Şimdi Ara

Büyük itiraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oyunu oynamıyordum oyuna tekrar gireyim dedim ve sonuçlar çok kötüydü bugün son bir oyun daha attım ve oyundan sonra NOOB olduğumu fark ettim bu durumdan dolayı oynadığım kişilerden özür diliyorum ve oyunu bırakıyorum oyundan bir NOOB daha azaldı iyi oyunlar.

• deminde ben arkadaşa laf yetiştircem diye spellerden manayı seçmişim önceki oyun rumble oynicaktım oyun başladığında fark ettim :( allahtan yenilmedik :D
  • jungle shaco oynucaktım ap rune almısım smite spell acmısım ap runelarla jungle döndüm yenildik tabi :S
  • Vay be işte cesaret budur prolar halt etmiş.. gözümde 1 numarasın

benimde karakter denemelerimimin %70-80i noob olarak sonuçlanıyor en az 3-4 el oynamam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

deminde ben arkadaşa laf yetiştircem diye spellerden manayı seçmişim önceki oyun rumble oynicaktım oyun başladığında fark ettim :( allahtan yenilmedik :D

bende geçen gün laf yetiştirecem diye yanlışlıkla ap masteriesle girdim oyuna.yenildik malesef : D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Vay be işte cesaret budur prolar halt etmiş.. gözümde 1 numarasın

benimde karakter denemelerimimin %70-80i noob olarak sonuçlanıyor en az 3-4 el oynamam lazım

Benim de karakteri deniyim diye oynadıklarımda aşırısıyla eziyorum.Karakteri kavradıktan sonra ciddi ciddi oynamaya kalkarsam eziliyorum.Ne garip değil mi?
  • tebrik ederim ne diyeyim hocam.bence oynayamadığını fark edenler yada son zamanlarda köreldiğini hissedenler (ben bu gruba dahilim) ya oyunu bıraksınlar (benim gibi) yada botlara karşı eğlencesine maç atsınlar.zaten amaç eğlenmek değil mi ya farklı bir oyuna geç orada keyif al yada botlara karşı oyna.30 leveldeki intermediate botlar fena oynamıyorlar (en azından bu oyunu oynayan aktif oyuncu sayısının çeyreğinden daha iyi oynuyorlar) gir orada takıl.

ha ben ne yaptım oyunu bıraktım belki geri dönerim bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Benim de karakteri deniyim diye oynadıklarımda aşırısıyla eziyorum.Karakteri kavradıktan sonra ciddi ciddi oynamaya kalkarsam eziliyorum.Ne garip değil mi?

Bende karakter denerken iyi oynuyorum ama geçen gün Kassadin aldım ilk iki oyun acayip ezildim.1-14 fln oynadım.3. oyunda taşıdım.
  • Valla genelde iyiyimdir ama bugün pek bir kötüydüm sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

Valla genelde iyiyimdir ama bugün pek bir kötüydüm sanki

bugun ben de kotuydum ya
  • Çok büyük itirafmış noob kardeş
  • Hatasız kul yoktur kardeş noob olmak caiz değildir.
  • Her türlü karakterle çok güzel oynarım. Support yönüm çok kuvvetlidir. Ayrıca carry alırsam takımı taşıyabilirim rahatça. Allaha şükür noob değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Hatasız kul yoktur kardeş noob olmak caiz değildir.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seurse

Uzun zamandır oyunu oynamıyordum oyuna tekrar gireyim dedim ve sonuçlar çok kötüydü bugün son bir oyun daha attım ve oyundan sonra NOOB olduğumu fark ettim bu durumdan dolayı oynadığım kişilerden özür diliyorum ve oyunu bırakıyorum oyundan bir NOOB daha azaldı iyi oyunlar.

yılmadan oynamaya dvm et hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Haha aynen genelde first timelarda coştururum sonradan gaza gelip bir kaç maç daha atayım dediğimde hep ezilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.