Google dan baktığımda sürüyle yapacağını söyleyen kişi var ama bunlar güvenlimidir daha önceden uğraşan varmı bu tür şeylerle? |
Büyü bozan kişiler nasıl bulunur?
-
-
Baww büyü mü ettiler agaaa -
Nerden anladın belaya uğradığını kimden şüpheleniyosun -
cinci hocalara git. onlar iyi bozuyor. büyüyü
-
VaykaixayoutubeKemal Sunal Kış Kış Cinler Kış Kış Yallah Cinler Yallahhttps://www.youtube.com/watch?si=4I-Xkbv1TQt48F1Q&v=fywXrzrhEoE&feature=youtu.be
-
2015 ortasında aklımı kaybettim.2020 de benimie birileri iletişime geçti yabancı bir kadın ama bu konularda acayip bilgili.Bana büyü yaptığını falan anlattı tabi kendisi yurt dışında.Bursa da olan biri olarak marmara ve ege bölgesinden herhangi bir yere gitmek problem değil Ağrı'ya bile gittim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizdekiFener -- 24 Ocak 2024; 18:20:44 > -
Psikiyariyede gittim bir sorun görmedi.Hatta çocukluk travmamı atlatmış olabileceğimi söyledi.
-
İnsanlar bir başkasına büyü yaptıracak kadar nasıl nefret ediyorlar anlayamıyorum.
-
büyü müyü yok kardeş placebo etkisi için ona diyorlar büyü , plan program sistem ama asıl yönlendirme var, ha buna birde manifest diyorlar o da işin modern kısmı, al seç birini, tüm gün ben yarın içime sinen bir iş kız birşey bulacağım de bak bakalım senin demenle oluyor mu, gerçek bu
-
dinimizislam.comBüyüden ve Cinden korunmak için - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1763
-
Hep kıskanılan biriydim fakat babamda içeriden çok sıkıntı verirdi o yüzden kendimi dışarı pek veremezdim.Hala bile hiç alakamın olmadığı kişiler arkamdan dedikodu yapar.
-
findmagicdestroyer.com
-
turbo sen misin.
-
Hayır
-
Büyü olmadığına, en fazla psikolojik-kültürel kuruntu ve maladaptasyon kaynağı olabileceğine göre büyüyü bozmak için özel bir fiile girişmenize gerek bulunmuyor. Büyü inancından, büyünün varolduğu koşullanmasından kurtulmalısınız sadece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X