Avustralya doları 23tl yalnız :) Avustralya ile hollanda arasında bu kadar fark nasıl oluyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (40. sayfa)
-
-
Benim anlatmaya çalıştığım da buna benzer bir durum. Güncel durumda özellikle Avrupa'da satılan araçlara fiyat olarak bu kadar yakın var mı bilmiyorum. Buna bağlı olarak ben BYD'nin şu an Atto 3 u normalden ucuza sattığını ve gümrük vergisi istisnası geldiğinde bu kompanse kısmını kaldırarak yine aynı fiyatlarda satılacağını düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten öyle. Ayrıca dolar kuru vs de değişeceği için rakamın düşme olasılığı ticari olarak çok zor. Tek handikap şuanda 2025 yılına gelmişken şuanda satın alınan araçların 2023 model olması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,Bildiğim kadarı ile şarj vb şeyleri telefondan uzaktan takibi ve müdahelesi gibi özellikler henüz yok diye biliyorum.Alırken ileride yazılım ile eklenebilecek özellikler vb şeyleri almadan önce satış noktası ile konuştunuzmu.
-
BYD uygulaması henüz ülkemizde aktif değil. Yakın zamanda BTK ile anlaşılıp uygulamanın kullanıma alınacağı söylendi. Cuma günü yeni güncelleme için servise gideceğim. Bu güncelleme de uygulamanin deneme süreci başlayacak dediler ama cuma günü göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, güncelleme sırası edindiğiniz bilgileri ve güncelleme versiyonunu paylaşabilir misiniz? Teşekkürler
Arkadaşlar Byd için bir telegram kanalı oluşturduk. Kanal ismi “bydkullanicilari” bulamayanlar mesaj yoluyla isterseler davet linkini de gönderebilirim.
BYD uygulaması apple app store a gelmiş
Zaten mevcutta bir telegram kanalımız var...
-
Seul u eylül sonunda geliyormuş. 2024 model attolarda ekim 15 ten sonra giriş yapıcakmış. Satışa açılması aralık-Ocak ayını bulacakmış.
Btk ile anlaştıktan sonra fiyat anlamında biraz geriye gelebilir mi acaba diye düşünüyorum. fiyat olarak düşmese bile 700.000 TL sıfır faiz ve benzeri kampanyalar yaparlar mı acaba
Togg da kampanya varken yapmazlar. Togg un satışlarına engel teşkil edecek hiçbir aksiyon alınmasına devlet müsade etmez bence. Ancak aynı kampanya yeni yılda da devam eder. Ama bu sefer indirimli rakam atto 3 için nakitte 1.8 bandında olur.
Biraz önce BYD Müşteri hizmetleri ile görüştüm.Telekonferans olarak bir teknisyeni konuşmaya dahil etti.Çok yakın bir zamanda Youtube vb aplikasyonları direk indirebilecekmişiz.Ayrıca Byd asistan şuan ingilizce çalışıyor.Buda Tükçe olucakmış.Bunlar çok yakın bir zamanda belkide önümüzdeki hafta olucak.Telefondan aracın tüm işlemleri yapmak ve görmek için güncelleme net bir gün veremedi.Bu bence Bizle mutabakat tam olarak imzalandığında olur diye düşünüyorum.Yeni yazılımda tam olarak ne özellikler eklenicek henüz net değilmiş.
-
Otomobil güzel ama ön konsoldaki sürücü ekranı çok küçük ve beğenmedi.Ortadaki ekran ise tam tersi çok büyülk.
-
Bu aslında bir avantaj. Tümleşik ekran olmaması olası sorunlarda müdahaleyi kolaylaştırır diye düşünüyorum
Direksiyon arkasındaki küçük ama görüşü tam, direksiyon kapatmıyor.
insan alışınca da sorun yok,
önceleri küçük görünmüştü bana da, ama şuan ekranın neresinde ne var, bilince yeterli geliyor.
-
Arkadaşlar aracımda şöyle bir sorun var belkide normaldir ama bilemiyorum. Aracım ile yoldaki asfalt ile yapılmış hız kesme kasisleri varya onlara biraz hızlı girince amortisorlerden küüt diye bir vurma sesi geliyor. Yani önceki arabam ile aynı hızda girsem böyle bisey olmuyor du. Tabi bu daha ağır bir araba ve konforlu olsun diye daha yumuşak bir amortisore sahip bun kaynaklanıyor olabilirmi ? Yani sanki esneyecek yeri kalmıyor da çarpıyor gibi. Belkide patlak bilemiyorum ama bunun dışında bozul yolda falan giderken ses tikirti falan vs gelmiyor .. bir fikri olan varmi?
mesafesinden kaynaklı boşa düşüyor olabilir.
Dün bir video izledim.Byd araçlar gümrükte bekliyormuş.Sanırım firma bizden mutabakat imzasını bekliyor.Resmi olarak şirketi kurdu çünkü.Aldıktan sonra araçları gümrükten çekilecek deniyor.Birde esas önemlisi şu.Şimdi bu çine uygulanan ekstra vergi gerçekten tam anlamı düşülüp uygulanırsa eğer,Atto 3 ile diğer aracın arasındaki fiyat farkı neredeyse yok gibi bir durum olucak.Tabi ben bunun böyle olmayacağını düşünmüyorum.1.800 gibi bir rakamdan satışa çıkarlar.Tam anlamı ile uygulanırsa eğer bu sefer Atto 3 ün fiyatınıda bir miktar indirmek zorunda kalırlar.
Bakalım şu 1 aya herşey yavaş yavaş netleşmeye başlar.İnanılmaz bir satış adet hedefleri olan agrasif bir firma Byd.Herşey olabilir,Bekleyip göreceğiz.
-
Boşa düşüyor derken? Biraz detaylandırabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X