Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
986
Cevap
63
Favori
118.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam olarak bilmemekle birlikte gaza abandığınızda nasıl bir durum yaşadınız bilmiyorum ama yolun eğimi ile alakalı kaynaklı çekiş yapan lastiğin bir sol bir sağ şeklinde eğimden dolayı değişmesinden kaynaklı olabilirmi acaba.Birde yeni gelecek güncelleme ile bu rejenerasyonu dahda iyileştirileceği söyleniyordu.

Bu arada 3 hafta kadar önce yeni güncelleme uygulanmaya başlayacak demişti servis.Çağrılan veye gittiğinde yaptıran kimse oldumu acaba.

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    altta yazdım hocam ŞİRKET için dedim. kendim kullanmayacağım.

2 hafta sonra seal u test sürüşüne gitcem bakalım duruma göre kendime seal u veya gelirse seal ev alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 10 Ekim 2024; 15:56:16 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Hızlandığında direksiyondaki sorunu ben de yaşıyorum. Süspansiyonlar da sürekli tak tuk bir yerlere vuruyor.
    Yazılımı da berbat bana göre.
    Araç tam bir çin malı olduğunu hissettiriyor.
  • AliYazıcı A kullanıcısına yanıt

Son dönemde elektrikli direksiyonlara otonom sürüş donanımları eklenince berbat bir hale geldi. Sadece byd'nin sorunu değil bence. Alfa romeo gibi bir markanın direksiyonundan da elektrikli corsanın direksiyonundan da memnun değilim

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Belliydi zaten alamayacakları. Sırf milletin parasını işlettiler araç satmadan para kazandılar. Halen daha oylalıyorlar insanları yazık. Süspansiyonlar evet yumuşak ve mesafesi kısa o yüzden normal setlerde bir tık hızlı gidince arkadaşın belirttiği tak diye ses çıkıyor. Seul u larda ise altına girip bakmanız lazım. Malzemedeki sıkıntıları görebilirsiniz. He yeni üretimlerde değiştirdiklerini söylemişlerdi. Ama bence o kadar da kötü bariz çin malı gibi duran bir araç diyemem. Malzeme kalitesi ve işçilik güzel. Direksiyonda ise bahsettiğiniz durum ile ben karşılaşmamıştım test sürüşünde. Rejenerasyon yok gibi birşey. 2024 leri bilmemde belki geliştirme ile 2025 olanına bakmak lazım. Onda kasayıda değiştirecekler diye biliyorum.

• Haberlerde okuduğuma göre BYD, Seal U EV olarak Türkiye' de satışa sunmayı düşünüyormuş. Yani tam elektrikli. Herkes hibrit olarak beklese de ben bu modeli elektrikli olarak bekliyordum. Böyle bir haber gelmesi iyi oldu. Fiyatı ise merak konusu.
  • Merhaba, sola sinyal vermeme rağmen araç tehlike gördü ve sola giderken bir anda beni şeridime attı. Bu iyi bir şey gibi dursa da bazı durumlar da daha tehlikeli olabilir. Bunun karşılığı AEB mi oluyor ? Onu kapattım. Bilen varsa sevinirim.
  • Birde hava basıncı kaç psi olması gerekiyor ? 32 psi yaptım 3 tanesi düşük lastik basıncı hatası veriyor bir tanesi doğru gözüküyor. Göstergede mi bir hata var sizde de böyle bir durum var mı?
  • ayktklc28 A kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu ara ara bende yaşıyorum

tüm lastiklerin basıncı ve sıcaklıkları aynı olsa bile genelde sol arka ve sağ ön lastik uyarı veriyor.

Hiç bir şey yapmadan kendi kendine düzeliyor.

15 Ekim 2024 ( 2 gün sonra) 30.000 km bakımına girecek araç, (20.000 km’de de girmiştik, benzinli araçları bu kadar sık servise götürmüyorum ama sağolsun Atto3 10.000 km de bir servise gider oldu.)

Fren hidrolik sıvısı polen ve yeni güncelleme alacakmışız.

Lastik ile ilgili konuyu bakalım nasıl çözeceğiz?

• ayktklc28 A kullanıcısına yanıt

Sürücü kapısını açınca b sütununda yazıyor unutunca oradan bakabilirsiniz tüm lastikler 2,5 bar olacak yaklaşık 37psi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 14 Ekim 2024; 6:25:47 >
  • Hkn_DR kullanıcısına yanıt

Günaydın,Yeni güncelleme ile ne özellikler gelicek yaptırdıktan sonra paylaşırmısınız.Rejenerasyon iyileştirmesi,telefon ile kontrol,hat takılarak internet vb özellikler bakalım bu yazılım ile eklenecekmi.İnşallah eklerler.

• Hkn_DR kullanıcısına yanıt
    Lastik basıncız kaç? Yaklaşık 37 psi olması lazım..
    Lastikler soğukken bakın..
  • Lastik basıncı aracı alığımdan itibaren 32-33 tü
    Serviste sordum 37 olması gerekiyormuş ama 37 de araç çok sertleşti. Büyük ihtimalle 34 e çekerim sanki.
    Güncelleme daha çok araç arka plan sistemleri ile ilgili,
    Görünürde ana ekranda 3 parmak ile klima sıcaklığı ve fan hızını kontrol ayarı gelmiş. Bu iyi olmuş anında fan hızına müdahale edebiliyoruz.
    Onun dışında rejen aynı gibi ben bir fark göremedim.
    Uygulamadan kontrol, sim ve internet için daha BDDK onayı alınmamış.
    Servis bilgisi de 48.000 km antifriz eklemesi (batarya soğutma için galiba) yapılacakmış, sonrası 60.000 km de
  • Merhaba, dün sağa sinyal verdim arkadaki arabayla da mesafem biraz vardı tam yakınımda değildi ama beni hızlıca kendi şeridime attı. Daha önce de bu olmuştu. Bunu kapatabiliyor muyuz ?
  • lastik basınç değerleri kapı içinde yazıyor.

ilave olarak lastikler kötü yol tutuş yok.

benim araç 18000km de.ay başında michelin crossclimate geçtim.içim rahatladı.

215 olarak

• bayadır girmiyormuşum buraya:)

hesap uzmanları burada da çoşmuş coşturmuş :)

distribütör ü ithalatçıyı bayi yi alayını geçip aracın fiyatını belirlemiş :)

allah gönlünüze göre versin.

• traytaçfb T kullanıcısına yanıt
    Kafanız mı güzel hocam
  • kafamda güzel atto3 ümde güzel

• traytaçfb T kullanıcısına yanıt
    Güle güle binin :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.