Şimdi Ara

Büyükçekmecede Feci Kaza(1 Ölü Sürücü Kayıp) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

quote:

Orijinalden alıntı: birdcage

kız arkadaşım orda oturuyor en az haftada 1 o yoldan geçiyorum, yolda özellikle sağ şerit çok bozuk 70-80 den sonra zangır zangır titriyo direksiyon, o kızın günahı ne orda otobüs beklerken öldü Allah belalarını versin eğer aşırı hız ve makas varsa

Hocam aşırı hızımı kalmış köprüye asılı kalmış araç düşünün köprüde bir kat çıkıyor ve ordan asılı kalıp aşağı düşüyor araç.70-80'le olucak işte değil bu.Böylelerinin yüzünden masum insanlar gidiyor.Evet onlarda insan ama insan olan yapmaz böyle birşey.

katılıyorum masum ınsanın canıa kıydı resmen cınayet bu ağır cezada yargılanmalı pislik herif!
    şimdi cürüsün içerde!

• hız yapıp ölen sürücü olduğu zaman bir trafik canavarından kurtulduk,başkasının başını yiyebilirdi dediğimizde,bir ton laf yiyoruz,duygusuz,vicdansız insan oluyoruz,şimdi hümanist arkadaşlar yorumlasın bu konuyu.
  • kıza, Allah rahmet eylesin. Şöförü bulup ...... ...... .
  • Şu şehir içinde hız ve alkol olayı çözülürse ölüm oranı epey düşecek aslında. . Şehirler arası yollarda çift yol olalı beri çok sıkıntı olmuyor . Ancak şehir içi felaket ve önüne geçilemiyor. İşin kötüsü çoğu zaman hiç alakası olmayan insanlar yaşamını yitiriyor. O kadar acı bir durum ki şimdi o kızcağızın ailesini düşünsenize.
  • yalnız ora beylikdüzünden ambarlıya inen dik rampa değil mi? büyükçekmece demişsinde.
  • Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

yalnız ora beylikdüzünden ambarlıya inen dik rampa değil mi? büyükçekmece demişsinde.

Yok hocam beylikduzu gidis yolunda aymerkezin onundeki durakta oldu kaza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yalnız ora beylikdüzünden ambarlıya inen dik rampa değil mi? büyükçekmece demişsinde.

başımız sağolsun o zaman kardeşim. bahsettiğin yeri anladım çok sıkıntılı bir yer. ama gencecik masum birinin ölmesi çok acı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

başımız sağolsun o zaman kardeşim. bahsettiğin yeri anladım çok sıkıntılı bir yer. ama gencecik masum birinin ölmesi çok acı

Allah rahmet eylesin kendisi gitti ama arkasında bıraktığı insanlar için çok zor bir dönem.Araçtan savrulup köprüye düşüp ölmek.Yanlış anlaşılma yüzünden konuyuda değiştirdim zaten.O yol gerçekten sıkıntılı bir yol.Belediyenin kesinlikle el atması gerekiyor.Köprünün ağzı yolun hemen dibinde,adam akıllı bir durak bile yok insanlar E5 kenarında otobüs bekliyor yol deseniz özellikle o bölümde sağ şerit berbat bi halde.

• Şofor bulundu mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.