Şimdi Ara

Büyükçekmecede Feci Kaza(1 Ölü Sürücü Kayıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit:Kusura bakmayın dün geceki bilgiler o kadar tazeydiki anlaşılan herkes atıp tutmuş.Ben olay yerine gidince ordaki itfaiye eri ve bir polis memuruyla konuştum.Olaya birinci elden müdahale edip cesedi torbaya koyan insan gelip kısaca söylediği cümle''Durakta beklerken araç vurmuş gencecik yazık olmuş'' tu.Olay yerindeki herkezde bayan diyince bende size öyle aktardım kusura bakmayın.Araç içinden savrulmuş ölen kişide.Sürücü hastaneden kaçmış.NE diyelim en azından masum insanın canını almadılar.
    http://www.cnnturk.com/2013/turkiye/02/25/buyukcekmecede.inanilmaz.kaza/697772.0/index.html
    İyi akşamlar.Mimarobada oturuyorum çıktım benzin alıcaktım araca telefon geldi annem radyo trafikten öğrenmiş bizim orda kaza olduğunu öğrenmiş ve ana yüreği beni merak etmiş bana söyledi.Aymerkez'in orda gerçekleşmiş kaza.Son kasa Toyota Corolla baya hızlı bi şekilde giderken takla atıyor ve durakta bekliyen 16-18 yaşındaki kızı altına alarak köprünün üstüne çıkıyor.Bayan orda hayatını kaybetmiş araçtakiler yaralı fakat polislerin ve görgü tanıklarının aktardıklarına göre yaşamaları mucize olur.Olay yerine gittiğimde arabayı tanımakta baya bi zorluk çektim.Köprüye asılı kalmıştı.Köprü kan içindeydi resmen.Polis memurunun dediğine göre ibre 180'de takılı kalmış.Görgü şahitleride en az 150 diye söyliyor hızı.Zaten başka bir şekilde bu duruma gelinmezdi.Ölenlere allah rahmet eylesin.Köprünün durumunu görünce içim cız etti.O bayan'ın yakınları için çok üzüldüm gerçekten hiçbir suçu yokken otobüs beklerden eğlenmek için hız yapan cahil insanlar yüzünden hayatından olduAklı mantığı olan kimse yokuş aşağı o yolda o kadar hız yapmaz.Makas attığını söyliyenlerde var.4-5 kameraman ve sabahın aracı vardı yarın sanırım gösterirler kazayı.Buyrun resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 25 Şubat 2013; 10:15:03 >

• Çok kötü bir durum kızın ailesine allah sabır versin. Bizde genciz ama hız yapacağımız yerleri biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

Çok kötü bir durum kızın ailesine allah sabır versin. Bizde genciz ama hız yapacağımız yerleri biliyoruz

Ehliyet alalı bir sene oldu E5'e hep bu noktadan bağlanırım ve insan şu yolda 70-80 geçince korkmaya başlıyor yokuş aşağı diye.Gerçekten şu yolda 150 üstü bir hızda makas atarak gitmek cahil cesareti veya ölüme susamaktan başka birşey değil.
  • quote:

Çok kötü bir durum kızın ailesine allah sabır versin. Bizde genciz ama hız yapacağımız yerleri biliyoruz

Evet çok kötü bir durum kızın ailesine ALLAH Sabır versin. Bu arada sen araç arıyodun aldınmı ?
  • kız arkadaşım orda oturuyor en az haftada 1 o yoldan geçiyorum, yolda özellikle sağ şerit çok bozuk 70-80 den sonra zangır zangır titriyo direksiyon, o kızın günahı ne orda otobüs beklerken öldü Allah belalarını versin eğer aşırı hız ve makas varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

Evet çok kötü bir durum kızın ailesine ALLAH Sabır versin. Bu arada sen araç arıyodun aldınmı ?

