Şimdi Ara

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet beyler ben bunu başka bi forumda aldım.o aldıım forumdaki admda başka bi forumdan almış.onun için ctrl+v sinde bile yine alıntıdır dio.neyse uzatmiim ve yapıştırım.gerçekten üzücü:(

Bir Forumda Gördüm Ve Bu Durum Kalbimden Etkiledi Beni Ve Sizinde Okumanızı İstedim [ALINTIDIR]

ARkadaşlar Böyle bir Olayın Olması beni çok üzdü.... Bence okuyun

ESAT adındaki bir Arkadaşım Dün PC başında Aşırı Dozda Hap alarak intehar Etti Bunu burada sizinle Paylaşmamın Tek Sebebi Arkadaşımın ölüm Nedeni.
    Oyunda Raptor için birisi ile anlaşıyor ID'si EsarYB Bu çocuk Arkadaşımı 3 kez üst üste Dolandırıyor Arkadaşım adının Esat Olduğunu öğrendiği bu Çocuğa Adaşı olduğu için güvenir hemde Son ana Kadar ama sonucunda Çocuk bunun Bütün itemlerini alıyor ancak Karşılığında Vermesi Gerekn RAPTor u vermiyor, Arkadaşımın PC sinin ScreenShotu Hala benim Wallpaperım. Cesedinde Otopsi Sırasında Dikkat çeken bir şey war Göz Yaşı Evet ARkadaşım Esat Ölmeden önce Ağlamış ve Ölümü sırasında Göz Yaşı Göz kapağında donup kalmış... Oyunu bende Oynuyorum Ancak Bu gibi insanlar Yüzünden Arkadaşımı Kaybettim şimdi SAdece Hatıralarımı ve Arkadaşımı düşünüyorum...

Dostum Esat ın PC sinde Notpad e yazdığı 1 NOt var....

Hayatım Boyunca Sadece yanlışları Düzeltmeye çalıştım. En Son Rastladığım yanlış ise EsatYB idi yaşının 34 olduğunu Söyleyen bu Adama Güvenmek istemiştim nedenini bilmiyroum ama Oda diğerlerinden Farklı çıkmadı şimdi Ben gidiyorum Arkamdan Ağlamayın Biliyorum Kardesim Benimle yaşasaydım Dalga Geçerdi ama Cnm Benim Gene Geç DAlganı SEn Nasıl olsa Herkezle Tekrar Karşılaşacaz......

eet resmi uploadım sonlara bi yere yazdım ama bütün mesajları okumayanlar için birde konunun başına koyim.
     knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 25 Ağustos 2006; 15:11:02 >

• yazık olmuş çocuğa bi oyun için intihar edilirmi yaaa üzüldüm gerçekten
  • Böyle şerefsizlik yapan insanların gideceği yer belli. Sonucunu düşünmeden yapılan işler çok kötü sonuçlar oluşturabiliyor. Durum üzücü.
  • Dogru olabilir

DUYDUGUMA DEGİL GÖRDÜGÜMÜN YARISINA İNANANIRIM
  • çocuğun psikoljik durumu önceden bozukmuş belli bi oyun için intihar edecekse allahın cennetinde işi yok!
  • off yaa inş. bi ark. yaşamaz aynı şeyi
  • Hüzünlendim ama bana pek gerçek gelmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

Böyle şerefsizlik yapan insanların gideceği yer belli. Sonucunu düşünmeden yapılan işler çok kötü sonuçlar oluşturabiliyor. Durum üzücü.

evet sinirlendiğin zaman anlık alınan kararlar üzücü olabilir
  • bune ya gerçekten çok üzücü bişi
  • bende bisi duydum ama gercek mı bılmem bi adam +7raptoru +8e basarken yanmıs adam ıntıhar etmıs

dogru bılmem sadece kulaktan duyma
  • cok uzuldum ....
    bu gibi oyunlar ınsanda bagımlılık yapar arkadaslar hep en ıyısı olma ıstegı ...
    insan nasıl bir boşlukta kalır esrara alkole düşer kimiside bu gibi bi oyuna kapılır
    oyun hayatı olur hayat onun ıcın yok gıbıdır pc basında yer pc basında ıcer pc basında sabahlar bazen
    gunlerce uyumaz evle arası bozulur cafede kalır vs vs vs....
    insanlar kendını kontrol edemedıklerı surece bu oyunu oynamamalı ve cafelerde yasaklanmalı bence...
    ko ya acılan 100 lerce dava var şu anda inş sonucları mutluluk getırır güzel ülkemize
  • YASIK OLMUS GERCEKTENN

HİÇ KİMSYE GUWENMEMEK LASIMM
  • bence bu oyun giitiicek anormel hala geliooo bende bile item basaken korkudan miden bulanıooo bilemicem bence ko erine islamiyete sarılsak çokdaa mutllu huzur dolu oluruz
  • gerçek olup olmadığını bilmiorum ama tüylerim ürperdi hüzünlendim şimdi bakh
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkçe

bence bu oyun giitiicek anormel hala geliooo bende bile item basaken korkudan miden bulanıooo bilemicem bence ko erine islamiyete sarılsak çokdaa mutllu huzur dolu oluruz

huzur islamda berkçe
  • sside var ama daha ordan masaüstüne indirip ordan paintten jpeg aççam sonra uplaod etcem fln.resimdekileri kısaca yazim.daha doğrusu kısaca diil tamamını
    bi kişi - die yazcam dierini * die
    -yine
    -güvenmessin
    -hrlde
    -sen
    -işte onu yapmya çalıştım ben
    *valla elimde screem scrool kaldı
    -ama sen anlamadın
    *ßß hayatta kalacağın için sen çok şanss
    *ıssın
    *sana kalan ömründe başarılar
    *:'(

aynen böle yazıo.* lı konuşan resimdeki adamı tamamen soyulumş eski ko diil fire drakede 145 tane mana potuyla bi okdrda hp potu var ama adam tamamen soyunuk.lvl 62
    gerçekten böle bişey olduysa beni çok üzdü ya.isterse lvl 80 olsn böle bişey yapılmazki.

ayrıca inanmıanlar böle bana ne sölüosunuz ben sadece alıntı yaptım.hem eskiden pokemon için intihar eden yokmuydu?bide bi ara ark.lar arasında bişeyler geçiodu bende ne oldu demiştim demişlerdi o game yakında kapanabilir ogamede (sebebini hatırlamıorum şuan) biri (.. sebebten) birini bıçaklamış diolardı.bence bu dünyada böle vardır bi kaç kişi.bi oyun için kendilerinin veya başkalarının canlarına kıyan!!

• küfür etmke serbest olsa raptoru vermeyenin...
    ama gercek duygusal ya offff canım sılıdı işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

çocuğun psikoljik durumu önceden bozukmuş belli bi oyun için intihar edecekse allahın cennetinde işi yok!

Bunu bilemezsin...
  • yazık günah ya garbiden sunun bi oyun olduunu unutmamız ve böle şerefsizlik yapmamız lasım aslında adam olamamış adam 34 yaşına gelmiş ama....
  • böle insanlarda olayı amma abartıyo ya bırak giden item olsun.hergün yüzlerce insan ölüo bi kaç item gitse ne olur!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.