Şimdi Ara

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben o itemleri alanın yerinde olsam kıyamam werirdim zaten almamda aldığımı farz etsek geri werirdim dayanamazdım böle üzülmesine
  • simdi bunun dogru olma ihtimalide var yanlıs olam ihtimalide var bunu soyan adamın yası 34 mü yaani ayıp yaa yasından utansın pez....nk suc elemanda ben akrabamla bile öle bisi yapmam her kez basta iyi davranıyo güvenini kazanıyo sonra sifreni veriyon bu arada sen dürüst insansın o yalancı sen asıl sifreni veriyosun o ise bi seyler sallıyo ve 2niz diyosunuz soyan ... olsun ertesi gün cıplak bir adamla oyuna giriyosun. ne bu kardes aslında bu soyanları belirleyeceksin ben duyduguma göre bir program varmıs tabi garanti yalandır belki dogruda olabilir adamı sectigin zmn sifresi IDsi falan her seyi gözüküyo onu bi güzel soyacaksın iste o zmn görecek günününü bide baska bi chara girip pm atıcan ve haddini bildirecen ona ama bu olay dogru olsa arkadasın anlattgı garanti haberlere ve gastelere cıkardı görmememiz imkanı yok diye düsünüyorum bu öle bir günde kapanmaz en az 3.4 gün yayınlanırdı..

• aLLah rahmet €deSin
  • ha kori kori çoşşşş bu kadarda olmaz yani canım
  • bu daha once verilmisti
  • o adam vicdan azabı çekiyodur kesin böle bişeyin olması kötü ama çocuğunda bir oyun yüzünden intihar etmesi yanlışşş o kesin hayyattan bıkmış intihar etmek istiyodur buda bi bhane
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Acaba gerçekmi ...

Tam üstüne bastın , bende bunu sölicektim.

Bi insanın bi oyun için intihar etmesi için idiot olması gerekir.

Ben bu olaya inanmıyorum, eger öle bişey olsaydı TV , radyo, gazetelerde mutlaka görürüz..

Fake Haber...

oyun için intihar edecek çok "idiot" var sen merak etme

haberlere neden çıkmadı bende onu anlamadım fake lik iddiası burda başlıyor..

buarada intihar edenin cehenneme gideceğini biliyormuydunuz çocuk gitti cehenneme ozaman

amerikanlarınların bi sozu vardır bilir misiniz

may be

• quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Acaba gerçekmi ...

Tam üstüne bastın , bende bunu sölicektim.

Bi insanın bi oyun için intihar etmesi için idiot olması gerekir.

Ben bu olaya inanmıyorum, eger öle bişey olsaydı TV , radyo, gazetelerde mutlaka görürüz..

Fake Haber...

oyun için intihar edecek çok "idiot" var sen merak etme

haberlere neden çıkmadı bende onu anlamadım fake lik iddiası burda başlıyor..

buarada intihar edenin cehenneme gideceğini biliyormuydunuz çocuk gitti cehenneme ozaman

amerikanlarınların bi sozu vardır bilir misiniz

may be

sanıırm yala n haber soyulma olayı gercektır fakat ıntıhar fala n olsaydı hbrlerde falan duyulurdu bnce faké ;)

• Bu arada aranızda intihar edecek varsa charını bana versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler ...

YANI BOYLE BISEY ICIN INTAHAr EDENIN YErI BELLI
  • gerçek olabilir ama gerçek olsaydı haberlerde çıkardı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: __king__

Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler.

dogru bi söz arkadaşını ne kadar seversen sev cehennemden kurtulabilmesi çok zor

Nede kesin emir veriyorsunuz. Arkadaşlar bu yaptığınız Allah'a ortak koşmaya bedeldir. Cehenneme gideceğini Allahın onu affetmeyeceğini nereden biliyorsun? Allah sana onu cehenneme atacağım dedi mi? Kesin bir bilgiye sahipmisin? Nasıl oluyorda Cehennemden uzun bir süre çıkamayacak gibi yorumlar yapabiliyorsunuz? Kanım donuyor böyle yorumlar okuyunca. Kaldı ki peygamberimizde ben bile cennete mi cehennememi gideceğimi bilmiyorum demiş.

Evet intihar etmek günahtır haramdır. Ahirette Allah hesap soracak sizlerd değil. Allah bütün günahları bağışlarım ben diyor. Yeterki kulu iyi biri olsun. İntihar eden arkadaş o anki ruh durumu bozuk olabilir, zamanla piskolojisi bozulmuş da olabilir. Bunların altında yatan bir çok neden vardır. Siz bilemezsiniz ama Allah bilir.

