Şimdi Ara

buyrun 2500cc lik amerikadaki halk arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
11.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Duratorq

güçleri de düşük sanırım bunların motor hacmine göre;

2.5 lt 150 bg civarıydı sanırım

adamların motorlarıyla bizimkiler apayrı.

Doğru beygir gücü düşük ama, sağlamlığı çok yüksek bir motor bu sayede...

3200 motor da mevcutt ABD'de piyasada. Özel üretim 5000 adet VW R32 Golf'ten bir tanesi burada....

http://en.wikipedia.org/wiki/VR6_engine Bu da motorun linkidir. Merak edenler inceleyebilirler...

2008 modelleri 40.000 liraya gidiyo galerilerde. sahibinden 32.000 ye filan bulunur 1-2 y beklenirse....

buyrun 2500cc lik  amerikadaki halk arabası

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

kaputa sığmamış. höşşş

>>>>> Yerli plaka Golf'çüler görmesin bunları <<<<<

GOLlF'ün W12 motorlu ve çift turbo'lu 650 PS net güç basan modeli de mevut. 2.5 nedir ki? Fındık motor geçer 3.6 Litrenin altı otomobil literatürde...

Yine de Top Gear proramındaki testte bu aracın beyazıyla 320 kilometre hıza ulaştılar. Bir nevi Ferrari tokmakçısı yani. Önüne alcan önce bir Ferrari'yi, ondan sonra vercen gazı arkadan....

Araç piyasaya çıkmadı ama. Ölesine imal etti VW, kariyer olsun die yani... Bilgiler altta...

GTI W12-650
    Volkswagen unveiled the GTI W12-650 at the GTI Festival in Wörthersee, Austria, in May 2007. It was designed as a concept car and only one is known to be in existence. Unlike most concept cars, it is mechanically functional to the extent that it can be driven, however, due to the rushed build time of the car not all of its features are fully-functioning. The steering-wheel mounted paddle-shifters are not linked to the transmission, the hazard lights are not functioning, and the heating and air-conditioning system of the car is not functioning due to the dashboard controls never being linked to the unit.

The car features a 6.0L W12 bi-turbo engine delivering 650 PS (641 hp/478 kW), 720 N·m (531 lb·ft) of torque, 0-100 km/h (62.1 mph) in 3.7 seconds and a top speed of 320 km/h (199 mph)[9]. Physically, the W12 differs from the standard GTI. It is 70 mm (2.76 in) lower and 160 mm (6.3 in) wider, the rear seats have been removed to accommodate the mid-engine design and the roof is made from carbon-fibre. The W12-650 achieved a time of 1:29.6 on BBC Top Gear’s Power Lap feature.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 14 Haziran 2009; 2:15:41 >

• bu golfler almanya uretimimi acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

bu golfler almanya uretimimi acaba.

R32'lerdeki etikette Alamanya yazıyor. (özellikle Almanya diil)

www.cars.com'dan bakabilirsiniz. Posta kodu 75202 kullanıp, all miles modunda arayın. Bu araçlar pek az üretildi çünkü...

• quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

bu golfler almanya uretimimi acaba.

bence meksikadır
  • Burda millet mercedesin bmw'nin audinin bile 1.6 varsa 1.4'üne binebiliyo
  • Amerikada oto aydınlatma maksimum ışık elde ederek en uzakları görme pirensibine dayanıyor. O yüzden far düğmesini açınca hepsi yanıyor olabilir.

Avrupa standardında kamaşma önleme pirensibine göre tasarım yapılıyor. Bu yüzden bizde de farlar üstten kesiktir. Işıklar da kademeli açılır.

Her iki durumda da arka lambanın tek olması saçma. Onun mantığına ulaşamadım hiç bir yerde. Belki sebep ekonomiktir.

