|
Bildirim
Sincap yüzünden milyonlarca dolardan mı olacaklar.
|
Hatırladığım kadarıyla yenisi bir daha gelmeyecekti ve gelmeyeceği için sincapı palamutuna kavuşturmuşlardı. Ne oldu anlamadım.
|
Aynı dublajcılarımız tarafından seslendirilirse izlenir
|
Eski tadı vermeyecek ama yeni film gelsin. Şuan piyasa da inanılmaz animasyon film eksikliği var.
|
Filmden ziyade aynı dublaj ekibi önemli.
|
Zenci ve gay mamut olacak mı artık lütfen? |
|
|
|
|
|
|
|
Bu filmdeki seslendirmen ekip mükemmeldi. O bile yeterli izlemek için. |
Zenci ve gay mamut olacak mı artık lütfen? |
|
|
|
|
Muhtemelen bu olmayacak. 4. ve 5. filmle dublajlarda biraz değişiklik olmuştu diye hatırlıyorum. 5. filmden itibaren 8 yıl geçmiş, gelene kadar 10 yıl olacak. Bu kadar büyük bir zaman diliminde ve serideki filmler arasında bu kadar büyük bir zaman farkı koymak aynı seslendirme ekibini koruma açısından çok büyük bir risk taşıyor. |
Sinema, filmler, animasyon, oyunlar ve müziklerdeki yeni bir şeyler üretme kabızlığı, yaratıcılık ve kalite yoksunluğu sebebiyle ya eski şeyleri yeniden tekrar tekrar çekip geliştiriyorlar ya da öncesi ve sonrasını anlatan devam yapımlarını çekil üretiyorlar. Bu endüstrinin de paraya ihtiyacı var haliyle seriyi gittiği yere kadar zorluyorlar. Nasılsa marka değeri var, belli bir getirisi garanti vs. Dediğin gibi güya nokta koymuşlardı ama işte bu saydığım sebeplerden dolayı para da lazım olunca aradan 8 yıl geçtikten sonra tekrardan devam filmini yapıyorlar. 8 yılın sebebi muhtemelen o verilmiş olan sözdü. Bana kalırsa 5. film çok vasattı. Gerçekten yapımla ilgili neredeyse hiçbir şey hafızamda kalmamış. Üstelik bunları 2'ye izlemiştim. 5. film de zorlamaydı mesela. 2022'de de Buck karakterine berbat bir spin-off yaptılar leş gibi. Uyduruk bir stüdyoya dandikten bir animasyon yapmışlar. 0-5 yaşa hitap eden bir şeydi. Yani böyle dandik işlerle gelmezler diye umuyorum. |
Lesbiyen olsa daha iyi olmaz mı? |