gebermiş kurtıulmuş bu oyundan inanmıyorum gerci yalan haber
eer gerçekten vefat etmişse gebermiş gitmiş lafından pişman olcan mı?ayıp
ağlıcam
bi dakka ya sakın bana bu olanlara inandığınızı söylemeyin,olmaz diye bişi yok ancak siz burdaki resimlere bakıp gereksiz düşüncelere dalıyosunuz bence
eğer doğruysa ALLAH yardımcısı olsun ne diyeyim başka
Allah bol bol rahmet eylesin
BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR AMA BU OLAYIN DOĞRU OLDUĞUNU SANMIYORUM
ßence HurAfE..
Ya Ayrıca şu topic silinsin
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
sside var ama daha ordan masaüstüne indirip ordan paintten jpeg aççam sonra uplaod etcem fln.resimdekileri kısaca yazim.daha doğrusu kısaca diil tamamını bi kişi - die yazcam dierini * die -yine -güvenmessin -hrlde -sen -işte onu yapmya çalıştım ben *valla elimde screem scrool kaldı -ama sen anlamadın *ßß hayatta kalacağın için sen çok şanss *ıssın *sana kalan ömründe başarılar *:'(
aynen böle yazıo.* lı konuşan resimdeki adamı tamamen soyulumş eski ko diil fire drakede 145 tane mana potuyla bi okdrda hp potu var ama adam tamamen soyunuk.lvl 62 gerçekten böle bişey olduysa beni çok üzdü ya.isterse lvl 80 olsn böle bişey yapılmazki.
ayrıca inanmıanlar böle bana ne sölüosunuz ben sadece alıntı yaptım.hem eskiden pokemon için intihar eden yokmuydu?bide bi ara ark.lar arasında bişeyler geçiodu bende ne oldu demiştim demişlerdi o game yakında kapanabilir ogamede (sebebini hatırlamıorum şuan) biri (.. sebebten) birini bıçaklamış diolardı.bence bu dünyada böle vardır bi kaç kişi.bi oyun için kendilerinin veya başkalarının canlarına kıyan!!
doğrudur böLe bişey bu oyun benm rüyama girio gece kalkıp saat 5 civarı oyunu oynadğım oluo.neyse allah rahmet eylesin sölencek bieşde yok sanırım. böLe şerefsizler varken daha neler görücez nelerrrr
hangi forumda görüp ctrl+v ledin bu haberi? gerçek olduğuna inanmıyorum.
eray yani konuyu acan arkadas lütfen baska forumlarda gordugun sacma sapan şeyleri bu guzelim foruma taşıyarak forumu kirletme lütfen kardeşim rica ediyorum senden seviyeli birine benziyorsun bari sen yapma forum zaten yeterince velet ile ugraşıyor bir de sen cıkma
offf offf
bi oyun aya bırakın gitsin bende bırakamam gibi geliyorudm bi bıraktım çok rahatladıM...ohh ne güzel dışarı çıkıom geziom eğleniom
ŞU REKLARMLARA Bİ ÇARE BULUN YAZI OKUNMUYO.
BAKIN ARKADAŞLAR BU ANASINI.... OYUNU BİR ESRAR GİBİ DÜŞÜNÜN OKE? BAĞLANMIŞSINIZ OYUNDA OLAN ŞEYLER İÇİN KENDİNİZE ZARAR VERİYORSUNUZ BEN DAHA 2GÜN ONCEYEDE KADAR BU ESRARDAN İÇİYORDUM AMA GEÇTE OLSA ARTIK ÖĞRENDİM VE OYUNU BIRAKTIM SİZDEN RİCAM LANET OLASI OYUNU BIRAKIN! DÜNYADA OYUNLU KALMADI AMK. ÇIKIN DIŞARI GEZİN ARKADASLARINIZLA OKULU OLAN GITSIN OKULA DERSINI CALISSIN SINIF ARKLARIYLA TOP OYNASIN VS..VS.. HERŞEY KNIGHT BE KONUSTURMAYIN BENI BU OYUN BIR TUZAK ANASINI ....KNIGHTI ADI USTUNDE
BU ARADA OLEN ÇOCUĞUN AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.. BUDA KNİGHTIN BİZLERE ATTTIĞI SON KAZIK...!!!KNİGHTA
quote:
Orjinalden alıntı: w0lky
quote:
Orjinalden alıntı: DarkBlaDe
Acaba gerçekmi ...
