LANET OLSUN. ALLAH BELASINI VERSİN !!! YAZIK YAZIK YAZIK !!!
ŞUÇ HEPİMİZDE !!!
Maneviyettan yoksun. ideallerden yoksun bir nesil türetirsek bunu gibi neler görücez daha kimbilir. Allah kahretsin sebeb olan herkezi !!! .. Tepeden tırnağa hepimiz suçluyuz..
Atalarımız 5000 yıl önce öğütlemiş. titre ve kendine dön !! diye . heyhat hale bak !!
Derdimiz ne. kimiz neyiz. niçin varolduk. sorun beyler kendinize. Vah vah deyip geçerek bitmiyor iş..
SUÇ HEPİMİZDE .. DÜŞÜNÜN BİRAZ ...
öyle bi oyun olduki artık biri gercek hayatta guzel bı soz soylese hadı ordan len derız ama gelıp surda ıtem verse abı abı dıye pesınde dolasır oldu elalem ...
yazık gerçekten çopk yazık.baika sölicek bişi bulamıyorum.
İNTİHAR ACİZLER İÇİNDİR ALLAH'IN VERDİĞİ CANI ANCAK O ALIR..
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versın ne diyim
arkadaşlar ne kadar doğrudur onun tartışmasını yapmıyacağım fakat size bugune kadar duyduğum ve ispatlanmış birkaç oyun la ilgili olanları yazacam yaşım 13 14 dü sanırım mortal combat adlı oyunu yası 25 olan herkez bilir bizim cocukluğumuzun meşhur oyunu evt bu oyun için bugune kadar bir kaç kişi can verdi biride türk kardeşine kanonun bıcağını atan raiden gibi ucmaya kalkan ve ölen kişiler arkadaşın dediği gibi pokemon için intaar eden biri bende duydum daha bunun gibi bir çok örnek vardır ve sayılabilir bir arkadaşda ben updage yaparken korkudan miğdem ağrıyor diyor küçük ama düşündürücü bir örnek düşünün bu oyun artık içimize işledi KESİN BİRŞEY VAR BU OYUN SOSYAL HAYATI ÖNCELİKLE BİTİRİYOR ZATEN İLK AMAC BU BAĞIMLILIK YAPIP HIRS YAPIP BIRAKTIRTMAMAK VE DAHADA KÖTÜSÜ HIRIZLIK KÜFÜRBAZLIK YALAN SAHTEKARLIK ÖZELLİKLE KÜÇÜK YAŞDAKİ BİR COK COCUĞU ETKİLİYOR
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler ...
Sen de konuyu nereye çektin şimdi...Bence bu çocuun hiç de suçu yok asıl onu bu pskikolojiye getirenler suçlu hemen cennet cehennem muhabbetine başlamayın...
püff.. bence çocuğun salaklığından başka birşey değil...
eğer öyle bişi varsa onu o durumlara düşürenlerin allah belasını versin.Hayvan oğlu hayvan olup kendini insan gibi gösterden şerefsizleri algılayan bi aygıtta çıkmadıki bu şerefsizleri deşifre edelim !!!!!
Allah rahmet eylesinde kım çıkardı bu haberi ilk böle bişey olsa mutlaka tv de gazetede radyoda yanı bı yerde duyardık
Orjinalden alıntı: diskjockey
Kn Orjinalden alıntı: berkçe
bence bu oyun giitiicek anormel hala geliooo bende bile item basaken korkudan miden bulanıooo bilemicem bence ko erine islamiyete sarılsak çokdaa mutllu huzur dolu oluruz
Oyunla islamiyetin ne alakasi var lan.Sanki imansizmisiz gibi konusuyorsun. Din ozgurlugu var bu ulkede.Her yerde provokasyon yapıyorsunuz yeter !!! 1.doğru konuşmayı bilde gel karşıma lan lı manlı konuşma 2birde 2.çoğul zmanda konuşma yani yapıorusunuz bari bizi araya karıştırma
Ne diyelim Allah tahsilatını affetsin. Ağlamak glio içimden. Ulan keşke intaar etmeseydi de bn ona ne bulduysam wereydim. Biliyorum 1 yıla lvl 43 zor oldum ama bi insan hayatından daha önemli ne olabilir!
quote:
Orjinalden alıntı: runtomee
quote:
Kn
quote:
Orjinalden alıntı: berkçe
bence bu oyun giitiicek anormel hala geliooo bende bile item basaken korkudan miden bulanıooo bilemicem bence ko erine islamiyete sarılsak çokdaa mutllu huzur dolu oluruz
Oyunla islamiyetin ne alakasi var lan.Sanki imansizmisiz gibi konusuyorsun. Din ozgurlugu var bu ulkede.Her yerde provokasyon yapıyorsunuz yeter !!!
günde 10 saat pc basında oturarak nasıl dininin gereklerini yerine getirebilirsin....
Sen beni 24 saat takipmi ediyorsun ki bana dinimin gorevlerini yerine getirmemekle sucluyorsun. Herkesin dini kendine.Allah'la kulun arasına kimse giremez. Tamammı...
Orjinalden alıntı: Shıtmyass
Kn Orjinalden alıntı: berkçe
Oyunla islamiyetin ne alakasi var lan.Sanki imansizmisiz gibi konusuyorsun. Din ozgurlugu var bu ulkede.Her yerde provokasyon yapıyorsunuz yeter !!! 1.doğru konuşmayı bilde gel karşıma lan lı manlı konuşma 2birde 2.çoğul zmanda konuşma yani yapıorusunuz bari bizi araya karıştırma
Sen cokmu dogru konusuyorsun.Provokasyon yapmak dogru konusmakmı oluyor... 2.cisi orada bana hitapen bisey solemedi.Herkese soledi.Demekki sizin icine gecerli bu laf. Tamammı ?
bu en nihaetinde bi oyun bence o raptoru alıp wermeyende de suc bi raptor icin intihar edende de suc bence o raptoru alıp calan cocugun................................
sacma sapan seyler eger dogruysa bile bu 5 yasindaki veledin kendini pokemon zannedip camdan atlamasina benzemis az gülmemisdik o duruma.
YALAN KÜLLİYEN YALAN ÖYLE BİRŞEY OLSA TV LERDE HABERİ ÇIKARDI
nedendir bilmem o resmine cevap verme geregi duydum 11 kisi olsaydik ne olurdu demistin gecen 6-0 biten macta 11 kisi basladinizda noldu?
way be tuyler urpertici ama bir gerçek var bu çocuk kafayı knight ile bozmuş bir oyun için intihar edilirmi ya biz charmız soyulsun die dua ediyoruz charımız soyulsunda oyunu bırakalım die ama işte böle kendini kaptıranlar çıkabiliyor ne diiyim geçmiş olsun yazık yani....
çok üzücü gerçektenAllah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallahh...
Büyük ihtimal yalan..
Doğruysada bu esat denen bebede kişilik bozukluğu var.. bi oyun için intaar etcek kadar beyninde prob war