Şimdi Ara

Buz Devri 6 geliyor! Resmi olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MeGaDave06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buz Devri 6 geliyor! Resmi olarak duyuruldu
    Disney, sevilen animasyon serisi Buz Devri'nin altıncı filmi için hazırlıklara başladığını duyurdu. Serinin hayranlarını bir hayli sevindirecek haber, Disney'in düzenlediği D23 Brasil etkinliğinde açıklandı. İşte projeyle ilgili netleşen bazı detaylar...

Ayrıca Bkz.Sevilen oyun serisi Mass Effect, Amazon dizisi oluyor

Filmde, serinin ilk beş yapımında izleyicilerin gönlünde taht kuran ana karakterler geri dönecek. Manny, Sid ve Diego gibi karakterlere hayat veren Ray Romano, John Leguizamo, Queen Latifah, Denis Leary ve Simon Pegg gibi isimler de yine seslendirme kadrosunda yer alacak.

Seri 2002 yılında hayatımıza girdi

Disney, hali hazırda yapım aşamasında olan animasyon filminin logosunu da paylaştı. 2026'da sinemaseverlerle buluşacağı belirtilen Buz Devri 6'nın kesin vizyon tarihi ise daha sonra açıklanacak. Serinin bir önceki animasyon filmi "Buz Devri: Buck Wild'ın Maceraları" 2022 yılında gösterime girmişti. Ancak bu yapım, 2002'de başlayan ana seriden bağımsız bir spin-off (yan hikaye) olarak öne çıkıyor.

Buz Devri 6 geliyor! Resmi olarak duyuruldu
    Buz Devri: Büyük Çarpışma isimli beşinci ana film ise 2016 yılında vizyona girmişti. Böylece altıncı film, bir öncekinden 10 yıl sonra gelmiş olacak. Seriyi başlatan ilk Buz Devri filmi 2002 yılında Blue Sky Studios'un ilk animasyon filmi olarak çıkış yaptı. Ancak Disney, pandeminin getirdiği zorluklar nedeniyle stüdyoyu 2021'de kapattı.

Kaynak:https://x.com/Disney/status/1854972443158270272

• Eski tadı vermeyecek ama yeni film gelsin. Şuan piyasa da inanılmaz animasyon film eksikliği var.
  • Aynı dublajcılarımız tarafından seslendirilirse izlenir
  • Hatırladığım kadarıyla yenisi bir daha gelmeyecekti ve gelmeyeceği için sincapı palamutuna kavuşturmuşlardı. Ne oldu anlamadım.
  • Filmden ziyade aynı dublaj ekibi önemli.
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Sincap yüzünden milyonlarca dolardan mı olacaklar.
  • Bu saçma animasyon filmi değil de gerçekten bu devri gelse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    kolay yoldan para
  • Bu filmdeki seslendirmen ekip mükemmeldi. O bile yeterli izlemek için.

• Zenci ve gay mamut olacak mı artık lütfen?

• Sincap geri gelirse güzel olur. Filmin sonunda çıkması maceranın devam edeceğini gösteriyordu
  • Sevdiğim bir seri bekliyorum.👍
  • Para amacli geliyorsa woke falan olur bu da simdi, sincabi trans falan yapabilirler, zenci mamut ve escinsel sid bekliyorum, her sey mumkun
  • Disney aldıktan sonra bir film çıkardılar kalitesi berbattı. Çizimler vs. berbat ötesiydi.Ayrıca bütce sorunlarını gerekçe göstererek sevdiğimiz dublaj sanatçıları ile anlaşmak yerine ucuz yollu dublaj yaptırmışlardı. Muhtemelen bundada aynısı olacak.
    Hiç beklentiye girmeyin derim, buz devri blueskyın disney tarafından iflas ettirilmesi ile birlikte bitti.
    Şirketlerin rakiplerini satın alıp iflasa sürüklemesi ve tekel olması kabul edilebilir değil.

Bu video, bluesky elinden çıkan son buz devri videosu ve elveda videosu. Disney beceriksiz animatörleriyle, alanında tekel olmanın m*kunu yesin. Asla bir bluesky olamaz.

• GRUQVREUT2 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen bu olmayacak. 4. ve 5. filmle dublajlarda biraz değişiklik olmuştu diye hatırlıyorum. 5. filmden itibaren 8 yıl geçmiş, gelene kadar 10 yıl olacak. Bu kadar büyük bir zaman diliminde ve serideki filmler arasında bu kadar büyük bir zaman farkı koymak aynı seslendirme ekibini koruma açısından çok büyük bir risk taşıyor.

Sinema, filmler, animasyon, oyunlar ve müziklerdeki yeni bir şeyler üretme kabızlığı, yaratıcılık ve kalite yoksunluğu sebebiyle ya eski şeyleri yeniden tekrar tekrar çekip geliştiriyorlar ya da öncesi ve sonrasını anlatan devam yapımlarını çekil üretiyorlar. Bu endüstrinin de paraya ihtiyacı var haliyle seriyi gittiği yere kadar zorluyorlar. Nasılsa marka değeri var, belli bir getirisi garanti vs. Dediğin gibi güya nokta koymuşlardı ama işte bu saydığım sebeplerden dolayı para da lazım olunca aradan 8 yıl geçtikten sonra tekrardan devam filmini yapıyorlar. 8 yılın sebebi muhtemelen o verilmiş olan sözdü. Bana kalırsa 5. film çok vasattı. Gerçekten yapımla ilgili neredeyse hiçbir şey hafızamda kalmamış. Üstelik bunları 2'ye izlemiştim. 5. film de zorlamaydı mesela. 2022'de de Buck karakterine berbat bir spin-off yaptılar leş gibi. Uyduruk bir stüdyoya dandikten bir animasyon yapmışlar. 0-5 yaşa hitap eden bir şeydi. Yani böyle dandik işlerle gelmezler diye umuyorum.

• innorvous kullanıcısına yanıt

Lesbiyen olsa daha iyi olmaz mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.