Şimdi Ara

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok daha neler,ben açıkcası inanmam böyle bişiye bir oyun için insan nasıl canına kıyarki?hatta sevinip gerçek hayata sıkı bir dönüş yapar bence,yok paşam inanmam ben böyle bir habere kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum..
  • ya üzldüm be keşke yapmasaydı değermi ........q oyunu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: dex_cooler

quote:

Orjinalden alıntı: __king__

Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler.

dogru bi söz arkadaşını ne kadar seversen sev cehennemden kurtulabilmesi çok zor

Nede kesin emir veriyorsunuz. Arkadaşlar bu yaptığınız Allah'a ortak koşmaya bedeldir. Cehenneme gideceğini Allahın onu affetmeyeceğini nereden biliyorsun? Allah sana onu cehenneme atacağım dedi mi? Kesin bir bilgiye sahipmisin? Nasıl oluyorda Cehennemden uzun bir süre çıkamayacak gibi yorumlar yapabiliyorsunuz? Kanım donuyor böyle yorumlar okuyunca. Kaldı ki peygamberimizde ben bile cennete mi cehennememi gideceğimi bilmiyorum demiş.

Evet intihar etmek günahtır haramdır. Ahirette Allah hesap soracak sizlerd değil. Allah bütün günahları bağışlarım ben diyor. Yeterki kulu iyi biri olsun. İntihar eden arkadaş o anki ruh durumu bozuk olabilir, zamanla piskolojisi bozulmuş da olabilir. Bunların altında yatan bir çok neden vardır. Siz bilemezsiniz ama Allah bilir.

Annemizin bize olan merhameti, Allahın merhameti yanında okyanusta bir damla gibidir. Bir anne çocuğunu ateşe atmak ister mi? İntihar eden bir kişi ahirette o an ki ruh durumu, geçmişte yaptığı iyilikler ve kötülükler olarak hesaba çekilecek. Allah yaptığımızı bir kötülüğü tövbe karşılığında iyiliğe çevirecek ve sevab yazacak. Ufacık iyilikler bile büyüyüp dağ kadar olacak.. Şimdi soruyorum Tüm bize bu güzellikleri bağışlayan, herşeyi bizim iyiliğimiz için var eden nasıl cehenneme atmak isteyebilir kulunu? Cehenneme yalnız çok azgınlar girecek diyor Allah.

Arkadaşlar lütfen Allah adına konuşmayın, yargılamayın. Bilip bilmediğiniz kişiler hakkında da sen kafirsin, allah inanmıyorsun. Oruç niye tutmuyorsun namaz niye kılmıyorsun demeyelim. Kalplerde olanı yalnız Allah bilir ve siz hüküm veremezsiniz. Yargılayamazsınız.. Saygılarımla

Hayatını kaybeden arkadaşa Allahtan gani gani rahmet diliyorum. Dilerimki mekanı cennet olur. Bu olay bize ibret olurda saçma sapan nedenlerden dolayı birbirimizi kırmayız.

arkadasim senin dini bilginin biraz kit oldugu belli hangi dini kaynak da intihar edenler hakkinda 1 gram ii bir yorum buldun adam guzel bir yorum yapmis gene herseyi Allahin bilecegi gibi bunu da Allah bilir ama git hangi dini kitaba bakarsan bak intihar etmenin cok buyuk gunahlar arasinda sayildigini gorursun ve de anlarsin sonlarinin nasil olacagini

ayrica ekliyim bu oyun yuzunden bile canimizin cok yanacagini dusunuyorum

• Çok yazık olmuş bi oyun için değmezdi ! bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

quote:

Orjinalden alıntı: dex_cooler

quote:

Orjinalden alıntı: __king__

Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler.

dogru bi söz arkadaşını ne kadar seversen sev cehennemden kurtulabilmesi çok zor

Nede kesin emir veriyorsunuz. Arkadaşlar bu yaptığınız Allah'a ortak koşmaya bedeldir. Cehenneme gideceğini Allahın onu affetmeyeceğini nereden biliyorsun? Allah sana onu cehenneme atacağım dedi mi? Kesin bir bilgiye sahipmisin? Nasıl oluyorda Cehennemden uzun bir süre çıkamayacak gibi yorumlar yapabiliyorsunuz? Kanım donuyor böyle yorumlar okuyunca. Kaldı ki peygamberimizde ben bile cennete mi cehennememi gideceğimi bilmiyorum demiş.

Evet intihar etmek günahtır haramdır. Ahirette Allah hesap soracak sizlerd değil. Allah bütün günahları bağışlarım ben diyor. Yeterki kulu iyi biri olsun. İntihar eden arkadaş o anki ruh durumu bozuk olabilir, zamanla piskolojisi bozulmuş da olabilir. Bunların altında yatan bir çok neden vardır. Siz bilemezsiniz ama Allah bilir.

