Şimdi Ara

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen bana pek inandırıcı gelmedi herkesin aklından geçmiştir intihar etmek yeter be dediği zamanlar olmuştur ama koaly değil o kadar ki bi oyun için adam kendini öldürceini pek sanmıyorum yaa burdan alınması gereken ders şu oyuna fazla kaptırmayın kendinizi ya da bırakın oyunu o kadar da zor değil yani özellikle öğrenciler bu oyunu oynamamalı ben olympiada 65 level yaptım sonra 61e düşürdm bıraktım şimdi oynamıyorum zor değil gerçekten değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Acaba gerçekmi ...

Tam üstüne bastın , bende bunu sölicektim.

Bi insanın bi oyun için intihar etmesi için idiot olması gerekir.

Ben bu olaya inanmıyorum, eger öle bişey olsaydı TV , radyo, gazetelerde mutlaka görürüz..

Fake Haber...

oyun için intihar edecek çok "idiot" var sen merak etme

haberlere neden çıkmadı bende onu anlamadım fake lik iddiası burda başlıyor..

buarada intihar edenin cehenneme gideceğini biliyormuydunuz çocuk gitti cehenneme ozaman

• Bence arkadasın gercek yasamındada bole sorunlar vardır.Oyundada olunca bunalma etkisiyle yapmıstır.
    Uzuldum.Yazık ya.
    Sırf bunun icin knight'a dava acip kazanılabilir aslinda
  • yaaa evet bi arkadaş dedi görmediğim şeye inanmama ama pek yanii çook anlamsız ve mantıksızca bir düşünceyle intahar etmi şeğer charı soyuyosa bıraksaydı bir oyun için bunalrın hiç birine gerek yok aslında çook saçma bişe yapmı şarkadaşlar hayat o kadar güzel kii ama bunu ne biz ne de başkaları anlayabiliyor işte bu arkadaş da anlamadı bu dünyadan lüzumsuz bir şekil de ayrıldı fakat diğer dünyada çook lüzümlu(sebepli) bir acı çekceğini biliyorum... üzücü bişee
  • Kn
    quote:

Orjinalden alıntı: berkçe

bence bu oyun giitiicek anormel hala geliooo bende bile item basaken korkudan miden bulanıooo bilemicem bence ko erine islamiyete sarılsak çokdaa mutllu huzur dolu oluruz

Oyunla islamiyetin ne alakasi var lan.Sanki imansizmisiz gibi konusuyorsun.
    Din ozgurlugu var bu ulkede.Her yerde provokasyon yapıyorsunuz yeter !!!
  • ya tamam dolandıran adamda suçlu..ama bu çocuk salak mı..adama değil çocuğa çok kızdım
  • çok hüzünlendim gerçekden gözlerim doldu
    çocuk herseyini raptor için vermiş ama bu sadece bi oyun ve artık hayatı olmus
    anne ve babası ne düşünnür
    ama neden hala bu oyunu oynunu oynuyorsunuz bilmiyorum
    su anda bu oyunla tanısmamıs arkadaşlarım çok mutlu
    bende oyun oynamıyorum zaten (knight ı)
    bence knight felan kalmamalı
    hersey e yeniden baslamalı

anlatmak istediklerimi anlatamıom
    ama neyse çocuga çok üzüldüm kim bilir yası kaç

• gebermiş kurtıulmuş bu oyundan
    inanmıyorum gerci yalan haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 25 Ağustos 2006; 17:36:05 >
  • çocuk haklı türkler batırdı bu oyunu iyi türk kötü türkle karşılaşırsa olacağı bu

Biraz bebe gibi konultum

• konuşacak bişey yok

• lan böle onun bunun çocuklarını yakalasam ne yapacamı biliyom. yazık deilmi çoca
  • Yaşı kaçmış peki yaw ?
  • bende inanmıyorum . eskiden fototkopiler dolasırdı işte kızım kanser oldu şu turbeye gittik şifa buldu bu fotokopiyi 10 tane cogaltıp dagıtmassan işinden gücünden olursun dagıtırsan zenginolur sevap kazanırsın faso fiso yazıyodu bu olayda onun gibi artacak 2 de bir post avcıları ss koyup arkadasımı worm kesti gururuna yediremedi intahar etti diye..

ama olmamış olması olmayacak olması anlamına gelmiyor bazı arkadaşlar oyunda olanları ölüm kalım meselesi gibi görüyor. Dikkat etmek sosyal hayattan kopmamak lazım.
  • böleleride var
  • oyunu böyle önemsenmez ya ama o soyan bebe çok ayıp etmiş onu S.. lazım
  • olamaz ya bi oyun için intihar edilirmi
  • bütün yorumlar için saolun.bu arada beni yalan fln die suçlamayın ben sadece alıntı yapıorum.alıntı yaptıım forumda zaten başka bi forumdan alıntı yapmış
  • bu çocuğun yaptığı saçmalık bilirsiniz gerçek hayatta rastlanır sadece bu olay adam kredi kartları borcunu ödeyemez ve kurtuluş olarak ölümü seçer ama bu çocuk çok sal-almış bi oyun için bunu yapana hiç acımam beyin diye bişi var ama bu arkadaş onu kullanmasını bilmiyormuş belli oyunda 80 lvl charım olsa ve hacklense 1 saat üzülür geçerim emeklerim gitti ama ben onu bi daha o hale getiremeyeceğim anlamına gelmez der geçerim bu çocuk bence 5 yaşında falandır bilinçli bi insanın bunu yapması imkansız !!
  • kötü olmuş keşke etmesydi
  • bana da pek inandırıcı gelmedi böyle bi olay.. fakat gerçekllik payı olabilir.. çocuğun psikoljisi bozuktur zaten bi de bu tür olaylar başına gelince böyle bi hata yapmış olabilir.. off offff çok acı eğer böyle bişey varsa gerçekten... Allah affetsin.. çocuğu bu hale sokan şerefiszleride Allah kahretsin... ya bu knight oyundan çok öte bi şey.. insanların gerçek karakterlerini yansıttığı bi oyun.. gerçek gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.