Tam üstüne bastın , bende bunu sölicektim.
Bi insanın bi oyun için intihar etmesi için idiot olması gerekir.
Ben bu olaya inanmıyorum, eger öle bişey olsaydı TV , radyo, gazetelerde mutlaka görürüz..
Fake Haber...
ben sabah gaztesinde gördüm valla
YAZININ SAĞ TARAFI GÖZÜKMÜYOR.BEN KOPYALADIM SENİN KİNİ BURDAN TAMAMINI GÖREBİLİRSİNİZ.
eet beyler ben bunu başka bi forumda aldım.o aldıım forumdaki admda başka bi forumdan almış.onun için ctrl+v sinde bile yine alıntıdır dio.neyse uzatmiim ve yapıştırım.gerçekten üzücü:(
Bir Forumda Gördüm Ve Bu Durum Kalbimden Etkiledi Beni Ve Sizinde Okumanızı İstedim [ALINTIDIR]
ARkadaşlar Böyle bir Olayın Olması beni çok üzdü.... Bence okuyun
ESAT adındaki bir Arkadaşım Dün PC başında Aşırı Dozda Hap alarak intehar Etti Bunu burada sizinle Paylaşmamın Tek Sebebi Arkadaşımın ölüm Nedeni. Oyunda Raptor için birisi ile anlaşıyor ID'si EsarYB Bu çocuk Arkadaşımı 3 kez üst üste Dolandırıyor Arkadaşım adının Esat Olduğunu öğrendiği bu Çocuğa Adaşı olduğu için güvenir hemde Son ana Kadar ama sonucunda Çocuk bunun Bütün itemlerini alıyor ancak Karşılığında Vermesi Gerekn RAPTor u vermiyor, Arkadaşımın PC sinin ScreenShotu Hala benim Wallpaperım. Cesedinde Otopsi Sırasında Dikkat çeken bir şey war Göz Yaşı Evet ARkadaşım Esat Ölmeden önce Ağlamış ve Ölümü sırasında Göz Yaşı Göz kapağında donup kalmış... Oyunu bende Oynuyorum Ancak Bu gibi insanlar Yüzünden Arkadaşımı Kaybettim şimdi SAdece Hatıralarımı ve Arkadaşımı düşünüyorum...
Dostum Esat ın PC sinde Notpad e yazdığı 1 NOt var....
Hayatım Boyunca Sadece yanlışları Düzeltmeye çalıştım. En Son Rastladığım yanlış ise EsatYB idi yaşının 34 olduğunu Söyleyen bu Adama Güvenmek istemiştim nedenini bilmiyroum ama Oda diğerlerinden Farklı çıkmadı şimdi Ben gidiyorum Arkamdan Ağlamayın Biliyorum Kardesim Benimle yaşasaydım Dalga Geçerdi ama Cnm Benim Gene Geç DAlganı SEn Nasıl olsa Herkezle Tekrar Karşılaşacaz......
kendi sahsım adına solemem gerekırse uzuldum fakat bı oyun ıcın ıntıhar edecegını dusunmuyorum ıntıhar etmıs olsa bıle nedenı sadece oyun olamas bunun farklı nedenlerı aılevı sorunlarıda olabılır bu msj yazan arkadas olen cocuk sahıden arkadasınsa sen aılesıylede bı konus cocugun daha onceden ne tur takıntıları wardı bı ogren bakalım sadece oyun ıntıhara sebep olamazz bence ama yınede uzuldum insallah bu mesajı okuyan arkadaslar bu olaydan bı ders cıkarırda bu durumlara dusmezler
dalgasına yapmışlar bence. yoksa haber olurdu. herkes oyun yüzünden intihar etmiyor biliyorsunuz. kendini pikcahu zannedip camdan aşağa atan küçük çocuk haber oluyosa oyunda dolandırıldığı için intahar eden aklı başında çocuk manşet olurdu.