Annemizin bize olan merhameti, Allahın merhameti yanında okyanusta bir damla gibidir. Bir anne çocuğunu ateşe atmak ister mi? İntihar eden bir kişi ahirette o an ki ruh durumu, geçmişte yaptığı iyilikler ve kötülükler olarak hesaba çekilecek. Allah yaptığımızı bir kötülüğü tövbe karşılığında iyiliğe çevirecek ve sevab yazacak. Ufacık iyilikler bile büyüyüp dağ kadar olacak.. Şimdi soruyorum Tüm bize bu güzellikleri bağışlayan, herşeyi bizim iyiliğimiz için var eden nasıl cehenneme atmak isteyebilir kulunu? Cehenneme yalnız çok azgınlar girecek diyor Allah.

Arkadaşlar lütfen Allah adına konuşmayın, yargılamayın. Bilip bilmediğiniz kişiler hakkında da sen kafirsin, allah inanmıyorsun. Oruç niye tutmuyorsun namaz niye kılmıyorsun demeyelim. Kalplerde olanı yalnız Allah bilir ve siz hüküm veremezsiniz. Yargılayamazsınız.. Saygılarımla

Hayatını kaybeden arkadaşa Allahtan gani gani rahmet diliyorum. Dilerimki mekanı cennet olur. Bu olay bize ibret olurda saçma sapan nedenlerden dolayı birbirimizi kırmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex_cooler -- 10 Kasım 2006; 0:47:41 >

• kısaca soylemek zorundayım yuh a.q buda işmi
    100de100 fake
    MALMISINIZ Bİ OYUN LAN BU CAKTIGIM OYUNU
    EGER Bİ OYUN İÇİN İNTIHAR ETCEK VARSA ARKASINDAN AGLAMAYA DEGMEZ AMA KAFAMI KESERİM FAKE EGER BİRİ SADE BU OYUN İÇİN BENİM YERİME Bİ ZAHMETE GİRSİN DİREK CHARI VERİRİM 66 LVL MAGE AMA DEDİM YA ,
    THİS İS JUST A GAMEEEEEEEEEEEEEE
  • Böyle psikolojik sorunlu arkadaşların bu oyunu oynamamaları gerekiyor. Bu ne mallık ya .. Raptor kaybedildi diye bi cana kıyılr mı ?
  • bu topic daha önce açılmıştı ama istediği raptor olsun istese vermezmiydik +10bulunur ama Hayat Tekrar bulunmaz...Gençliğini yaşayamadan gitmiş :
  • ben olsam intihar edeceğime o scream scrollunu satarım ezik itemlerden başlarım oyuna tekrar sonra kendimi geliştiririm çok zor değilki ben 2-3 char kurtardım (soyulmuş) hemde scream scrollu yerine 10k parayla scream scrollu nedirki satarsın scream çakmayıverirsin para kasarsın sonra bi scream scrollu alırsın bu kadar basitAma adamada üzüldüm yani şu lanet oyundan intihar ettiği için
  • bu oyun insani yava$ yava$ tum insani degerlerden sogutuyor ama cogu kisi farkinda degil (bende farkinda degildim oyunun gecici faydanis guzelliklerine dalmisken) sadece oyunu mantikli sekilde birakip gercek hayata geri dondunten sonra(ki donebilirseniz) bunu sizde anlayacaksiniz insallah herkes birgun bu oyunu birakir ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sniper_X_33

tabiki bu arkadasımızın yaptıgı dogru deil hiçbişey intihara bahane olmamalı.ama bazılarınız yok raptor için yok item için intihar etti deyip bi ölünün arkasından sacmalıyorsunuz.adam itemi gittigi için degil oyun için degil güvendigi insan ona ŞEREFZİZLİK yaptıgı için bunu yapıyor.zaten bu şerefsizligi yapanın gercek hayattada o charından farkı yoktur gercek hayattada tab bir ŞEREFSİZDİR. aslında böylelerini bulup yapılacak bi kaç şey var ama bunları bu forumda söylemek dogru olmaz.Allah belalarını versin.Arkadasımıza rahmet diliyorum.Umarım bu intiharı yaptıgında aklı basında deilde bilinçsizce yapmıstır .Allah affeder inşallah cok üzücü bir olay.ben inanıyorumki aklı basında degildi bu nedenle Allah affeder.asıl cehenneme gitmesi gereken o ŞEREFSİZDİR. AYRICA BUNUDA EKLEMELİYİM RAPTOR İÇİN OYUN İÇİN İTEM İÇİN İNTİHAR ETTİ DİYEN ARKADASLARIN DUYARSIZLIGINI KINIYORUM.

SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM ARKADAŞIM İTEM İÇİN DEİL BENCEDE KARŞISINDAKİNİ İNSAN ZANNETTİĞİ İÇİN BU ŞEKİLDE DAVRANMIŞ. DİLERİM ALLAHTAN AFFEDER ÇÜNKÜ ALLAH BAĞIŞLAYICIDIR AFFEDİCİDİR.

• ya bu ne biçim bi oyun anneme babama karşı geliom bu oyun yüzünden yemek yemiyorum uyku uyumuyorum ders çalısamıorum allah yardımcımız olsun
  • oyun yüzünden intihar!!!! isabet olmuş.ölmek için kötü bir sebep...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.