Araba almam Mayıs gibi olucak büyük ihtimal 13 Nisan'da sınav var ona giricem galiba ehliyeti alıyım araba almak kolay şuan kullandığım 2 araç var zaten biri clio biri doblo, doblo dayımın clio bizim doblo aile arabası olarak kullanıyoruz tatile falan onla clio satıp 3 kapılı düşünüyorum bakalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 25 Şubat 2013; 0:39:40 >
  • Kıza acıdım. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Trafik cezaları ve uygulamaları vasat olduğu sürece bu kazalar bitmez.

Vallaği tesadüfen yaşıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdcage

kız arkadaşım orda oturuyor en az haftada 1 o yoldan geçiyorum, yolda özellikle sağ şerit çok bozuk 70-80 den sonra zangır zangır titriyo direksiyon, o kızın günahı ne orda otobüs beklerken öldü Allah belalarını versin eğer aşırı hız ve makas varsa

Hocam aşırı hızımı kalmış köprüye asılı kalmış araç düşünün köprüde bir kat çıkıyor ve ordan asılı kalıp aşağı düşüyor araç.70-80'le olucak işte değil bu.Böylelerinin yüzünden masum insanlar gidiyor.Evet onlarda insan ama insan olan yapmaz böyle birşey.
  • Gece ordan dönerken 75 e sabitleyip incirliye geliyorum en az 10 araba görüyorum makas atan incirliye gelene kadar ben görüyorumda emniyet niye göremiyo bunları ilk yaptıklarında bağlarsın aracını bi daha yaparsa alırsın ehliyetini cezalar malesef caydırıcı değil, yazık olan günahsız kızcağıza oldu... Allah rahmet eylesin
  • Kaza demeyin lütfen bana ya... Bu ülkedeki "kaza"ların %90'ı cinayettir.

Şimdi şu kızcağızın ölmesi, kaza demeyin lütfen... Açık açık cinayettir bu da... Şu TIR'ı şoför yatağından ayağıyla idare eden adamdan ne farkı var şu kazayı yapanların?

Bir kural koyulduysa, mutlaka vardır bir sebebi, hele bir de Türkiye'de bu kurallar kanla koyuluyor malesef. Bir yerde bir kaza oluyor ki o kural koyuluyor.

Bir kural koyulduysa, uymak zorundasın arkadaşım. Bu kuralı ihlal ettiğin an bu cinayete teşebbüstür.

Benim gözümde bu kurala uymayıp (Haberin yalancısıyım) bir insanın ölümüne sebep veren bu kişiler birer "Katil"dir.

Kusura bakmayın...
  • Şahsen ben o arabadan sağ çıkmak istemezdim. İçerde yatmak mesele değil ama ölen kişinin vicdan azabı var bide. Şoför efendi kızın vicdan azabıyla yaşasın dursun bakalım şimdi. Vallahi şansımıza yaşıyoruz bu memlekette. Olan ölene oluyor. Ailesine allah sabır versin.
  • Hiçbir suçu yokken ...
  • Araban neyse onun şöförü olacaksın.

Ne sürdüklerine bakmadan hız yapınca sonu böyle trajedi oluyor maalesef.

Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Buyur burdan yak. Biz de genciz ama hız yapacağımız yeri biliriz demiş ve sonraki mesajında ehliyet sınavına Nisan ayında gireceğini ve halihazırda 2 araç kullandığını yazmış.

Ölene Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin..
  • Sırf bu yüzden durakta otobüs beklerken sürekli trafiği izliyorum.

Uzaktan belli oluyor hiç olmazsa bu kansızlar.

Ölen kızcağıza Allah rahmet eylesin,sebep olanın da Allah bin belasını versin.

Gece gece gel de uyu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Şahsen ben o arabadan sağ çıkmak istemezdim. İçerde yatmak mesele değil ama ölen kişinin vicdan azabı var bide. Şoför efendi kızın vicdan azabıyla yaşasın dursun bakalım şimdi. Vallahi şansımıza yaşıyoruz bu memlekette. Olan ölene oluyor. Ailesine allah sabır versin.

