Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pelitahmet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.652
Cevap
88
Favori
195.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam hatırlayamadım ama ya kilit tuşuna basmadan ileri iterek, ya da yarım ileri iterek geçiyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

Narin itince geçiyor

Hafif itmek lazım. Ben alana kadar 3 4 kere denedim

Bugün sonunda Tunçmatik wall box takıldı. Altyapıyı hazırlatırken sigorta kutusundan çıkacak olan (sigorta -> wallbox) kabloyu da bıraktırmayı unutmayın.

Wifi özelliği var ama aktifleştirmedim tunçmatik uygulaması çıkacakmış bu ay sonuna kadar.

%80 doluydu taktım ve %100 için 1 saat süre verdi. 10 kw da gördüm ekranda.

Bu arada genelde geceleri şarj edeceğim ve günlük ortalama ev tüketimi 7 kwh gibi.

gece tarifisine geçmek mantıklı görünüyor yorumu olan var mı?

• Biraz araştırınca

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcılarıev.kia.com.tr
    Elektrikli Araç Şarj Maliyeti Hesaplama - Kia
    https://ev.kia.com.tr

Güzel bir karşılaştırma benzer araçlar olduğu için yıllık tüketim hesabı olabilir. Fiyatlama gece tarfiesinden yapılmış gibi. O durumda gündü tüketimi de önemli.

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları
    BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcılarıwww.gedizperakende.com.tr
    Fatura Hesaplama ve Tarife Karşılaştırma Aracı
    https://www.gedizperakende.com.tr/fatura-hesaplama-ve-tarife-karsilastirma-araci

Buradan da son faturanıza göre karşılaştırma yapılabilir. gece tarifesine geçmek %10 daha ucuza getiriyor

Rakamlar tam güncel mi bilmiyorum ama mertebe olarak fikir verebilir

• stokta araç var mıdır? Bir de sizce 2021 model 42bin km de tucson 1.6 crdi den geçilir mi?

• kaankrby kullanıcısına yanıt
    Kaç kW alacağınızı siz mi ayarlıyorsunuz ? Bizim site 7 kw kadar alabilirsiniz demişti. Bir de fiyatlar nedir aşağı yukarı ?

• ayktklc28 A kullanıcısına yanıt
    Bölgenizin kurulu gücüne baklılıyor. Elektrik faturanızdan bu işten anlayanlar söyleyebiliyor kaç kw olacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemor -- 13 Aralık 2023; 20:48:28 >
    Bende gördüm bu tabloyu. Bence benzinli için çok iyimse bir değer, şehir içi 3,5- 4 TL olmalı

Ben N almayı denedim beceremedim. Araç çekilmesi duurmunda ihtiyaç olur sanıırm. Kavramalı şanzımanlar daki gibi önce boşa al, el freni çek gibi şanzımandan yükü alma ritüeline bizde ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemor -- 13 Aralık 2023; 20:52:45 >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Byd bu işi iyi yapıyor. Ben Dolphin'i bekleyeceğim. Atto 3 bir tık büyük bize. Ama güzel araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bir ayar yapmadım araç zaten 11kw destekliyor. sayaçtan sonra direk hat aldım. Max gördü diye düşünüyorum. Hava sıcaklığı falan da önemli

Ben 22kw destekli alslm ileride lazım olur belki diye 22 bine aldım

Hb sitesinde

Mycharger 22kw modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 13 Aralık 2023; 23:4:39 >

Araç çekilmesi sırasında araba kesinlikle hareket etmemeli diye biliyorum. Yoksa motor yanıyor sanırım. Çekme işlemi gerçekten bilmiyorum

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Ben güncelleme işine çok sevindim

Keşke hemen çoksa app da

Güvenlik modı falan da gelse keşke

Byd otonom konusunda sanırım geride acaba öyle bir let de olur mu ileride

Bu tip bir aletle tam şarj 20 saat sürer sanırım.

Normal kablo 35 saat sürüyor galiba.

Arada dışarıda yaparım şarjı derseniz iş görebilir ama çok konforlu olmaz.

mesajınızı yeni gördüm.

var olan düz prize hangi şarj aletini bağlarsanız bağlayın bir şey değişmez sanıyorum. şu aşağıya attığım gibi 32 amper verebilen bir priz için sigortadan veya sayaçtan hat çektirip(kablo kalınlığı da uygun olacak)ona bağlanabilecek uca sahip bir şarj sistemi kurarsanız o zaman 6-7 kw alırsınız

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcılarıwww.elektrikmalzemesi.com
    METE ENERJİ 3X32A. IP44 DUVAR PRİZİ -EĞİK GÖVDELİ-(VİDALI BAĞL 406611V - Çağrı Elektrik
    https://www.elektrikmalzemesi.com/urun/mete-enerji-406611v-3x32a-ip44-duvar-prizi-egik-govdeli-vidali-bagl

Atto 3 ile şarj bitmesinden dolayı yolda kaldım. Bir çekici bulup getirttim, araç ''D'' ve ''N'' vitese geçiyordu. Şarj istasyonuna geldiğimizde indim ve araç %0 olmasına rağmen park edecek enerjisi vardı. DC istasyonu ise %3 gördü aracın şarjını.

Belki de %0 olmasına rağmen bu tip durumlar için gözükmeyen %5'lik bir enerji kalıyor araçta.

Her ihtimale karşı ahtapot çekiciye yüklemek lazım.

Ayrıca aracın öndeki çeki yuvasını açamadık. Bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Hagen -- 14 Aralık 2023; 9:58:35 >
  • T. Hagen kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

Ben 1 Aralık ta 6500 TL ye yaptırdım. Türkiye sigorta çıktı en uygun

• Ben el frenini kullanmıyormuşum bugün onu anladım. Küçük ekranda kırmızı P görüyordum. Şimdi daha büyük bi beyaz P yazısı sanırım el freni bu, vitese geçtikten sonra ekranda 2 saniye kalıyor sonra OK yazdıktan sonra araç haraket ediyor

• Lastik basınçlarını kontrol ettiren oldu mu? Bende 38psi gözüküyor, 35e indirsem mi diye düşünüyorum

• MoNstRuM kullanıcısına yanıt
    Lastik ebatıns göre 38 bence iyi, internette baktım biraz 38- araç yükşü ise 40 diyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.