Şimdi Ara

Büyük Bir Network Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar semasını vermıs oldugum sistemde hublarda herhangı bır arıza gorunmemekte, ancak bılgısayarlar ne agdan bırbırlerını gormekte nede ınternete baglanabılmekte

bütün önerilere açığım

yardımlarınızı beklıyorum

Büyük Bir Network Problemi

• öncelikle tavsiyem modem'i kontrol etmen + ağ içerisinde network tester denen cihazla kabloları kontrol etmen bunları denedin mi. cevabını bekliyorum
  • bnece ilk olarak direk modeme baglı olan huba bir tane bilgisayar bagla orda internete girmeye çalış eger orda bir sorun yoksa diger bi hub noktası na git ve orda bi ping testi yap modeme ulaşmaya çalış dhcp inde bi sorun yoksa sistemin otamatik olarak çalışması lazım
  • sorun hubların toplandığı merkez hub'da olması büyük ihtimal.
    iç networkte bağlantı kurulabilmesi için modeme çıkmak gerekmediği düşünülürse ihtimal kuvvetleniyor.
    tamam modeme çıkmak gerekmiyor,ama ip modemden alındığı için kyardibinin dediği gibi dhcp ile ilgili bir sorun da olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endimiyon

öncelikle tavsiyem modem'i kontrol etmen + ağ içerisinde network tester denen cihazla kabloları kontrol etmen bunları denedin mi. cevabını bekliyorum

modem ve ağ içerisindeki kablolarda herhangi bir sorun yok
    butun baglantılar testerla tarafımdan kontrol edildi
    modem de calışıyor
    hatta her bir huba labtop baglıyarak herbır hubıda kontrol ettım herhangı bır sorun yasamadım
    ancak butun sıstemı birlikte calıştırınca sorun cıkmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: jorkayef

sorun hubların toplandığı merkez hub'da olması büyük ihtimal.
    iç networkte bağlantı kurulabilmesi için modeme çıkmak gerekmediği düşünülürse ihtimal kuvvetleniyor.
    tamam modeme çıkmak gerekmiyor,ama ip modemden alındığı için kyardibinin dediği gibi dhcp ile ilgili bir sorun da olabilir.

dhcp ile ilgili bir sorun da olabilir.

bu sorun hakkında biraz acıklama yapabilirmisin?

• tamam arkadaşlar sorunu çözdum

bütün ilgili ve ilgisiz arkadaşlara teşekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.