Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.660
Cevap
88
Favori
197.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tebliğ’i okumadan ahkam kesmeyin.

İthalatı yapılacak eşyanın satış sonrası montaj, bakım ve onarımı için TS 12047 ve TSE K 646 standartlarında 7 coğrafi bölgede en az 20 yetkili servis istasyonunun ithalatçının kendisi tarafından kurulmuş olduğunun TSE tarafından belgelenmesi gereklidir.

İthalatçı BYD ise servis de BYD olmak ZORUNDA.

ALJ servisi YETMİYOR.

Yok öyle ALJ ile anlaşıp da ülkeyi dandiko araba çöplüğüne çevirmek, devlet mücadele ediyor.

Devletin mücadele ettiği firmadan sıfır araba alınır mı ? Ben almam aldırmam.

Devletin kavgalı olduğu firmanın 2. Elini alır mıyım ? Almam.

Açın tebliği okuyun…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Erdal, ithalatçı alj ise sorun çözülür zaten…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tebliğ’e rağmen BYD almak ne kadar akıllıca ?

BYD Aşağıdaki 2 madde konusunda YETERSİZ.

1. Elektrikli araç alım, satım, bakım ve onarımından sorumlu olacak kişilerin TSE veya Meslekî Yeterlilik Kurumu tarafından münhasıran elektrikli araç alım, satım, bakım ve onarımına ilişkin bir yeterlilik belgesine sahip olması: BYD’nin YOK. Hatta eğitim verecek kimse de daha yok.

2. Batarya sistemlerinin izlenmesi, kontrolü ve denetimine ilişkin yürütülecek işlemlerin ithalatçı tarafından kabul edildiğine dair yazılı bir taahhütname verilmesi: BYD’nin Batarya izleme sistemi YOK.

Özetle: 1 Ocaktan sonra güle güle BYD…

Ne kadar korkmuşsun ki bu başlıkta onuncu postunu atıyorsun alakasız zamanlarda:)

Korkma bu kadar yahu, hurdanı alacak biri illa çıkar.

Güle güle hurdacı, seni Alman hurda başlıklarına alalım.

Varan 1

EuroNCAP:

BMW i4 (4 yıldız)

BYD Atto 3 (5 yıldız)BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları 

Varan 2

2024 Avrupa'nın en alınası otomobili ödülü:

BYD Dolphin is becoming AUTOBEST- BEST BUY CAR OF EUROPE IN 2024

Kendisi Atto'nun bir ufağı olurBYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüzbaşı Fred -- 17 Aralık 2023; 19:34:16 >

BYD ithalatçı mı :)

Alıntı

metni:
    Alıntı metni:
    İthalatçı, yurt dışından ülkesine mallar getiren ve bu malların satışını yapan bir kişidir. İthalatçılar, genellikle çeşitli ülkelerden farklı türdeki malları getirir ve bu malları ülkelerine satarlar.

Alj olmasın o. Byd olsa duramazsın

Devletle kavgalı :)

Bu mevzuat tabi ki tüketici korumak için ve çok yerinde bir karar. Ben çok mutluyum.

3 aylık planlama yapacağına 1 ayda yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaankrby kullanıcısına yanıt

Okuma yazması olan anlar. Son kez söyleyeyim, diğerleri pistten çekilsin yoksa bilgimle döverim:

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları
  • O değilde tesla gibi motor koruma kapağı var ondan tr ye getiren yok mu denk geldiniz mi hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz yok diye biliyorum, sadece yurtdışı sipariş. Yakında grey market geleceği söylendi.

• Bir satış sitesinde buldum aslında ama arka ve ön taraf toplam 13 bin gibi bir fiyat var yüksek geldi fiyatı.

• Bir de kış lastiği konusunda taktıran var mı?

Hepsi birlikte mi olmalı

Ön yeterli mi?

• kaankrby kullanıcısına yanıt

Elbette hepsi birlikte olmalı. 2 haftadır Hankook Winter i'cept evo3 ile kullanıyorum.

• Merhaba

Benim aracımda ekranda resimde görülen bir sembol arada sırada çıkıyor ne anlama geldiğini bilen var mı?

kullanma kılavuzu na baktım böyle bişey yok

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları
  • kamboc K kullanıcısına yanıt

Araçta bulunan kameralar tabelaları okuyarak hız limitini tespit ediyor, bu işaretin sağındaki logo son okunan hızı gösteriyor. Emin olmamakla beraber benim tespitim bir süre okuma yapamadığı zamanlarda 'güncel değil' anlamında bu işaret çıkıyor. Malum karayolları ve belediyeler hız tabelaları konusunda çok cimri.

Hız tabelası okuma seçeneğini kapatırsanız sağındaki hız limiti işareti ile beraber kaybolacaktır.

• Arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadır aracı kullanıyorum. Enerji tüketimi bilgileri ve km bilgileri olarak sanıırm kısıtlı bir ekrana sahibiz. Benim görebildiğim sadece son 50 km nin ortalaması bilgisi var tüketim için.

Lastik basınç bilgilerine nereden ulaşabiliyoruz? Ben bulamadım.

Kaput içi motor koruma kapağı araştırması yapıyorum. Bulabilirsem burada da paylaşacağım.

• bushiumut B kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun sağa tarafında altta iki simge var soldakine basıp ses artırmak tuşunu yukarı aşağı çevirirseniz diğer bilgiler ile beraber lastik basınç bilgileri de geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talkoc -- 19 Aralık 2023; 14:0:13 >
  • kamboc K kullanıcısına yanıt
    Ben de tripA dan ODO ya nasıl geçildiğini bulamadım

• talkoc T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• talkoc T kullanıcısına yanıt

Sinyal kolunun ucundaki tuşa basın.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.