Şimdi Ara

buyrun 2500cc lik amerikadaki halk arabası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
11.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee tabii adamlar alışmışlar öküz kadar büyük motorlu araçlara binmeye, sonra da benzin ihtiyacını gidermek için ıraka saldırıyor yakında onu da bitirir sonra sıra başka yere gelir. bu amerikalılar tam hayvan ya adamların otoyollarında maksimum 100-120 bilemedin 140 km hız limiti vardır ama altlarında en aşağı 3.0 motorlu araç var.
  • boşuna petrol için sağa sola savaş açmıyorlar
  • orada büyük motorlu araçlardan birisini kiralamıştık. efendi efendi 60 mph ile giderken 1600 civarı devir oluyor. redline ise 6500'de başlıyordu...

biz burada kalas gibi araçlara biniyoruz, üstelik birde "benim arabam seninkini döver" muhabbeti yapılıyor.
  •  buyrun 2500cc lik  amerikadaki halk arabası

Ya bişi anlamıyorum.2.5 Model araba ibrede son hız 160. Arabada çift airbag klima var arabanın camları elektriksiz.Bu ne ya. Bizde 1 trilyon araba orda en fazla 100 bin dolar. Bi b.k anlamadım :S :S

Küresel ısınma felan dıyorlar hay.oglu hay.lar.6000cc gezmeyi biliyorlar. Bişi, anladıysam beyaz japondaki siyahi olayım a...
  • o ibredeki 160 mil yani 260 km'ye denk geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

o ibredeki 160 mil yani 260 km'ye denk geliyor.

Pardon mallığıma gemiş orda koskocamn camıs gibi 260 yazıyor.:D
  • pimp my ride' da dizelin daha çevreci olarak lanse edilme sebebi orada bio dizelin kullanılmasıdır. ve normal dizelin aksine atık yağlardan elde edilen bio dizel oldukça çevrecidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: W_R_11

pimp my ride' da dizelin daha çevreci olarak lanse edilme sebebi orada bio dizelin kullanılmasıdır. ve normal dizelin aksine atık yağlardan elde edilen bio dizel oldukça çevrecidir.

Kanola bitkisinin yağından damıtmak suretiyle elde ediliyo diye biliyodum Bio dizeli. Yoksa Fritöz ve motor yağlarıyla karışıkmıdır? Nedir durum?
  • Boşverelim 2.5 Golf'ü... Alt sınıf bir araç sonuçta...

Asıl adamlar 44.000 liradan başlayan fiyatlarla 2.0 TSI CC satıyorlar...

Burada uyduruk 160 beygirlisine 90.000 lira fiyat çekiyo Doğuş Oto... Adalet nerede????

buyrun 2500cc lik  amerikadaki halk arabası

• quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

amerikan sitesine girdimwww.vw.com burdan iyice ögrendim.
    2.5lt - 170hp
    2.0t - 200hp
    2.0tdi - 140hp
    3 tip motor satılıyor aralarında tdi motor olması beni şaşırttı demek bu adamlar torku seviyor.

Mazot yeni yeni moda oluyoor ABD'de çevrecilerin katkılarıyla. Tabi bunda tanıtımın da etkisi büyük. Sonuçta korkunç bir kanola üretimi ve bundan gelen deli bir mazot bolluğu var ABD'de...

Örneğin XZIBIT, pimp My Ride ta modifiye ettiği bir 65 Chevy ile, 0-400 yarışında Lambo Gallardo'yu falan ezip geçiyor. Koskoca Gallardo, nal topluyo 65 model çakma bir İmpala arkasında. Bunları seyreden garibanlarda hadi bari mazotlu alalım, hem kuvvetli hem de güçlü filan diip, mazotlu araçlara yöneliyor.

Yalnız mazot kamyon ve iş makinesi yakıtı. Otomobillere yakıştıramıyorum ben...

Görüntüleri bulursam eklerim buraya....

Buldum şimdi...

Muscle motor sesi yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

kaputa sığmamış. höşşş

• quote:

Boşverelim 2.5 Golf'ü... Alt sınıf bir araç sonuçta...

Asıl adamlar 44.000 liradan başlayan fiyatlarla 2.0 TSI CC satıyorlar...

Burada uyduruk 160 beygirlisine 90.000 lira fiyat çekiyo Doğuş Oto... Adalet nerede????

Vergi farkı var.Zaten kişi başına düşen gelirimiz adamlardan az.Bu da yetmiyormuş gibi arabayı daha pahalıya alıyoruz,yakıtı da öyle.

Bu yüzden adamlar büyük hacimli motorlara rahatlıkla binebiliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: W_R_11

pimp my ride' da dizelin daha çevreci olarak lanse edilme sebebi orada bio dizelin kullanılmasıdır. ve normal dizelin aksine atık yağlardan elde edilen bio dizel oldukça çevrecidir.

Kanola bitkisinin yağından damıtmak suretiyle elde ediliyo diye biliyodum Bio dizeli. Yoksa Fritöz ve motor yağlarıyla karışıkmıdır? Nedir durum?

fritöz yağlarını direk dizel motorda çalıştıracak şekilde ayarlama yapıp yağ yakıyorlar. discovery'de görmüştüm. rudolf diesel'de dizel motoru yaparken bitkisel yağlarla çalışabilir şekilde yapmış. hadi araç biraz karnımızı acıktıracaktır artık ne kızartıldıysa onun kokusu çıkıyor çünkü

• quote:

Vergi farkı var.Zaten kişi başına düşen gelirimiz adamlardan az.Bu da yetmiyormuş gibi arabayı daha pahalıya alıyoruz,yakıtı da öyle.

