Şimdi Ara

Buz ve Ateşin Şarkısı serisi hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizisinin hastasıyım ancak 3. sezon finalini yapıyor ve gerçekten uzun bir süre ara veriyorlar. Beklemeyi başarabilir miyim bilemiyorum. Bu yüzden size sorum şu, 3. sezonun sonlandığı yerin kitaptaki karşılığı neresidir, kitabı okumaya oradan mı başlayayım? Yoksa en baştan al mı dersiniz? Bu da güzel bir fikir gibi geliyor ama ilk sezonu izledikten sonra arkabahçe yayınlarının baskısını okumuştum ve gerçekten pek zevk alamamıştım. Bu yüzden ön yargılıyım biraz. Sıkılır mıyım sizce? epsilon'un baskısı, çevirisi iyi midir? Şimdiden sağolun

• İlk kitaptan başlayarak oku, neler olacağını ana hatlarıyla bilmen zevki kaçırıp sıkabilir ama okumaya devam et, dizide atlanan çok fazla şey var kitaba göre. Kitaptaki detaylar dizinin hikayesini anlamanı ve diziden zevk almanı sağlayacaktır.
  • 3. sezonun bittiği yerden başlasam kitaplara hangisinden başlamam gerekir peki?
  • yok mu bir bilen
  • Şahsen ben de 2. sezon için yapacaktım aynısını, fakat olayların gerçekleşme zamanları arasında başka olaylar olduğunu da öğrendim. Tüm seriyi alıp okuyacağım.
  • Bu sabırsız diziciler yüzünden spoiler'ın allahını yedim hala aynı konu açılıyor.Arkadaşım seriye ortadan başlanır mı hiç? Alacaksın komple okuyacaksın işte.Gelip başlıyorsunuz şunun öldüğü yerden devamı hangi kitap diye zevkimizin içine ediyorsunuz.Okumayın arkadaşım okumayın nedir bu dizi bölümünden koşup gelip bize çektirdikleriniz.Sen spoiler vermemişsin tabii genel konuşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bu sabırsız diziciler yüzünden spoiler'ın allahını yedim hala aynı konu açılıyor.Arkadaşım seriye ortadan başlanır mı hiç? Alacaksın komple okuyacaksın işte.Gelip başlıyorsunuz şunun öldüğü yerden devamı hangi kitap diye zevkimizin içine ediyorsunuz.Okumayın arkadaşım okumayın nedir bu dizi bölümünden koşup gelip bize çektirdikleriniz.Sen spoiler vermemişsin tabii genel konuşuyorum.

son cümleyi okuyana kadar kanı beynime sıçrattın birader tabi sende haklısın spoiler hepimizin baş belasıdır, dikkatliyim o konuda. Bu arada baştan başlarım sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Şahsen ben de 2. sezon için yapacaktım aynısını, fakat olayların gerçekleşme zamanları arasında başka olaylar olduğunu da öğrendim. Tüm seriyi alıp okuyacağım.

sen de sağolasın. Öyle yapmak en mantıklısı gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.