Şimdi Ara

Büyükbaş hayvanlar veterinere SMS atacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sığır gibi hayvanların kulağına cep telefonu benzeri bir cihaz asılarak veterinere SMS atacağını söyledi.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’de hayvan varlığının takibini daha iyi yapmak için yeni tip kulak küpesi üzerine çalıştıklarını belirterek, sığır gibi hayvanların kulağına cep telefonu benzeri bir cihaz asılarak veterinere SMS atacağını söyledi.  "Fikir bana ait diyen" Pakdemirli, "Pili 5 sene dayanıyor. ‘Merhaba, benim adım şu, ben buradayım, hayattayım, vücut ısım çok iyi, hasta değilim, kızgınlık dönemindeyim’ diye veterinere SMS atacak. Veteriner ise hemen gelecek döllemesini yapacak ."dedi. Pakdemirli, “Kulak küpesi şu; her hayvanın kulağına bir tane cep telefonu asacağız. Yurtdışı toplantılarında anlatıyorum, çok hoşlarına gidiyor: ‘Bu inekten ineğe konuşmak için değil, insanların bilgi sahibi olması için’. İçinde komple cep telefonu altyapısı olan bir küpe” dedi.

Yeni Çağ Gazetesi
    Büyükbaş hayvanlar veterinere SMS atacak!
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/buyukbas-hayvanlar-veterinere-sms-atacak-268410h.htm

• Yakında bunlar oy da atacak derlerse şaşırmayın.
  • Fikir kötü değil, geliştirebilir ve yapılması mümkündür; gereklidir de. Hatta evcil hayvanlar için de benzer bir şeyler getirilebilir.

Asıl sorun şu; bundan kim ve ne kadarlık bir ihaleye konup, yararlanacaktır. Çünkü asla kendi vatandaşını ve ülkesini birinci plana koyarak düşünmediler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp deyince akla direkt rant gelmesi ne kadar acı değil mi..
  • Avrupalılara tavuk ve çamaşır suyu hikayesini anlattı mı acaba, o daha ilginç!
  • Burası çok önemli.

Turgay Yildizyoutube
    SIĞIRDAN BAKANA MESAJ VAR!
    https://www.youtube.com/watch?v=WwNhtowCyEg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pili 5 sene dayanacakmış... ne o sığırın kıçına akümü sokacaz sn bakan ?

la oğlum dalga geçiyor adam resmen birde fikir güzel diyen var hey allahım yarabbim sen akıl fikir ver bu millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 18 Şubat 2020; 22:30:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Oy Kullanıyorlar zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 18 Şubat 2020; 23:33:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayvanlara GSS diğer aşaması
  • Bakan Eskiden Akp kontenjanından bir telekomünikasyon sirketinde yönetim kurulu üyesiydi onlarada pasta dilimi verecek anlasılan.
    Pil takıntısı devam ediyor ama önce traktörü görseydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Oy Kullanıyorlar zaten...
    Ama %50 yi geçmeye yetmiyor. Bunların oyuna da ihtiyaçları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.