Şimdi Ara

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue elf

quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

çocuğun psikoljik durumu önceden bozukmuş belli bi oyun için intihar edecekse allahın cennetinde işi yok!

Bunu bilemezsin...

ya allah herkese bi sınama yolu seçmiştir bu arkdaş(eğer hikaye doğru ise) o sınamayı geçemiştir ve dünyadaki çıkarlarına yenik düşmüştür...kısa yolu seçmiştir...bunu bilemessin demişin ama araştırsan biraz aynı yola çıkacağını göreceksin...bi raptor için inithar edilmez...acizliktir bu!!!!

• eet resmi uploadım.buraya koyuyorum sonrada ilk mesajın altınada mesajı editliip resmi koyucam

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş
  • oyuna fazla baglanmamk lazim aslinda az mesafe koymak lazim gercekten uzuldum
    ALLAh rahmet eylesin
  • Allah affetsin , intihar edenide ettirenide.
    Benim herzaman verdiğim savaşbuişte arkadaşlar.Bu bir oyun olsada oynayanlar,klavyeyi yönlendirenler insan.Bazılarımız ya bu oyun zaten yalan söylesem ,küfür etsem ne olacakki ,sanki gerçek hayatta bu kadar abartıyormuyuz ki vsvs gibi bahanelere sığınarak bazı hatalar yapıyorlar.Olan bazen sadece kendisine olmuyor işte.YAZIK YAZIK.Bu günahın vebalin altından nasıl kalkılır bilemiyorum.
    Arkadaşlar LÜTFEN oyun olsada gerçek hayat olsada önce İNSAN olmaya çalışın.Tüm yaşamımızda ne yalan söyleyelim ne küfür edelim nede kalp kıralım.Bu dünya fani,iki günlük dünya; değermi kalp kırmaya?
    Bu intihar eden arkadaşımıza ve intihara neden olan arkadaşımıza Allah tan AF ve RAHMET diliyoruz.
    Bazen bir olay bin nasihatten kıymetlidir .İşte size büyük bir olay.Aynı hataya düşmeyiz inşallah.
    Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Sağlıcakla kalın...
    Unutmayın , hayat boyu örnek insan olmaya çalışın.Kötülük kolaydır,iyilik zor.Zoru başaralım.!!

knight yüzünden gerçek hayatta intihar etmiş

• yazk olmuş çocuga ama bi oyun içn intihar asla etmem ben aşk için intihar ederim cennet cehennem demeyin lütfen ben her istedğim yere giderim kimseye hesap sormam!!!!
  • Bir kere bu oyuna o kadar kaptıran insanlar var ki oyuna oyun gözüyle bakmıolar
    Saçma geldi bana Raptor için intihar mı edilir
    Allahın verdiği canı Allahtan başkası alamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingyankee

yazk olmuş çocuga ama bi oyun içn intihar asla etmem ben aşk için intihar ederim cennet cehennem demeyin lütfen ben her istedğim yere giderim kimseye hesap sormam!!!!
    oha

yawaş olm gaza mı geldin tövbe de
  • Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler ...
  • işallah doğru diildir valla.uzun süre ağlanır üzülünür ama bunun bir oyun olduğu hiçbir zmn unutulmamalı.benm lvl 50 olan charım hacklendiinde bende üzülmüştüm.hatta içimden ağlamak geliodu.hani insan ağlamak isterde ağlamaz ya kötü olur.öleydi ama ağlamadım.içimden tekrar tekrar düşündüm.dedimki bi sadece bir oyun ve dahada hiç üzülmedim.şuan lvl 55 im.hacklensem tabiki üzülürüm ama bırakın intiharı üzülmem fazla uzun bile sürmez.lvl 62 olsam tabiki daha çok üzülürüm ama bunun bi oyun olduunu her zmn hatırlarım.intihar şaka gibi bişey diil.arkamda bıraktıklarımıda düşünürüm
  • Mekanı cennet olsun diyeceğim ama intihar edenler cennete gidemez hele ki böyle bir sebepten dolayı intihar edenler.

dogru bi söz arkadaşını ne kadar seversen sev cehennemden kurtulabilmesi çok zor
  • tabiki bu arkadasımızın yaptıgı dogru deil hiçbişey intihara bahane olmamalı.ama bazılarınız yok raptor için yok item için intihar etti deyip bi ölünün arkasından sacmalıyorsunuz.adam itemi gittigi için degil oyun için degil güvendigi insan ona ŞEREFZİZLİK yaptıgı için bunu yapıyor.zaten bu şerefsizligi yapanın gercek hayattada o charından farkı yoktur gercek hayattada tab bir ŞEREFSİZDİR. aslında böylelerini bulup yapılacak bi kaç şey var ama bunları bu forumda söylemek dogru olmaz.Allah belalarını versin.Arkadasımıza rahmet diliyorum.Umarım bu intiharı yaptıgında aklı basında deilde bilinçsizce yapmıstır .Allah affeder inşallah cok üzücü bir olay.ben inanıyorumki aklı basında degildi bu nedenle Allah affeder.asıl cehenneme gitmesi gereken o ŞEREFSİZDİR. AYRICA BUNUDA EKLEMELİYİM RAPTOR İÇİN OYUN İÇİN İTEM İÇİN İNTİHAR ETTİ DİYEN ARKADASLARIN DUYARSIZLIGINI KINIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniper_X_33 -- 25 Ağustos 2006; 15:41:04 >

• walla allah affetsin uzuldum

ama bu kadar da baglanılmaz insallah boyle seyler olmaz bi daha ...
  • Gerçekten ebnde çok üzüldüm. Hepimiz gibi oda fazla bağlanmış bu oyuna ve bunu hayatıyla ödemiş. İnşallah başkalrına da olmaz bu.
    Nur içinde yatsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoumaDraco

quote:

Orjinalden alıntı: kingyankee

yazk olmuş çocuga ama bi oyun içn intihar asla etmem ben aşk için intihar ederim cennet cehennem demeyin lütfen ben her istedğim yere giderim kimseye hesap sormam!!!!
    oha

yawaş olm gaza mı geldin tövbe de

bu da ıçmuş

• oyuna fazla kaptırmamak lazım kendimizi. allah rahmet eylesin...
  • Acaba gerçekmi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Acaba gerçekmi ...

Tam üstüne bastın , bende bunu sölicektim.

Bi insanın bi oyun için intihar etmesi için idiot olması gerekir.

Ben bu olaya inanmıyorum, eger öle bişey olsaydı TV , radyo, gazetelerde mutlaka görürüz..

Fake Haber...
  • beyler o anki çocuğun düşüncesiyle hırısını alalmış böle bişi yapmış birde çocuğun gözünden bakın adam çocuğun donuna kadar almış yani... o adamı bulup.....................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

çocuğun psikoljik durumu önceden bozukmuş belli bi oyun için intihar edecekse allahın cennetinde işi yok!

oyun yüzünden ile bi ilgisi yok intiharın her türlüs sebeplisinin allah cennetinde işi olmaz..ayrıca bunu oyun olarak görmeyenlerin sonunda olacagı da budur herşeyin dozajını ayarlamak lazım eğer gerçekten olduysa yazık olmus
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.