Annemizin bize olan merhameti, Allahın merhameti yanında okyanusta bir damla gibidir. Bir anne çocuğunu ateşe atmak ister mi? İntihar eden bir kişi ahirette o an ki ruh durumu, geçmişte yaptığı iyilikler ve kötülükler olarak hesaba çekilecek. Allah yaptığımızı bir kötülüğü tövbe karşılığında iyiliğe çevirecek ve sevab yazacak. Ufacık iyilikler bile büyüyüp dağ kadar olacak.. Şimdi soruyorum Tüm bize bu güzellikleri bağışlayan, herşeyi bizim iyiliğimiz için var eden nasıl cehenneme atmak isteyebilir kulunu? Cehenneme yalnız çok azgınlar girecek diyor Allah.

Arkadaşlar lütfen Allah adına konuşmayın, yargılamayın. Bilip bilmediğiniz kişiler hakkında da sen kafirsin, allah inanmıyorsun. Oruç niye tutmuyorsun namaz niye kılmıyorsun demeyelim. Kalplerde olanı yalnız Allah bilir ve siz hüküm veremezsiniz. Yargılayamazsınız.. Saygılarımla

Hayatını kaybeden arkadaşa Allahtan gani gani rahmet diliyorum. Dilerimki mekanı cennet olur. Bu olay bize ibret olurda saçma sapan nedenlerden dolayı birbirimizi kırmayız.

arkadasim senin dini bilginin biraz kit oldugu belli hangi dini kaynak da intihar edenler hakkinda 1 gram ii bir yorum buldun adam guzel bir yorum yapmis gene herseyi Allahin bilecegi gibi bunu da Allah bilir ama git hangi dini kitaba bakarsan bak intihar etmenin cok buyuk gunahlar arasinda sayildigini gorursun ve de anlarsin sonlarinin nasil olacagini

ayrica ekliyim bu oyun yuzunden bile canimizin cok yanacagini dusunuyorum

Açıklamamda herşeyin Allah'ın bileceğini, gizli ve açık olarak Allahtan hiç birşeyin saklanmayacağını anlattım. Bunun yanında yaptığımız günahların tövbe karşılığında affolacağını Allah bize söylüyor. İntihar edenler için kesin cehenneme gideceksin diye bir ayet yok! Allah'ın yüce merhametine kalmış. Dolaylı yoldan anlatmaya çalıştım. Tabikide intihar büyük günah haram. Lütfen daha iyi oku arkadaşım. Saygılarımla

• YA bi oyun icin intihar edilirmii ya Uzulursun dusunursun hata aglarsın ama intihar etmezsin ya..Ben Bole biseyin olmadıgını dusunuorum olmussada cok sasırırım ama yinde hakkaten oyun bagımlılık yapıor..
    Allahıın verdigi canı sen bi oyun yuzunden nasıl alırsınki ?
  • adamın yaşını nerden biliyon _? ve intahar edecekken nasi ss aldi ?=???????????? bunları aciklayin
  • deger mi gelip geçici bi zewk için siz böyle olaylara düşerseniz size raptor mirage verırım gb de bi sakala verırım yoob18@hotmail.com canınıza kıymayın siz
  • Hayatta hiçbir şey intiharı gerektirmez. bence bu cocugun sorunları war .dogruysa yazık olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

bu çocuğun yaptığı saçmalık bilirsiniz gerçek hayatta rastlanır sadece bu olay adam kredi kartları borcunu ödeyemez ve kurtuluş olarak ölümü seçer ama bu çocuk çok sal-almış bi oyun için bunu yapana hiç acımam beyin diye bişi var ama bu arkadaş onu kullanmasını bilmiyormuş belli oyunda 80 lvl charım olsa ve hacklense 1 saat üzülür geçerim emeklerim gitti ama ben onu bi daha o hale getiremeyeceğim anlamına gelmez der geçerim bu çocuk bence 5 yaşında falandır bilinçli bi insanın bunu yapması imkansız !!

len murat daha dun benım carım soyulsa ıntıhar edrım dıyen sen degılmıyındın

• cok kotu bırsey bır ınsanın ölmesı bır oyun yuzunden bır serefsız yuzunden ıntahar edılırmı
  • kafayı yemiş değermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

off yaa inş. bi ark. yaşamaz aynı şeyi

benide aynı şekilde dolandırdılar raptor için ama bu arkadaş gerçekten kardeşi alay etmesin diye intihar ettiyse
    çok yazık olmuş benide dolandıran adam 34 yasındaydı bende neden adama guvendiğimi bilmiorum o gece çok ağlamıştım ama intihar etmesi gerçektende beni çok duygulandırdı...
  • yazık olmus be adama ama anlık büyük bi sinirle dünyayı yıkası gelio insanın şu koxperlere öle delioluom ki sinirden ne yapcamı bilmiom barıom carıom önüme gelene
  • Bir raptor kaç para ki değermi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Bir raptor kaç para ki değermi be

Konunun açılma tarihi 2006
  • Buna inananlar birde ciddi ciddi cevap atanlar olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Bir raptor kaç para ki değermi be

Konunun açılma tarihi 2006

• Eskiden ne safmışız şimdi olsa direk fake damgası yada gazete haberi cocuğa ulasma ifşa tim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 4 Temmuz 2013; 17:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.