Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BARlŞ , BARlŞ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
990
Cevap
63
Favori
118.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onay alamama gibi bi durum olabilir mi peki
  • Gandalf1 G kullanıcısına yanıt

Araç 2024 model mi yoksa stokta bekleyen 23 model mi?

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    2023 model
  • Gandalf1 G kullanıcısına yanıt

2023 modeller satışa devam eder ama 2024 ler temmuzdan önce giriş yapmadığı için alamazlar. Ya da devlet ayrı bir teşvik kanalı açması gerekir diye düşünüyorum. Byd sıkıntılı ikinci elini sıfır fiyatına satıyorlar. Sıfırlarıda ne zaman gelir kimbilir

• Merhaba,Geçen hafta güncelleme gelecek filan denilmişti.Aranan veya gidip yaptıran oldumu aranızda?

Olduysa da ne gibi özellikler eklendi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbuğ -- 23 Eylül 2024; 16:42:23 >
  • Birde birçok Elektirikli araç forum sitelerini geziyorum kullanıcılar WhatsApp grubu kurmuşlar.Nasıl yapılıyor tam bilmiyorum ama davet filan gönderiyorlar birbirlerine.Aslında güzel birşey.Anlık bir sorunda filan gerçekten de çok işe yarıyabilir.

• berbuğ kullanıcısına yanıt
    Var bitane ama orada artık kimse Atto 3 den bahsetmiyor varsa yoksa Seal u dmi.. Yok Nezaman gelecek yok fiyatı aciklandimi yok şöyle yok böyle
  • smectite S kullanıcısına yanıt
    Basmaniza gerek yok. Hafif ittirip ya da cekip N ye alabilirsiniz.
  • Atto 2025 için sadece makyaj mı olacak yoksa menzil arttırımı olacak mı?

• Ben aracın kaporasını geri iade istedim. Haliyle kar otoda bir araçlık boşluk şekillenecek bilginiz olsun. Almak isteyen alabilir beklerim ben diyen. Ekim ayına girilecek haber yok
  • myenes M kullanıcısına yanıt

% 100 EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE izlediğim bir kaç videoda BAKTIĞIMDA DİREKSİYON ARKASINDAKİ EKRAN BİRAZ BÜYÜMÜŞ SANKİ ANA EKRANDA BİR TIK KÜÇÜLMÜŞ GİBİ GÖRDÜM.

• İzmir ve İstanbul Bayilerini ikisinden aldığım bilgiye göre ilk gelecek BYD ATTO 3 ler 2024 model şu anki kasalar olacakmış, 2025 modeller 2025 in ortası gibi gelecekmiş.

• Nakserman N kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelcekmiş hocam bi bilgi var mı
  • 2025 Model de kasa tasarımıda farklı zaten.Bakalım 2024 kasalarda fiyat ile alakalı bir değişiklik olucakmı.Ben zannetmiyorum.Hatta sıfır faiz oranını 500.000 civarlarına bile belki çıkarırlar diye düşünüyorum.Çinden gelen ürünlere % 30 ekstra vergili fiyatı bu sonuçta.Firma çıkarttığı günden beridir fiyatı aynı tuttu.Sonra temmuz gibi ekstra vergi eklendi ama fiyatı genede sabit tuttu.Elinde fiyata uyguyabileceği bir indirim oranı var yani.Belkide bu belgeyi sırf bu yüzden bekliyorlar ve verildikten sonra araçları içeri sokacaklar.

• kamboc K kullanıcısına yanıt

Aynı tespiti benim aracımda da yaşadım. Hatta ilk seferinde aracın altını mı vurdum diye endişelendim.

Kasise gelince değilde çukura girince amortisör yeterince uzayamayıp son noktasına kadar gelip vuruyor gibi oluyor.

Bunu pek çok kez tecrübe ettim, sabah güzergahım hep aynı ve çukurda hep aynı yerinde ( Belediyemiz çalışıyor) yavaş geçince sıkıntı yok ama biraz hızımı artırınca aynı sesi yapıyor.

Benim tespitim amortisör stroke boyu yeterince uzun değil gibi geldi.

Servise gidince mutlaka soracağım ama.

• Arkadaşlar benim araç ile ilgili yaşadığım sorun ise otomatik kararan dikiz aynası.

Gece kararma seviyesi zaten diğer araçlarıma göre daha fazlaydı, yaklaşık 1 ay önce de cam filmi yaptırdım ama o an aklıma dikiz aynasının kararma seviyesi aklıma gelmediği için arka camları bir tık koyu yaptırdım.

Sonuç: gece arkadaki kısa farlarını yakmış aracı park lambaları ile geliyormuş gibi görüyorum.

Bu aynanın bir ayarı yada farklı bir çözümü var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hkn_DR

Herkese merhabalar,

Aracım yaklaşık 18.500 km ye geldi ve 20.000 de servis bakımına girecek diye biliyorum.

Servis bakımına giren arkadaş var mı?

Hangi işlemler yapılıyor ve servis ücreti konusunda bilgi verebilir misiniz.

Teşekkürler.

Aracı 2 Temmuz da 20.000 km bakımına sokmuştum. (Benden sonra 30.000 e çıktı)

Polen filtresi değişti ve o tarihteki güncelleme yapıldı (Kablosuz carplay) toplam 2840 TL ödedim (02.07.2024 itibariyle)

İçten yanmalı bir araca göre gayet uygun geliyor ama sadece polen filtresi, güncelleme (1 saatte bitiyor) için yüksek mi acaba diye düşünmedim değil hani.

• Hkn_DR kullanıcısına yanıt

Günaydın,Bu tip araçlarda sizinde bildiğiniz gibi araç içi hava temizleme özelliği var.Bende evimde kullandığım hava temizleme cihazı gibi havanın %99,9 temizleyen özel bir karbon filitremi bu acaba.Bu şekilde özel bir filitre ise çokta yüksek değil gibi.Aracın bu hava temizlemeyi yaptığı filitre bumudur acaba veya başka bir filitre ilemi bu hava temizleme işini yapıyordur bilemiyorum.

• Hkn_DR kullanıcısına yanıt

Birde 10 gün kadar önce bir güncelleme geleceği söyleniliyordu.Son zamanlarda servise gidebildinizmi veya sizi arayan oldumu bu konu ile alakalı.

• Şuan ikinci el araçlar gidiyor mu? Atto 3 ü satmayı düşünüyorum 7500 km ye geldi. İkinci el'i gidiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.