Hay ceddine rahmet... Gerçekten şansa yaşıyoruz ya... Ne güzel söyledin sen öyle...

Otobüs şoförü, sırf "uykusuz" olduğu için, yolda uyuklar. Otobüs önce şeridini kaçırır, sonra bulduğu ilk şarampole yuvarlanır ya, belki de bir yerlere çarpar devrilir. Bu kazada emniyet kemerinizi takarsanız belki ordan oraya savrulmazsınız. Ama sorun şu: Şoförün sorumsuzluğu üstüne, emniyet kemeri takmayan yolcular eklenince, ortalıkta düğünde saçılan paralar gibi savrulan insanlardan birisi ya da bir kaçı size sertçe çarpabilir. Bu da ölümcül olabilir.
    http://gundem.milliyet.com.tr/antalya-otobusunun-soforu-uyudu-6-olu-44-yarali/gundem/gundemdetay/12.06.2012/1552621/default.htm

Magandanın biri çıkar "Galibiyet sevinci" ya da "Düğün eğlencesi" olarak havaya mermi yağdırır. Fütursuzca dolaşan mermilerden birisinin hedefi olmak belki düşük bir ihtimaldir. Ama o ihtimalin gerçekleşmemesi için hiç bir sebep yoktur.
    http://www.haberturk.com/yasam/haber/668288-maganda-kursunu-can-aldi

Sonra, mesela, forum üyelerimizden "gorkemuse" abimiz eğer yanlış bir zamanda arabasını yıkasaydı, ya da yanlış bir zamanda motor kaputunu kaldırmış, mutlu mutlu motorunun yağını kontrol ediyor olsaydı belki bugün aramızda olamayacaktı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_64034755/mpage_1/key_maganda+kursunu/tm.htm

Yetmedi mi? Peki, elimde resim yok ama, şunu dinleyin, eğer ben "o gün" evden bir dakika önce çıkmış olsaydım bugün aranızda olmayabilirdim.
    Sokak arası, hem de bayağı bayağı sokak arası. En yakın caddeye belki 500 metre uzakta. Evden çıkmaya hazırlanıyorum. İşte üstümü falan giyindim, aklıma geldi "Bi su içipte öyle çıkayım". Nereden esti kafama bilmiyorum ama, olacak ya gittim suyu tam içerken "BAMM" diye bir ses duydum. Hay Allah bu ne lan deprem mi oldu falan derken, evin yan duvarına bindirmiş R12 SW'yi gördüm. Şöylee, nereden baksanız 40 metre kayma izi (Yay çizmiş) ve arabanın içerisinde bir dünya içki şişesi.
    Peki ben evden çıkıp o taraftan yürümeye başlasaydım, orada benim failim olacak mıydı? Yoksa "kaza" olarak mı kapanacaktı dosya?

Bu olayları çoğaltabilirim ama, zaten hepsi bildiğimiz şeyler. Bu ülkede 30 ton TIR'ı yatarak kullanan da var, afedersiniz kıçıkırık arabasıyla sokak arasında ralli yapan da var... Neyse, dediğin gibi abi, şansa yaşıyoruz resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 25 Şubat 2013; 1:13:24 >

• Allah rahmet eylesin.

Bu ehliyet öncesi 2 yıl stajyerlik vs. prosedürünü getirmeleri lazım ülkemize.

Kaza ile ilgili ise;

Orası 2 şerit ve genel anlamda hız yapmaya uygun olmayan güvensiz bir yol diye hatırlıyorum.

Rahmetlinin ailesi için çok zor bir durum.

Sürücüyü de Allah ıslah etsin ..
  • Bütün arabaların "kıçları" kırıktır zaten. Yan mesajlara gerek yok :)

Şehir içinde bariyer/refüj yoksa, yani kaldırımın kenarında 70 veya daha hızlı gidiyorsanız potansiyel katilsinizdir.
  • Kaza değil cinayet
  • şerefsiz gebermiş mi?

geberdiyse allah kabir azabı; gebermediyse belasını versin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.