Selam...benim sistem bir süredir alarm veriyordu zaten.Ama askere gidip gelince olay tamamen kontrolden çıktı.Üstüne üstlük askerde 8 ay gelişmeleri de takip edemedim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Şu an elimde Intel p2 400, asus p2b board, creative live ses kartı, 6,4 gb harddisk var.Bi tek gelince bi LG 40x12x40x writer aldım, yolda bi 60GB hd var sanırım onlar kalacak geri kalanı komple upgrade edicem.[^]
Fiyat açısından AMD Athylon XP1700+ düşünüyorum, ona en uygun anakart ve dolayısıya en önemlisi fiyat performans oranı iyi bi ekran kartı önerin bana lütfen. Tabi aklınızda daha iyi bi öneri de varsa hepsine açığım. anakart + işlemci + ekran kartı 300-400 dolar arası olsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler
sanırım bunun üstüne bir de ram almak zorundasın sanırım AMD 2000+ 85$ kt400 veya nforce2 anakart 85-95$ 256 DDR 70$ Radeon 8500 120$
Toplam 424$ Eğer fazla geldiyse ya işlemci ya da ekran kartını küçülteceksin
ewet onu eklemeyi unutmuşum...bu arada radeon 8500 nasıl bir kart...hakkında özet bi bilgisi olan var mı, GF 2 ler sanırım tarih olmuş...yeni bi sistemde düşünülmez galiba...bir de spesifik bir anakart marka ve modeli verirseniz sevinirim...bu chipsetlileri değerlendiremiycek kadar uzak kalmışım ortamdan.
Merhaba, Kt400 alıcaksan epox, nforce 2 alıcaksan en ucuz leadtek var ve yine epox'un nforce2 anakartı var. Fiyatı 110$
bende yeni geldim kısa dönem arkadaşım benim 8 ayda neler olmuş neler dimi.
bende seninle aynı durumda sayılırım bende upgrate yapacağım bu aralar aklıma takıldı benim harddiskte 6.4 acaba bu hardiskleri değiştimeliyiz.
Değiştirirsen tabi senin için iyi olur. Yalnız bu hdd bana yetiyo diyosan ramin en az 384mb olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme