Şimdi Ara

BÜYÜME HORMONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
29.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyüme hormonu takviyesi diye bir şey varmış boyu 10-15 cm yetişkinleri ise 5 cm uzatıyormuş. Hatta çoğu basketbolcu bu şeyi kullanmış örneğin Hidayet Türkoğlu nba ya gitmeden önce 2.03 cm di nba da 2.08 oldu.

Bende basketbol oynuyorum bu büyüme hormonu olayını bize hocamız söyledi yani doğru.

Ben bu büyüme hormonunu nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır bilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTetrazonx -- 16 Ağustos 2013; 14:43:47 >

• hayatının hatası olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTetrazonx -- 16 Ağustos 2013; 21:14:02 >
  • Bunlar zararlı şeyler kardeşim. Zaten RR veya CP3 olmayacaksan hiç bulaşma. Eğlencesine oyna geç.
  • Buyume plaklariniz kapaliysa sadece durustan boyunuzu uzatabilirsiniz. Tavsiyem bir endokrinci veya ortopediste gitmeniz onlar daha detayli anlatirlar size

• Büyüme hormonu almışken kaslar içinde streoid al. Faydasını görürsün. Antrenman yapmadan Nba takımları alır seni direk.
  • up
  • Kesinlikle hiç bulaşma bu işlere.
    İlerde hidayet olursan kullanırsın
  • başka yorumu olan ve niye bulaşmayım sölerseniz daha iyi olucak
  • Dogal degil

• quote:

Orijinalden alıntı: xTetrazonx

Arkadaşlar büyüme hormonu takviyesi diye bir şey varmış boyu 10-15 cm yetişkinleri ise 5 cm uzatıyormuş. Hatta çoğu basketbolcu bu şeyi kullanmış örneğin Hidayet Türkoğlu nba ya gitmeden önce 2.03 cm di nba da 2.08 oldu.

Bende basketbol oynuyorum bu büyüme hormonu olayını bize hocamız söyledi yani doğru.

Ben bu büyüme hormonunu nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır bilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

Büyüme hormonu enjeksiyonu doping listesinde hidayet türkoğlunun kullanması imkansız kullansa çıkardı orası nba çok sıkı kontroller var.GENOTROPİN diye aratırsan çıkar bilgileri ama profosyonel değilsen yan etkisi büyük olur çene büyümesi burun büyümesi vs. ve fiyatını karşılayamazsın 10-12 haftalık genotropin kürü en az 6000-7000 lira tutar

• Büyüme plaklarınız kapalıysa eğer kullanmanız durumunda kemiklerinizde eğrilik oluşabilir.

• up
  • Eğer aşırı kısalığın yoksa hiç bulaşma.Tabi profosyonel olmayı düşünüyorsan bir şey diyemem.
  • alma sakın onlar farklı adamlar basketci onlar hem hido 20mac ceza aldi bide o maddelerde cok zararli seyler war bitane adam ona yakalandi hem basketci boy.2m40cm filan ve gastaligi war yapma

• hido nba da onun gibi bisey kullandı20 maç ceza aldı

• sizin dediğiniz şey spor ekonomisinin en masraflı işidir ali ağaoğlu olmak lazım vücudu tıbbi takviye ile 5 cm boy uzatmak için ameliyatlar bile sanırım bölgesel 1.5 cm uzatıyor büyüme hormonlarını aktif hale getirmek istiyorsan göbeğinden kasıklarının altına kadar olan bölgeyi idmanlarla devreye sok bahsettiğim bölgelere özel idmanlar var iyi çalıştırırsan vücutta müsaitse makine gibi hormon salgılarsın
  • Hidayet zaten 2.08 değilmiydi ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

sizin dediğiniz şey spor ekonomisinin en masraflı işidir ali ağaoğlu olmak lazım vücudu tıbbi takviye ile 5 cm boy uzatmak için ameliyatlar bile sanırım bölgesel 1.5 cm uzatıyor büyüme hormonlarını aktif hale getirmek istiyorsan göbeğinden kasıklarının altına kadar olan bölgeyi idmanlarla devreye sok bahsettiğim bölgelere özel idmanlar var iyi çalıştırırsan vücutta müsaitse makine gibi hormon salgılarsın

Hocam ne tarz idmanlar var bilgi verebilirmisiniz biraz daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazHilal

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

sizin dediğiniz şey spor ekonomisinin en masraflı işidir ali ağaoğlu olmak lazım vücudu tıbbi takviye ile 5 cm boy uzatmak için ameliyatlar bile sanırım bölgesel 1.5 cm uzatıyor büyüme hormonlarını aktif hale getirmek istiyorsan göbeğinden kasıklarının altına kadar olan bölgeyi idmanlarla devreye sok bahsettiğim bölgelere özel idmanlar var iyi çalıştırırsan vücutta müsaitse makine gibi hormon salgılarsın

Hocam ne tarz idmanlar var bilgi verebilirmisiniz biraz daha ?

bir salona gidersen alt kısmı çalıştıracak minimum 10 alet var

futbol oynarsan engelli antremanlarda(ip atlamak engellerin üstünden atlamak vs) ve toplu idmanlarda(şut yarışmaları falan) bunlar da çalıştırır

seksin de bu bölgedeki hormonları aktif ettiği gerçeği var tabiki

koşmada tabiki önemli daha detaylı aramaları google dada bulabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.