Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
85
Favori
173.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ziraatin bu kampanyası devam ediyor mu acaba, bilginiz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Schkill S kullanıcısına yanıt

Evet devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Argylexxxx A kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam ben de Düzce bayisine yazıldım aracımı bekliyorum 250.000 TL ziraat bankası için kredi kartımı çekiyor bayiz tam olarak kaça aldınız indirim yaptılar mı hiç

Hocam hayirli olsun ALLAH Kaza bela vermesin ben kimse sorarsam bu kredi karti olayini bilmiyor ziraat bankasinda calisanlardan. sanirim aldiginiz bayii ile alakali bir durum. Dun bursa bayiine gittim hic sormak aklima gelmedi arar sorarim eger boyle bir kampanya seul u ev modeli icinde varsa direk ona yukselirim cunku cok kafami karistirdi tam bir araba olmus.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atto 3 ile 2 bin km geride kaldı yasa tesislerinden atıyorum mesajı
    şehir içi harika ama şehirler arası 200 km gidebiliyorum full şarj ile tabiki sürüş profili çok önemli önümüzdeki hafta izmir ankara samsun trabzon batum ve dönüş maceram olacak keyifli ve keyifsiz anılarımı paylaşırım bu arada keşke şarj istasyonunun üstü kapalı olsa yağmurda problem oluyor biraz 😁

• birde bir sorum olacak araçta şarjda iken multimedia yı nasıl kullanabiliyoruz? teşekkürler

• uqurxx kullanıcısına yanıt
    Arac calisirken istasyona baglayabilirsin ya da magaza modunu kullanabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ortalama hız nedir hocam?

• birber80 kullanıcısına yanıt
    120-130 km/h civarıydı

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurxx -- 12 Ocak 2025; 16:29:28 >

• Fizyoterapist.Biri F kullanıcısına yanıt

Öm den gönderdim hocam.

200 km menzil çok az değil mi ya, baya baya uzun yola cikilmaz o zaman? Sehir ici kac km gidiyor acaba?

• OdinGrimr O kullanıcısına yanıt
    Hocam hava durumu, sürüş metodu, araç içi ek tüketim etkilediğinden değişkenlik göstermesi muhtemel. 60kw batarya ile ortalama 20kw yakıldığında 300km ortalama oluyor zaten. Ben de dizel ile 800km yapıyorum bu değerler çok düşük geliyor :)

• OdinGrimr O kullanıcısına yanıt
    sabah 10 da urla dan yola cıktım 00.30 da atakum/samsuna geldim uzun yol biraz meşakkatli hız ort 120 km/h

• Güvenlik kamerasını yetkili servisler getirmeye başlamışlar.

Tahmini fiyat 10.000 TL gibi olacakmış.

hocam ankara byd yi aradım bizde öyle birşey yok dediler, düzce byd yi aradım onlarda yüzde 10 faiz ile yapıyoruz dedi ,bu sanırım bayi ve kişi bazlı değişen bir durum , siz başka hangi bayilerde bu imkanı bulmuştunuz ziraat bankası kredi olarak , veya bu imkanı başka bayide bilen arkadaş varsa yazabilir mi , biraz acil durumum desteklerinizi bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nonpassaran

hocam ankara byd yi aradım bizde öyle birşey yok dediler, düzce byd yi aradım onlarda yüzde 10 faiz ile yapıyoruz dedi ,bu sanırım bayi ve kişi bazlı değişen bir durum , siz başka hangi bayilerde bu imkanı bulmuştunuz ziraat bankası kredi olarak , veya bu imkanı başka bayide bilen arkadaş varsa yazabilir mi , biraz acil durumum desteklerinizi bekliyorum :)

Arkadaşlar ankara etrafındaki tüm bayileri aramaya çalıştım ziraat bankası üzerinden düzce harici bir kampanya kredi kullanımı vs.yok ,aksi durum olan yazarsa memmun olurum ,şimdilik durum böyle

Haritalardan baktım ortalam 12 saat yol süresi var gibi. Sanırım 2 saatlik bir zaman sarj için gidiyor. Normal araçla gidilse bir yemek molası ve yakıt alımı için 1 saat gidecektir. Elektrik yolu 1 saat uzatmış gibi anladığım kadarıyla, bu da makul görünüyor. Sizin deneyimleriniz neler.

Kredi kullanımında fiyat aynı mı kaldı??

yani kredilide kullansanız nakitte alsanız fiyat aynımı kaldı?

bazı bayiler kredi kullanırsanız şu fiyat olur diyor..

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.