Şimdi Ara

Büyük tunuvaya az kaldı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar büyük bi turnuva düzenliyecem ve 16 kişilik olacak galiba ve harika ödüller verecem çünkü oyunu oynayamıyacam ilk 4 kişiye verecem. bilginizee!!1-2 gün içinde yapacam turnuvayı ödüllerin hepsi d.s olacakmesela ödüllerden sadece birini açıklayayım:
    Dark Salamance

• ama hemen yapma çünkü bi turnuva daha var bikargaşa çıkmasın ama ödüller güzele benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

ama hemen yapma çünkü bi turnuva daha var bikargaşa çıkmasın ama ödüller güzele benziyo
    evet ödüller güzel olacak diğer turnuvadan zaten haberim var ona göre ayarlayacaz aslında shiny suicune de verecektimde son anda vaz geçtimm

çünkü o bana lazım ve en değerli pokelerim arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutyavuz_fb

evet ödüller güzel olacak diğer turnuvadan zaten haberim var ona göre ayarlayacaz aslında shiny suicune de verecektimde son anda vaz geçtimm

çünkü o bana lazım ve en değerli pokelerim arasında

Alıntıları Göster
    aykut yavuz sen landın mı

bu arada turnuvana ben girmem haberin olsun
    saten gir diyende yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TRacymagacan

saten gir diyende yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tracykerem94

saten gir diyende yok

evet banlanmıştım ama küfür vb gibi davranışlardan deil sadece bu siteyi bırakmıştım ver bunu siteye yazmıştım ondan banlandım zaten özür de dledim.

turnuvaya gelirsek senin buraya msj bile atman hata çünkü düzenlediğim diğer turnuvada hile yapanları katmayacağımı zaten sölemiştim önceden. utanmadan bide turnuvana girmem diyon (hergün msn de bana birşeyler sorarken ama böle konuşmuyon forumu görünce şahlanıyonmu) evet şahlanıyonki msn ye gelince yalvarıyon foruma gelince krndini bişey sanıyon hilebazzz a bak yaw

• quote:

quote:

saten gir diyende yok

evet banlanmıştım ama küfür vb gibi davranışlardan deil sadece bu siteyi bırakmıştım ver bunu siteye yazmıştım ondan banlandım zaten özür de dledim.

turnuvaya gelirsek senin buraya msj bile atman hata çünkü düzenlediğim diğer turnuvada hile yapanları katmayacağımı zaten sölemiştim önceden. utanmadan bide turnuvana girmem diyon (hergün msn de bana birşeyler sorarken ama böle konuşmuyon forumu görünce şahlanıyonmu) evet şahlanıyonki msn ye gelince yalvarıyon foruma gelince krndini bişey sanıyon hilebazzz a bak yaw

Alıntıları Göster
    zaten herkes te benim burda nasıl biri olduğumu biliyorlar istersen herkese soralım ben hiçbir hileye başvurmam ve oyundaki kariyerimde baya iyi.ama sana gelecek olursak hile yaparak yenmeye çalışanlardansın

• quote:

zaten herkes te benim burda nasıl biri olduğumu biliyorlar istersen herkese soralım ben hiçbir hileye başvurmam ve oyundaki kariyerimde baya iyi.ama sana gelecek olursak hile yaparak yenmeye çalışanlardansın

Alıntıları Göster
    aykut beni yazsana turnuvaya kayıtlar basladsysa..

• quote:

Orijinalden alıntı: F!L!NT3

aykut beni yazsana turnuvaya kayıtlar basladsysa..

Alıntıları Göster
    kayıtlar övleden sonra başlayacak ödüllerden bazılarını da sölüyüm ama tam belli deil

dark salamence,dark blastoise,shiny venasaur

• quote:

kayıtlar övleden sonra başlayacak ödüllerden bazılarını da sölüyüm ama tam belli deil

dark salamence,dark blastoise,shiny venasaur

Alıntıları Göster
    aykut kardes ilk beni yaz...ok..

• quote:

Orijinalden alıntı: F!L!NT3

aykut kardes ilk beni yaz...ok..

Alıntıları Göster
    ben saten senin turnuvana girmem

• quote:

Orijinalden alıntı: TRacymagacan

Alıntıları Göster
    quote:

yaw kardeş sen niye paz oluyosun ki seni katacağım dedimmi veya katıl dedimmi kendi kendine ben zaten katılmayacağım diyosun kapat konuyu yaw

• quote:

quote:

yaw kardeş sen niye paz oluyosun ki seni katacağım dedimmi veya katıl dedimmi kendi kendine ben zaten katılmayacağım diyosun kapat konuyu yaw

Alıntıları Göster
    Ödüller güzel,katılmak isterdim ama işlerim yoğun,başka sefere inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: karsahini

Ödüller güzel,katılmak isterdim ama işlerim yoğun,başka sefere inşallah.

Alıntıları Göster
    yer varsa benide alın mcsas90 mcsas09@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcsas -- 16 Ağustos 2006; 16:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsas

yer varsa benide alın mcsas90 mcsas09@hotmail.com

Alıntıları Göster
    beyler yer varsa benide alında iddiam yok fazla ona göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgeyik

beyler yer varsa benide alında iddiam yok fazla ona göre...

Alıntıları Göster
    aykut beni dea alırmusun turnuvalara oyundaki nick eneskahn mail kaanenes1@hotmail.com aslında başka nick de vardı adını unuttum hatırlayınca söylerim ok

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanone

aykut beni dea alırmusun turnuvalara oyundaki nick eneskahn mail kaanenes1@hotmail.com aslında başka nick de vardı adını unuttum hatırlayınca söylerim ok

Alıntıları Göster
    alırımda konu açtım oraya yaz

• quote:

alırımda konu açtım oraya yaz

Alıntıları Göster
    merhaba ben yeni üyeyim benim adımı da 6yazarsanız sevinirim ben peren oyundaki adında peren bu arada turnuva kurallarını da yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeTSuGi

merhaba ben yeni üyeyim benim adımı da 6yazarsanız sevinirim ben peren oyundaki adında peren bu arada turnuva kurallarını da yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    kayıtlar deva mediosa beni kayıt etsene

pokemondaki nickim [white demoN]

• quote:

Orijinalden alıntı: boray_123

kayıtlar deva mediosa beni kayıt etsene

pokemondaki nickim [white demoN]

Alıntıları Göster
    benide alsana ama sendeki ödüllerin hepsi war ve benim isime yaramaz sadece 1. olmak icin giriyorum oke

• quote:

Orijinalden alıntı: FReE_STyLeR21

benide alsana ama sendeki ödüllerin hepsi war ve benim isime yaramaz sadece 1. olmak icin giriyorum oke

Alıntıları Göster
    aykut benide alırmısın yer varsa tarrian skywalker/lukeskywalker39@hotmail.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.