.oO°Oo.
  • Çok saçma motorlar yaptılar, çookİlerde bu tasarruftan dolayı çok büyük bir ülke olacağız benceBu arada dün de amerikadaki ilanlara baktım, aveo 5.000, çok yüksek motorlu ve eski araçlar ise 2.000-2.5000 $ arasında. Ben yinede ülkemi seviyorum..
  • bizim hoca da diyordu ABD'deyken 4 lt motor vardı arabamda, buraya geldik 1.6'ya biniyoruz diye
    binsinler bakalım, parayla değil sırayla bu işler. biz de binmişiz nice atlara, beygirlere zamanında. 700-800 sene önce biz at üstünde kıtalar aşarken onlar yayan harman dönmeye çalışıyorlardı. şimdi sıra onlarda
    mirasyedi nesil oldun mu katlanacaksın. hazıra dağ dayanmaz demiş atalarımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 14 Haziran 2009; 2:50:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum

Amerikada oto aydınlatma maksimum ışık elde ederek en uzakları görme pirensibine dayanıyor. O yüzden far düğmesini açınca hepsi yanıyor olabilir.

Avrupa standardında kamaşma önleme pirensibine göre tasarım yapılıyor. Bu yüzden bizde de farlar üstten kesiktir. Işıklar da kademeli açılır.

Her iki durumda da arka lambanın tek olması saçma. Onun mantığına ulaşamadım hiç bir yerde. Belki sebep ekonomiktir.

.oO°Oo.

Sebep gayet basitttt. Eskiden 1 tane bile arka lamba yoktu. İşte herşeyi anlatan fotoğraf aşağıda. Tamponun orta altına dikkatle bakın, herşeyi çözeceksiniz. Fiat'ın nasıl GM'ye talip olduğunun yanıtı da bu resimde gizli ayrıca...

• quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum

Amerikada oto aydınlatma maksimum ışık elde ederek en uzakları görme pirensibine dayanıyor. O yüzden far düğmesini açınca hepsi yanıyor olabilir.

.oO°Oo.

Sebep gayet basitttt. Eskiden 1 tane bile arka lamba yoktu. İşte herşeyi anlatan fotoğraf aşağıda. Tamponun orta altına dikkatle bakın, herşeyi çözeceksiniz. Fiat'ın nasıl GM'ye talip olduğunun yanıtı da bu resimde gizli ayrıca...

allah bilir ferraride arkasında yanıp sönen kırmızı ışıgı serçeden esinlendi

• Bu konu yakın zamanda 3.4. sayfalara ulaşabilir. Last driver yine iş başında
  • bu aracın içide çok sade benim golf 1.6 midline golf bundan full.
  • motor 2.5 ama çok verimli değil neden tercih ediyorlar anlayabilmek güç. 1.4 tsi motor da bu motorun verdiği performansı aynı oranda çok daha rahat verebilir belki daha fazlasını bile. amerikalıların tüketim alışkanlarını anlamak çok güç.
  • 1.4 tsi gibi bir "muhendislik harikası" dururken, neden acaba amerıka pazarına esıt guctekı atmosferık modellılerını yolluyorlar?

1.4 170hp dururken neden 2.5 170hp mesela?

Mantıklı bır acıklaması olan varsa aydınlatırsa sevınırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

1.4 tsi gibi bir "muhendislik harikası" dururken, neden acaba amerıka pazarına esıt guctekı atmosferık modellılerını yolluyorlar?

benim bildiğim amerikada merkez ile oturduğunuz ev arası genellikle 10-15km kadar en az. ve arabayla bi yerden bi yere gitmek en az 1000km olunca turbo yerine atmosferik motor konuyor ve büyük hacimli motor konarak motorun daha fazla dayanması sağlanıyor.
  • hadi 1.4tsi çok ufak geldi diyelim 2.0lt 150bg lik gelişmiş fsi motoruda var volkswagenin onu neden koymuyorlarda illa 2.5lt motor anlamak zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

1.4 tsi gibi bir "muhendislik harikası" dururken, neden acaba amerıka pazarına esıt guctekı atmosferık modellılerını yolluyorlar?

benim bildiğim amerikada merkez ile oturduğunuz ev arası genellikle 10-15km kadar en az. ve arabayla bi yerden bi yere gitmek en az 1000km olunca turbo yerine atmosferik motor konuyor ve büyük hacimli motor konarak motorun daha fazla dayanması sağlanıyor.

bekledıgım cvp buydu.

saygılar

• dayım katarda 2.5 benzinli toyota camry otomatike halk arabası herkesde var diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

bekledıgım cvp buydu.

saygılar

tıpkı mercedes E200 lerin amerikada olmayışı gibi E200 üstündeki motor 1.8 kompressör

Kıvranmaya gerek yok. Cevap ortada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.