Şimdi Ara

Buz kırıcı Mixer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana güzel bir buz kırıcı lazım Siemens MR015FQ1 550 W Doğrayıcı kullanıuyorum ama buzu iyi kırmıyuor. Starbucks taki mixerler gibi isityırum, buzu güçük tanalere döüştürecek.

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    800W altında akdığınız ürünlerde pulse aktarılan güç miktarı düşük olacağından karşılaştığınız durum gayet normal. 1200W lık tefal perfect mix high speed alırsanız istediğiniz şekilde buz kırabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler cevap için ürünün tam kodunu veya tanıtım linkini atabilir misiniz?
  • Tefal dışında öneri bekliyorum arkadaşalr, Tefal ile garanti sorunu yaşadım, başka üründe, bu markaya mesafeliyim
    Opsiyon 1- Tefal Bl811D Perfectmix Plus High Speed Blender

Opsiyon 2-Tefal Blendforce II BL4388 2 800 W Blender

Opsiyon 3-BRAUN JB 3060 SW Blender 800W( Fiyat Performans Ürünü). -Tefal dışı en mantıklı opsiyon

Opsiyon 4-Vitamix VM-50031 Blending Station Starbucks’ın kullandığı makina

Opsiyon5- By Kitchen Vortex 1500W- bar blending sınıfında bir ürün endüstriyel olarakta kullanılılabilir.

Seçin beğenin bütçenize uygun olanını alın

• Çok teşekkürler zahmet oldu
  • Electrolux E7TB1-8SSM 900W
    Biz çok memnunuz, tavsiye ederim. Değişik bir tasarımı var ama parasının hakkını veriyor cidden. Programları da çok kullanışlı sadece buzla kalmıyor bir çok şey için de kullanılabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim tavsiye için, baktım biraz büyük, daha küçük az yer kaplayan bir alet olabilir mi? yine anladığım kadarıyla 800w olmalı buz için.

Fiyatından ziyade işlevselliği öneml, bu sefer işimi görecek iyi bir ürün almak istiyorum. tabi ev tipi, 1-2 litrelik hazne yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunc9734 -- 7 Haziran 2020; 17:29:41 >
  • Bu ürün nasıl üstat, 600W ama Siemesn e göre daha güçlü, 800 olmazsa olmaz mıdır?
    www.hepsiburada.com
    Philips Hr2156/90 Viva Collection Smoothie Blender Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-hr2156-90-viva-collection-smoothie-blender-p-HBV00000CVK6N
    Bildiğim kadarı ile philips küçük ev aletlerinde motor sorunu ile sıkça karşılanıyor.fiyat-performans a göre uygun ise tercih edilebilir. Üstte arkadaşımızın bahsettiği electrolux marka blender alabilirsiniz ama bu markanın bıçak altı plastik kullanılan ürünlerinde uzun süreli kullanımlarına deformasyon ve kırılma ile karşılaşabilirsiniz fakat motor konusunda pek bi sıkıntı yaşayacağınızı sanmam- Inox ürünlerini tercih edebilirsiniz.

• Bu iş tahmin ettiğimden karmaşık çıktı, Inox bir marka mıdır? bulamıyuorum
    Inox bir kaplama veya yüzey değil, kısaca paslanmaz çelik demektir. Paslanmaya yıpranmaya aşınmaya dayanıklıdır, manyetik özelliği çok düşüktür.

• Teşekkür ederim. Yeni yaza düzgün bir buz kırıcı ile girmek gerekiyor, bakacağım. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.