Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.660
Cevap
88
Favori
197.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son 50 km tüketimi direksiyonun üzerindeki göstergeden, tüm zamanların tüketimi orta ekrandan görülebiliyor. Araç Ayarları'na girin sol taraftaki seçeneklerin birisinin içinde yanılmıyorsam.

• Ben aracın arka cam sileceği dahil hiçbirini beğenmedim ve Bosch marka sipariş ettim. Ancak yolcu tarafındaki sileceğin ölçüsü 425 ve Türkiye'de yok. 400 verdim mecburen. Bakalım, gelsin takacağım.

• T. Hagen kullanıcısına yanıt

Hocam tüm zamanların tüketimi pek işe yarar gibi görünmedi bana açıkcası

Teşekkürler. 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aracın gemide getirdikleri silecek takımını ayrıca verdiler mi? Bana verdiler bu ne dedim bu şellilde açıkladılar. Çalıştırılmasın diye dandik bir silecekler. Acaba araç üzerinde onlar kalmış olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemor -- 19 Aralık 2023; 22:52:5 >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

Hayır, o silecekleri kutudan çıkartıp kendileri taktılar. Ancak ben yine de beğenmedim pek. Silecek kalitesine ve lastik hava basıncına takıntım var. Benim huysuzluğumdan yani, aslında o kadar da kötü değil.

Merhaba

Aracı aldiginiz günden bugüne elektrik harcama durumundan memnunmusunuz? Yani şehir içinde belirtilen değerleri görebildiniz mi? Hatta bırakın şehir içi verilerini normal karma kullanımda beyan edilen 420 km yi yakalıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Aracı aldiginiz günden bugüne elektrik harcama durumundan memnunmusunuz? Yani şehir içinde belirtilen değerleri görebildiniz mi? Hatta bırakın şehir içi verilerini normal karma kullanımda beyan edilen 420 km yi yakalıyor mu?

Ben Aracı teslim alırken %100 doluydu. Şu yani verilen seyyar şarj aleti ile şarj edilmişti 3kw olan. Resimdeki verilere bakarmisiniz toplam 116km yol yapıldı %51 e düştü yani bu anormal değil mi? Yoksa pilin oturması için bir kaç kez şarj edilmesi falan mı gerekiyor bir DC şarj Dan sonra oturur mu ne dersiniz görüşlerinizi alabilir miyim? Bu arada aracı sadece şehir içinde eco modda kullandım...
    BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamboc -- 20 Aralık 2023; 5:46:43 >

• Bu arada araç camlarının sürekli buğu yapması konusunda çözümü olan varmi?

• kamboc K kullanıcısına yanıt
    Vitesin sağ altındaki F tuşuna basın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim aracım 1000 km oldu. Kumulatif ortalama tüketim 17.6 kw h. Bunun yaklaşık 650 km si İzmir Ankara. Geri kalanı ankara. Ortalama sıcaklık 5-7 derece arasında. Tabi 0 dereceler de var. Sizde durum nasıl?

• Tabiki ek olarak şunu da belirtmem gerekir. Şehirler arası standart modda ve düşük rejenerasyonda kullandım. Şehir içinde eco modda yüksek rejenerasyonda kullandım. Ve şehir içi genelde orta - yoğun trafik.

• hmdreklam H kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim aracımda 116 km yol yaptım %100 den %50 ye düştü. Siz ilk şarjinizi DC şarj istasyonunda mı yaptınız? Şu anda tam şarj ile ortalama kaç km yapıyorsunuz?

Bu öncam buğu sorunu için disardaki havayı içeri almayı seçince nispeten daha iyi oluyor ama hemen en ufak bir şeyde tekrar kendisi otomatik ıcerdeki havayı döndürüyor. Kendi kendine değişiyor. Ekranda bir geri ileri gidip baska menuye gectigimizde veya havalandırmayı kapatıp açtığımızda yine otomatik değişiyor bunu sabitlemenin yolu yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamboc -- 20 Aralık 2023; 9:44:30 >
  • Genel kullanım olarak,

850 km üstünde yol yaptım.

Her gün 25 km gibi otoyol 13 km de yoğun trafikte gidiyorum ve aynı yolu geliyorum.

Her döngüde % 15 şarj harcıyor.

Otoyolda da hızlı gidiyorum. 140 ları görüyorum bazen.

Ortalama tüketim de 19 kw da.

Aracı düşük şarj durumu hariç normal modda kullanıyorum.

Dün aynı yolu % 15 şarjla başlayıp eco mod ve düşük hızda ( 80 - 90 ) bitirdiğimde % 5 şarjım vardı. Tüketim 16 kw ya gelmişti (sıfırlamıştım).

Yani kümülatif bakarsak düşük hızlarda karma kullanımda 350 380 km yapabilirsiniz.

Hızlı kullanımda da 250 - 300 arası

Ortalaması 300-320 gibi. Normal gidince ortalama 18 kw tüketim değerine geliyor.

Aracı 150 160 km hızlarda kullanırsanız piliniz dramatik şekilde düşer.

80 90 gibi kullanırsanız özellikle şehir içinde 420 menzili bile aşarsınız.

• kaankrby kullanıcısına yanıt
    Anladım düşük hız ve karma kullanımda beyan edilen menzili bile karşılamıyor bu durumda

• kaankrby kullanıcısına yanıt
    Siz aracı nasıl şarj ediyorsunuz? AC bir istasyon mu yoksa DC de mi

ortama 25kW civarı yakıyorsunuz, epeyi yüksek, performanslı kullanınca bütün elektrikli araçlar çok yakar

benim ortalama 16kW civarı, 60/16*100= 375KM menzil veriyor, hepsi şehir içinde

• Bir de yokuştan hiç çıktınız mı ? Ciddi şekilde yavaşlık söz konusu ve bu neden oluyor anlamadım. Haricinde soğuk havada bizimde çok hızlı şarjı bitmişti. Belirtilen 420 km menzil nasıl görülecek bilemiyorum.

• MoNstRuM kullanıcısına yanıt
    Yani komedi sehir içinde güya 565 km mezil veriyor diyorlardı.. Ben 500 e. Bile razıydım ama dediğiniz gibi 370 anca... Şehirler arası durum daha vahim olabilir ister istemez basabiliyor insan

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.