 20 tane megane , 23 tane polo görmüştüm galeride.Bi savcı da çıkmıyor bunlar ne yapıyor demiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 19 Aralık 2020; 19:6:45 >
  • Bayiler çok güzel ve rahat para kazandılar ilk defa bu kadar. Ve buna alıştılar. Eski düzene dönmemek için her şeyi yapacaklardır. Yani düşünün 50 bin tl koyarak araba satıyorsunuz durmadan. Nerede 5 bin karla bir ayda üç beş arabadan kazan kaynıyor çok şükür muhabbeti. Nerede her gün 50 bin 50 bin millete mal satmak. Tadını aldılar bir kere. Yönetenler bir sefer de olsa parası olandan değil milletten yana olsa idi oyunu bozardı. İş işten geçti ama şimdi bile hareket etseler iyi olurdu. Ama nerede... Zenginlerin hukuku önemli!

• yahu bu işin oluru belli. 0 araçlar için 6 ay satılamaz şerhi koyduracaksın işler yoluna girecek hiç zor değil fransa'da özel üretim araçlar için bu uygulama 2 yıl olarak yapılıyor.

• darthskywalker kullanıcısına yanıt
  • Koca Türkiye'de bir galeri 7 tane Civic satıyor diye araba mı bitmiş oluyor

Dünyanız , vizyonunuz ve dünya görüşünüz çok küçük internet âlemine ben daha bakmam artık normal insan yok

• 2018 de 105 milyara almadiydik göçüyo ediyo diye😁

• kardeş sen zaten vizyon sahibi ,elit ve çok zengin bir arkadaşsın seni bağlamaz...sen muafsın....

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

kardeş sen zaten vizyon sahibi ,elit ve çok zengin bir arkadaşsın seni bağlamaz...sen muafsın....

Saol , sende kendini geliştirmek için çalış sende olmaya çalış çok zor değil

• bence sen işine baksan;ilgini çeken "vizyıner"-"elit" arkadaşların konularına baksan daha çok kaşımasan..???

• Koca Turkiyede şimdiye kadar hangi honda bayisinde 7 civic vardı ?

Araba yok adamlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: babajoe99

Koca Turkiyede şimdiye kadar hangi honda bayisinde 7 civic vardı ?

Araba yok adamlarda

Olsun bana ne? Araba fiyatı bu kadar pahalı olursa , ülkeden döviz çıkmasın diye araba ithalatını iktidar partisi akp sınırlamaya çalışır ise karaborsa oluşur

5-6 asgari ücret parası yurtdışında bu arabalar kimsenin umrunda değil araba

Vermeseydiler oy beter olsunlar

• bayiler bireysel müsteri ile pek ugrasmak isteniyo galiba tek tek satmak ile ugrascagıma tek seferde gelen partiyi satarim nakit gelir anında mantigindalar

• Muz cumhuriyetinden normal kesitler. Alışın. Daha da kötüsü olacak.
  • İşin en enteresan yanı şu.

Bu adamlar bu kadar arabayı alacak kadar parayı en basit mevduat faizine/repoya vs. koysalar, yani en güvenli ve en az faizli yatırımı dahi yapsalar buradan kazanacakları parayı rahatlıkla ve risksiz kazanırlar.

Ben bu kadar salakça ve saçmasapan birşey görmedim. Bu adamların amacı para kazanmak filan değil, sadece canları sıkılmış ve birilerini kazıklamak isteyen bir avuç şerefsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: aserkang

Boşuna çenenizi yoruyorsunuz. Adam yatırım yapmış satıyor, adamın biri bugün 10 tane daire alsa, üstüne %5 kar koyup satışa çıkarsa bu etik değil vs vs diyebilir misiniz?
    Herkes istediği fiyata istediği aracını satar. Alıcı bulduktan sonra gerisi hikaye.
    Galerici falan değilim ha, fikrim bu .
    Selamlar

Yersen...

• Bu tayfa karabosar, tefecilik, dolandırıcılık,sahtekarlık hepsını yapıyor. Güya serbest piyasaymış . Hadi ordan.

• Nakti az olan genelde galeriye düşer, 50 verir 150 de bankaya borçlanir, galericiler de emlakçılar gibi özel bankalarda tanışık iş yaptığı için kolay Kredi çıkartabilir, bayiler bu riski almaz Kredi çıkmaz çoğu kişiye, o yüzden galericilerin ellerine kalan çok olur, çark böyle işliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanımın arabayı puma stline veya 2008 gtline ile değiştirmeyi düşünüyorum. Galericiler resmen stoklamış dünya kadar araç var ellerinde. Favoriye ekledim, bir aydır resmen satılan yok gibi bir şey. Fiyatları da indiriyorlar, pazarlığa girişilse daha da inecek belli ama tabi istenilen düzeyde değil. Ciddi zarar edecekler inşallah.

Ben almaktan vazgeçtim, baharı bekleyip 2021 model bayiden alacağım inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.