Şimdi Ara

Buzdolabı derinliğiyle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba diyelim. Bu konuda "0" bilgiye sahip olduğumdan ötürü bir soru soracağım.
    Ev yeni bu nedenle yeni mutfak dolabı yaptırdık. Dolabın buzdolabı için ayrılan ölçüsü yükseklik 192,5 cm, genişlik 75 cm derinlik ise 65-66 cm.
    Ben geçenlerde Hotpoint Ariston'un ENXTY 19212.1FWO3 model buzdolabı aldım buzdolabım henüz gelmedi. Buzdolabının ölçüleri ise resmi sitesinde Yükseklik (cm): 190.5 Genişlik (cm): 70 Derinlik (cm): 72.5 olarak belirtilmiş. Sormak istediğim şeye gelecek olursak;
    Dolabın yüksekliği kurtarıyor genişliği de kurtarıyor fakat derinlik konusunda mutfak dolabının derinliği 65-66 cm buzdolabının derinliği ise 72,5 cm yani 6-7 cm dışarı çıkacak benim hesaplamalarıma göre.

1- Buzdolabının derinliğine kapağı dahil midir? Yani buzdolabının derinliği kapak dahil mi 72,5 cm? (Dolap kulpsuz)

2- Bu fazla kalacak bölge ile ilgili bir öneriniz var mı? Ya da çok göze batar mı? Şu anda dolabım daha gelmediği için merak içerisindeyim aranızda mutlaka böyle bir durumu yaşamış olan vardır.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big_58 -- 3 Mayıs 2016; 21:14:09 >

• Arkadaşlar değerli görüşlerinizi bekliyorum
  • Görüşleriniz bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • big_58 kullanıcısına yanıt
    Derinliğe kapak dahildir. İster istemez dışarda kalan kısım göze batar. Bizim buzdolabı da tezgatan bayağı bir önde duruyor ama göz alışıyor bir zaman sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Derinliğe kapak dahildir. İster istemez dışarda kalan kısım göze batar. Bizim buzdolabı da tezgatan bayağı bir önde duruyor ama göz alışıyor bir zaman sonra

Yani belirtilen rakam ic derinlik degil toplam derinlik😃 o zaman 6-7 cm kadar dışarda kalacak teşekkür ederim😃

• big_58 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: big_58

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Yani belirtilen rakam ic derinlik degil toplam derinlik😃 o zaman 6-7 cm kadar dışarda kalacak teşekkür ederim😃

Arka tarafta 5 cm kadar boşluk bırakmanız gerekecek, bunu da göz önüne alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Renkleriyle İlgili Bir Soru?
    11 yıl önce açıldı
    Kombi ile alakalı bir soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.