merhaba dostlar, yeni evimize taşındığımızdan dolayı anneme mutfağa koymak için bir LCD sözü verdim :) şimdi çok büyük olmamak şartıyla en fazla 82cmlik bir LCD ayrıyetten odama playstation oynamak ve 3d film izlemek için 102cm-106cmlik LED , 2 cihaz tavsiyenize ihtiyacım var. F/P, marka, model ve kampanya yapan yeleri söyemeniz gibi tavsiyeleriniz gerçekten çok işe yarıyacaktır. Şimdiden teşekkürler...
PHILIPS 32 PFL 4606 FULL HD LCD TV , 82 ekran görüntüyü çok iyi veriyor ayrıntıları çok net bir şekilde aktarıyor fiyatıda bu aralar kampanyada normalde fiyatı 1300 TL civarında fakat kampanya dolayısı ile 900 TL'ye düştü "Real market , Philips'in kendi mağazalarında indirimde, tam bilmiyorum ama media market ,teknosa, electro world'de de indirim olabilir". tavsiye ederim.
Pun!Sh3r tavsiye için teşekkür ederim. Peki bu cihaz ahakkında bir bilgisi olan yada kullanan varmıdır. Hem fiyatı uygun hemde LED olması açısından baya cazip duruyor...
Önemli değil grandwoywoy yalnız bişi diyeceğim ben daha bu hafta tv alacağım çok tv araştırdım bu o fiyata göre en net görüntü veren ayrıntıyı en iyi gösteren televizyon hani eğer led istiyorsan onun ledide var oda 1 milyar civarında kampanyalı fiyatı , fakat görüntüyü LCD ye göre net vermiyor mesela HD LCD Full HD ,100 Hz LCD 400 Hz nese ben onunda linkini verimde bak