KAFA VAR çünküde onun için. Bizde daha adam akıllı eğitim sistemi yok, gerizekalı Öss'yi tartışıyoruz "Eğitim ve Sınavlar" bölümünde. Adamalarda orada gününü gün ediyorlar. Öss'yi kazansan iyi bölüm bitirsen bile 1.6 litre üstün görmın enginyıııring 'e mahkumsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

KAFA VAR çünküde onun için. Bizde daha adam akıllı eğitim sistemi yok, gerizekalı Öss'yi tartışıyoruz "Eğitim ve Sınavlar" bölümünde. Adamalarda orada gününü gün ediyorlar. Öss'yi kazansan iyi bölüm bitirsen bile 1.6 litre üstün görmın enginyıııring 'e mahkumsun.

1.6nın ne kötülüğü varmış? o da gaza basınca gidiyor bu da.200de yapıyor .illa 6 litre benzin ve atmosfer düşmanı aracınmı olması lazım...bu mantığı hiç anlamıyorum .

varsın 1.4 arabaya bineyimde petrol için dünyayı kana bulayan bir ülkenin mensubu olmayayım..

• bu amerikalıları anlamak gerçekten güç bi durum bi yandan 2.5lik golf alıyorlar bi yandanda toyota priusmu nedir az yakan arabayı ihla ettiler amerikada.
    toyotaya saldırıcagına dizel golf al olsun bitsin yada dizel corollaya binin dimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

quote:

1.6nın ne kötülüğü varmış? o da gaza basınca gidiyor bu da.200de yapıyor .illa 6 litre benzin ve atmosfer düşmanı aracınmı olması lazım...bu mantığı hiç anlamıyorum .

varsın 1.4 arabaya bineyimde petrol için dünyayı kana bulayan bir ülkenin mensubu olmayayım..

Evet 6000cc eşşek kadar motor olması lazım ekmek almaya giderken bile varmı?

• quote:

Bir şeye körü körüne inanmak ne kadar kötü birşey.
    6 lt lik arabaya inerim benzinin anasını ağlatırım
    Memlekette su sıkıntısı vardır her akşam arabamı yıkarım. Parasını veriyoruz nasılsa benzinin ve suyun. harcayın kardeşim harcayın yarın bir gün çocuklarımız bize fena sövecek harcayın.
  • @berat23
    Amerikada iş, vatandaşlık hakkı veriyoruz deseler koşa koşa gidersiniz ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S:T

quote:

Bir şeye körü körüne inanmak ne kadar kötü birşey.
    6 lt lik arabaya inerim benzinin anasını ağlatırım
    Memlekette su sıkıntısı vardır her akşam arabamı yıkarım. Parasını veriyoruz nasılsa benzinin ve suyun. harcayın kardeşim harcayın yarın bir gün çocuklarımız bize fena sövecek harcayın.

Ya arkadaşım BİLİP BİLMEDEN neden konuşuyorsunuz?

6.0 motorlu kaç tane araba kaldı Abd'de hiç girip araştırdınmı ya? 10-15 hatta 20 hatta 30 yıl öncesinden bahsediyorsunuz siz. Bu gün Abd'de normal bir araba 2.5-3 litre arasıdır ve ÇOK YAKMAZ . Bak bizim Grand Cherokee 4.7 motorlu idi. Sana göre lüzumsuz bir motor hacmi. Uzun yolda yaktığı yakıt 10 litreyi geçmiyordu. Abd'de bu tip araçların kullanıldığı kasabalarda nüfus 100.000'i zor geçer, yollar boştur. Yani adamlar Abd'de trafiğe bile girmiyor doğru dürüst, bomboş yolda saatlerce ilerliyor. E adam tabi 2.5 litre motor koyar. Devirsiz, kendini yormayan dayanıklı bir motor. E sen İstanbul için konuşursan tabi Amerikalılara kızarsın. Sen 1.6 motorlu aracınla İstanbul trafiğinde kaç litre yakıyorsun? Ha Newyork'da felan zaten kullanılmaz o tip araçlar, kullanan tabiki var ama zırvalık. Doğru düzgün bir Metro altyapısıda var orada...

Şu büyük motor fazla yakar mantığından, şu hacimden şu güç çıkarmış verimsiz püh kaka mantığından kurtulamadınız gitti. .

Ha samimiyetinizede inanmıyorum. Bu gün Türkiye'de benzinin litresi 1 TL olsa, vergiler düşse %100 eminimki insanlar Abd'deki gibi büyük motorlu araçlara biner. Çocuklarının söveceği çok başka şeyler var benzinden önce. Zaten elektrikli araçlar o beğenmediğiniz, küfür ettiğiniz Abd'de günden güne çoğalacak, sadece zevk için binilen araçlar benzinli olarak kalacak. Bunu anlamak çok mu güç, araştırmadan etmeden yazıyorsunuz şu foruma.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.