Şimdi Ara

Büyük Sevincimiz (Teşekkür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1 yıl 2 ay önce İzmir Yeşilyurt'tan Yeni Foça'ya taşındık. Bize emlakçılar tarafından internetin kısa zamanda geleceği söylendi. Detaya girmiyorum, bu zamana kadar sarktı. İnternetim bu süreçte 3G idi. Yeni PC almadan önce, laptopla 3G internete girdim. Yeni PC alınca oyunlarımı, programlarımı vs. sahil kafelerden laptopla indirip hdd vasıtasıyla kendi PCme atıyordum. YouTube'da videoları 360p izledim. Buna rağmen, (özellikle laptopu sahilde kullanmadan önce) interneti bol kullanmamız sebebiyle ayda 170TL gibi faturalar ödedik. Fakat Türk Telekom büyüklüğünü gösterdi, nihayet Yeni Foça'nın interneti olmayan yerlerine de internet getiriyor. Bizim evin bulunduğu yere kadar geldi borular. Üstelik fiber. Bu internetsizlik çilesini bizimle paylaşan sitemiz, mahallemiz için adeta bir ödül oldu. Ne kadar teşekkür etsem azdır. 1 ay içinde kabloların döşenmesini bekliyoruz. Büyük sevinç yaşadığım için konu açma gereği duydum. Emeği geçen herkes sağ olsunlar, var olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 16 Mayıs 2016; 21:09:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı Olsun Hocam darısı olmayan bölgelere.Bende bekliyorum turuncu kabloları vs kabine cektiler kutunun vs değişmesini bekliyorum 2-3 ay sürer dediler.Sanırsam artık yavaş yavaş altyapıları değiştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitali60 -- 16 Mayıs 2016; 19:43:22 >
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 19 Mayıs 2016; 7:40:28 >
  • Hayırlı olsun. Fiberoptikleri binalara kadar getirdiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Hayırlı olsun. Fiberoptikleri binalara kadar getirdiler mi?

Teşekkürler dostlar. Borular sitemizin önüne kadar geldi. Kablolar da bu ay döşenecek deniyor. Darısı olmayanların başına.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    TTnet'te genellikle torpil döner ama kazanç büyük bir site ise gayet normal getirmeleri Süperonline bile gelebilir.
    Fiyatlar pahalı olsada Fiber optik olması avantaj hayırlı olsun.
  • ah şimdi oralarda olsam, internet düşüneceğim son şey olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri mereakla bekliyorum.

• telekom bizim binaya fiber kutusunu takıp sokaktaki bağlantılarını yapalı tam 3 ay oldu ama hala hizmet yok binamızda. adresten kontrol yapıldığında PORT olmadığı söyleniyor. telekoma gidip durumu anlattığımda fiber altyapısı bugün yarın hizmete girecek sizin bölgede diye oyalıyorlar. ben fiber istemiyorum hemşehrim benim daireme adsl bağlayın gerekirse ama evimde internet olsun diye bağırdığım günün ertesi kutuyu bağlamışlardı. yarın artık bölge müdürüyle konuşma zamanı geldi. biz kimse ekmeğinden olmasın diye bazı şeyleri görmezden geldik sanırım ama kimsenin işi gücü umrumda değil artık. yeni binaların elektrik işlerini yapan firmalarla telekomun bazı elemanlarının gayri ahlaki çıkar ilişkileri var. bunu nerden biliyorsun, niye böyle bir ithamda bulunuyorsun diyecekseniz cevap çok basit. tamamlanmamış altyapıları tek tek onayladılar, aksi halde iskan çıkmayacaktı. şimdi bakıyorum telefon prizlerine içleri boş, onaydan önce kontrole gelen eleman bir üstünü arayıp durumu anlattığında elektrikçinin ismini söyleyip burayı bir ara halletsin demişti. yarın büyük gün dostlar, müdürlüğe gidip direk bölge müdürünün odasına çat diye gireceğim. resmen gına geldi artık, büyüğünden küçüğüne herkes çakallık peşinde, derslerini alacaklar Evelallah..

