Şimdi Ara

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
77
Favori
192.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coroic

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Onu biliyorum onu tutan el kimin bilmiyorum meram ettiğim şey o hocam

Ortaya çıkacak dostum. Eğer bekleyemem dersen bi spoiler veririm. Ancak sadece o ismi versem havada kalır. Tüm entrikaları anlatmam gerekir.

Hadi ya hangi kitapta ortaya çıkacak çok ufaktan spoiler olarak şimdilik soyadı ne

Baratheon

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu biliyorum onu tutan el kimin bilmiyorum meram ettiğim şey o hocam

Ortaya çıkacak dostum. Eğer bekleyemem dersen bi spoiler veririm. Ancak sadece o ismi versem havada kalır. Tüm entrikaları anlatmam gerekir.

Hadi ya hangi kitapta ortaya çıkacak çok ufaktan spoiler olarak şimdilik soyadı ne

Baratheon

Spoileri göstere bastıktan sonra bi şok oldum okuyup görelim bakalım hala anlamadım ama daha fazla spoiler olmasın teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan red wedding i az önce bitirdim bu adam ne yaşamış çocukluğunda da böyle bi hikaye yazmış yazık mı değili robb a catelyn e ne biçim sövdüm martin e
    jamie lannister in selami var
    şerefsiz bolton şerefsiz jamie

• quote:

Ulan red wedding i az önce bitirdim bu adam ne yaşamış çocukluğunda da böyle bi hikaye yazmış yazık mı değili robb a catelyn e ne biçim sövdüm martin e
    jamie lannister in selami var
    şerefsiz bolton şerefsiz jamie
    Yeter ya yeter çıkar ulan artık şu kitabı şişko

2013 Temmuz ayında okuduk 5. kitabı el insaf hala bekliyoruz. Seriyi unuttum neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Yeter ya yeter çıkar ulan artık şu kitabı şişko

2013 Temmuz ayında okuduk 5. kitabı el insaf hala bekliyoruz. Seriyi unuttum neredeyse.

Alıntıları Göster
    Selamlar beyler, serinin tüm kitaplarını uygun bir fiyata elde edebileceğim bir yer biliyormusunuz acaba ?
  • JaimeLannisterKingslayer kullanıcısına yanıt
    D&R,kitapyurdu,ilknokta vb. Kitapcılar var oralarda seri'nin kitapları set halinde satılıyor.
    Uygun,fiyata bulabilirsin

• kış ruzgarlari kitabi ne zaman cikacak belli oldu m arkadaslar var mi haberi olan?

• SonJnow kullanıcısına yanıt
    2017 diye söyleniyordu ama en son durum 2017'de de çıkamayacagı haberi söylendi grrm de yalanlamadı bu haberi.
  • Artık kafamda ne kitap kaldı ne hikaye. Dizi desen aldı başını gitti maşallah Martin bu işi saçma sapan bir hale çevirdi.

Yakın zaman içersinde Yüzüklerin Efendisini tekrar okuyup sonrada Zaman Çarkına başlayacağım zaten onlar bitene kadarda ancak çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantu_M

Artık kafamda ne kitap kaldı ne hikaye. Dizi desen aldı başını gitti maşallah Martin bu işi saçma sapan bir hale çevirdi.

Yakın zaman içersinde Yüzüklerin Efendisini tekrar okuyup sonrada Zaman Çarkına başlayacağım zaten onlar bitene kadarda ancak çıkar

Çok iyimsersiniz galiba her gün 1 sayfa okumayı düşünüyorsunuz. Bende unuttum her kitap çıktığında baştan okudum ama hala aklımda çok az detay var.
  • İyimser olmaktan başka çare yok :))

• Hocam sana katılıyorum martın gerçekten ilginç bir hale çevirdi durumu. Bence de kitap çıkana kadar başka serileri okuman mantıklı özellikle seçtiğin seriler yüzüklerin efendisi ve zaman çarkı çok sevdiğim ve efsane serilerdendir buz ve ateşin şarkısından daha sağlam diyebilirim hatta.
  • Elessar Elensar kullanıcısına yanıt
    Yüzüklerin Efendisini zaten 15 sene önce falan okumuştum ama içimde yeniden okuma hissi belirdi.Özel basım olanı alıp arşivede koyarım :)Zaman Çarkı ise uzun süre götürür beni.

Martin'e gelirsek onu timsahlar kovalasın. Ölüp gidecek kitap sezercik gibi ortada kalacak

• yok martın ölsede kitabi birileri bitirir muhakkak martın onu düşünmüştür. Aynen senin de okuyacagın gibi zaman çarkında da oldugu üzere ordada yazar kitabı tamamlayamadan ölüyor ama vasiyeti üzerine kitabı başka biri hatta şu anda baya populer bir yazar olan Brandon Sanderson tamamlıyor.
    Kitap ortada kalmaz onu biraz abartı ve sitem anlamında yazdım dediğin gibi Zaman Çarkında olduğu gibi birileri çıkıp bu işi tamamlar ama bu kadar uzatması cidden ben dahil birçok okuyucusunu fazlasıyla gerdi özellikle dizininin önden gitmesi falan sinir bozucu.

Neyse yapacak birşey yok beklemeye devam

• aynen hocam beklemeye devam yapacak birşey yok
  • Seriyi 4.ye okuyacağım yeni kitabın çıkmasına yakın ve hala aklımda detaylar kalmıyor.

Çıkar artık be moruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Seriyi 4.ye okuyacağım yeni kitabın çıkmasına yakın ve hala aklımda detaylar kalmıyor.

Çıkar artık be moruk
    bu sene setten hiç olmadığı kadar görüntü sızması, senaryonun bile sızması basit olaylar değil. bilinçli yaptıklarını düşünüyorum. bi şeyler karıştırıyolar ama du bakalım
    Yalnız dizininin ileride olması ve dayanamayıp izlemem sanki kitabı okurken olumsuz hava yaratacak gibime geliyor kafam ister istemez oraya kayacak o kitaptaki özgür hayalgücümü çok baltayacak :)

• Selam dostlar. Dizisini hiç izlememiş biri olarak, Taht Oyunlarının kitap serisine başlamayı düşünüyorum. Fakat Jon Snow ile ilgili malum spoiler'ı ben de yemiş bulunmaktayım. Sırf bu yüzden başlamak başlamamak konusunda kaldım arada. Önerileriniz nedir, başlayayım mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.