• Allah kahretsin bunları 1 senedir yeni eve geçtim internetim yok Allah cezalarını versin forumda ahlakımı korumak için çok çabalıyorum yemin ediyorum bir kaza çıkacak elimden gidiyorum seneye diyorlar utanmadan bimere şikayet ediyorum yok her hafta gidiyorum yok ulan diyorum çekmeyin alt yapı bare telefon kablosu çekin yok ama ben göstericem onlara sabır sabır bir yere kadar

• Nerdeyse 4 aydır 100 TL den aşağı telefon faturası ödemiyorum neden internet yok ben göstericem onlara az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

telekom bizim binaya fiber kutusunu takıp sokaktaki bağlantılarını yapalı tam 3 ay oldu ama hala hizmet yok binamızda. adresten kontrol yapıldığında PORT olmadığı söyleniyor. telekoma gidip durumu anlattığımda fiber altyapısı bugün yarın hizmete girecek sizin bölgede diye oyalıyorlar. ben fiber istemiyorum hemşehrim benim daireme adsl bağlayın gerekirse ama evimde internet olsun diye bağırdığım günün ertesi kutuyu bağlamışlardı. yarın artık bölge müdürüyle konuşma zamanı geldi. biz kimse ekmeğinden olmasın diye bazı şeyleri görmezden geldik sanırım ama kimsenin işi gücü umrumda değil artık. yeni binaların elektrik işlerini yapan firmalarla telekomun bazı elemanlarının gayri ahlaki çıkar ilişkileri var. bunu nerden biliyorsun, niye böyle bir ithamda bulunuyorsun diyecekseniz cevap çok basit. tamamlanmamış altyapıları tek tek onayladılar, aksi halde iskan çıkmayacaktı. şimdi bakıyorum telefon prizlerine içleri boş, onaydan önce kontrole gelen eleman bir üstünü arayıp durumu anlattığında elektrikçinin ismini söyleyip burayı bir ara halletsin demişti. yarın büyük gün dostlar, müdürlüğe gidip direk bölge müdürünün odasına çat diye gireceğim. resmen gına geldi artık, büyüğünden küçüğüne herkes çakallık peşinde, derslerini alacaklar Evelallah..

Yok kardeşim bir şey değişmez ben de gittim bölge müdürlüğüne her gün 1.5 saat yol bana diyorlar ki yine mi siz geldiniz sizin yüzünüzden işimizi yapamıyoruz diyorlar bir bakıyorum aniden dalıyorum mesai saatleri içinde kulaklık takmış film izliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

quote:

telekom bizim binaya fiber kutusunu takıp sokaktaki bağlantılarını yapalı tam 3 ay oldu ama hala hizmet yok binamızda. adresten kontrol yapıldığında PORT olmadığı söyleniyor. telekoma gidip durumu anlattığımda fiber altyapısı bugün yarın hizmete girecek sizin bölgede diye oyalıyorlar. ben fiber istemiyorum hemşehrim benim daireme adsl bağlayın gerekirse ama evimde internet olsun diye bağırdığım günün ertesi kutuyu bağlamışlardı. yarın artık bölge müdürüyle konuşma zamanı geldi. biz kimse ekmeğinden olmasın diye bazı şeyleri görmezden geldik sanırım ama kimsenin işi gücü umrumda değil artık. yeni binaların elektrik işlerini yapan firmalarla telekomun bazı elemanlarının gayri ahlaki çıkar ilişkileri var. bunu nerden biliyorsun, niye böyle bir ithamda bulunuyorsun diyecekseniz cevap çok basit. tamamlanmamış altyapıları tek tek onayladılar, aksi halde iskan çıkmayacaktı. şimdi bakıyorum telefon prizlerine içleri boş, onaydan önce kontrole gelen eleman bir üstünü arayıp durumu anlattığında elektrikçinin ismini söyleyip burayı bir ara halletsin demişti. yarın büyük gün dostlar, müdürlüğe gidip direk bölge müdürünün odasına çat diye gireceğim. resmen gına geldi artık, büyüğünden küçüğüne herkes çakallık peşinde, derslerini alacaklar Evelallah..

Yok kardeşim bir şey değişmez ben de gittim bölge müdürlüğüne her gün 1.5 saat yol bana diyorlar ki yine mi siz geldiniz sizin yüzünüzden işimizi yapamıyoruz diyorlar bir bakıyorum aniden dalıyorum mesai saatleri içinde kulaklık takmış film izliyor

aynen bildiğin çiftlik gibi. işin dangalaklığı zaten müşteri hizmetlerinde başlıyor. arıyorsun binada hizmet var mı diye sormak için, senden anne kızlık soyadından tutup tc numarana kadar istiyorlar. hırsızmısın çakalmısın sana niye kimlik bilgilerini bilgilerimi vereyim diyorum, sonraki abonelik işlemleri için ön kayıt diyor. ulan dallama dedim sen hizmeti evime kadar getirmekle mükellefsin, ben seni abonelik için aramıyorum, gidip adıma şirket açsan nerden bileyim diyorum hemen köpek gibi çemkirmeye başlıyorlar.

ttnet yetkilisi varsa forumda ki illa vardır, nasıl olsa sponsorlar buraya, anne kızlık soyadını tcyi ne b.k yemeye istiyorsunuz, düdüklemediğiniz bir kulağımızın arkası kaldı, fişlememi yapıyonuz şirket mi açıyonuz bilmem ama sizden abonelik alan resmen hırsızın kucağına oturmuş demektir. herkes herşeye hazırlıklı olsun, bunlar sizin adınıza kredi çeker, şirket kurar, her haltı yapar.

inanmayan arkadaşlar 444 1 444 türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp binasında hizmet sorgulasın, sizden hangi özel kişisel bilgileri istiyorlar görürsünüz. elimden gelse bütün o idiot personeli ıslata ıslata döverim. deneyin bakın görün ne demek istediğimi.

• quote:

quote:

quote:

aynen bildiğin çiftlik gibi. işin dangalaklığı zaten müşteri hizmetlerinde başlıyor. arıyorsun binada hizmet var mı diye sormak için, senden anne kızlık soyadından tutup tc numarana kadar istiyorlar. hırsızmısın çakalmısın sana niye kimlik bilgilerini bilgilerimi vereyim diyorum, sonraki abonelik işlemleri için ön kayıt diyor. ulan dallama dedim sen hizmeti evime kadar getirmekle mükellefsin, ben seni abonelik için aramıyorum, gidip adıma şirket açsan nerden bileyim diyorum hemen köpek gibi çemkirmeye başlıyorlar.

ttnet yetkilisi varsa forumda ki illa vardır, nasıl olsa sponsorlar buraya, anne kızlık soyadını tcyi ne b.k yemeye istiyorsunuz, düdüklemediğiniz bir kulağımızın arkası kaldı, fişlememi yapıyonuz şirket mi açıyonuz bilmem ama sizden abonelik alan resmen hırsızın kucağına oturmuş demektir. herkes herşeye hazırlıklı olsun, bunlar sizin adınıza kredi çeker, şirket kurar, her haltı yapar.

inanmayan arkadaşlar 444 1 444 türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp binasında hizmet sorgulasın, sizden hangi özel kişisel bilgileri istiyorlar görürsünüz. elimden gelse bütün o idiot personeli ıslata ıslata döverim. deneyin bakın görün ne demek istediğimi.

Aynen öyle. Hayır kendi içlerinde denetlenmiyor mu bunlar. Kardeşim şimdi her şey internet oldu ben napayım yazda geliyor yatamıyoruz. Allah sabır versin bize

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. Hayır kendi içlerinde denetlenmiyor mu bunlar. Kardeşim şimdi her şey internet oldu ben napayım yazda geliyor yatamıyoruz. Allah sabır versin bize

valla hocam şu altyapı işi hallolsun, gidip hırsıznetten sizikazıklıyoruzonlineden abonelik alırım ttnetten almam, hırsızın sahtekarın kimliği belli en azından, başına geleceği üç aşağı beş yukarı anlıyorsun, bu ttnet ne yapacak hiç kestiremiyorum.

şu anda fiyat ve taahhütsüz olması yüzünden türknet biraz daha yakın. keşke şu air fiber olayı bartında olsada hiç bulaşmasak abonelik işlerine. hayırlısı bakalım, inşallah bu hafta hallolur işimizde süreçleri görüşlerimizi yazarız bizde.

• Onların internet haricinde sömürü boruları olduğunu anlarsın
  • yemin ediyorum bu ülkede en karlı iş iss kurmak kar fazla zam yapsan ağzını açan yok zaten altyapı türk telekomdan ohh kebap türk telekom desem altyapısal olarak rakip yok at koşturup duruyor valla 5 yaşındaki çocuğu geçirsek tt ye daha iyi yönetir daha akılcı şeyler yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.