< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (60. sayfa)
-
-
-
Aracında ses ayarı yapan varsa görüntü paylaşabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*Aracınızın güncel versiyonu nedir?
*Beklenen bir güncelleme var mı?
*Yurtdışı araçlarında gördüğüm kadarıyla, sürüş güvenlik kamerası özelliği var. SD kart desteği ile kaydediyor. Bu özelliği kullanabilen var mı?
-
Kamera TR de yok. Gumruk kanunundan once alanlar ve takanlar var benim gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz bu konuda?
Ben aracımı Kasım 2023 yılında aldım, bu aralar araç kamerası almak üzere araştırma yapıyorum.
Araca SD kart takıp kamera kaydı alabiliyor muyuz?
-
Araca 256 gb sd kart takabiliyorsun. Tabi hizi iyi olmali..
Kamera soketten sokete takiliyor. Herhangi bir kesme bicme yok..
Kayit aninda herseyi ekranda gorebiliyorsun. Sinyal verip vermedigin, kemer takili mi degil mi? Fren, gaza basma seviyen.. km vb vb vb
Keşke birisi ithal etse de bizde alsak BYD nin kendi kamerasını. Bu zamanda gerçekten ihtiyaç. Olur da tr ye getiren birisi olursa lütfen haber verin.
-
izmirde hizmet alabileceğimiz bir yer tanıyor musunuz acaba ben 2024 kullanıcısıyım aracımda kamera mevcut aktif ama nasıl kullanmam yada aktif etmem gerekiyor hiç bilgim yok maalesef bu arada cevaplarınız için çok teşekkürler
-
360 kameradan bahsetmiyorum hocam.
-
Orasini acmisken yagmur sensorunun fotosunu cekebilir misin?
Arkadaşlar Atto 3'de Kamp modu varmıdır.Yada varda güncelleme ile filanmı gelicek.Videolar da bakındım ama bir video göremedim.
-
Kamp modu yok hocam ama ilerde güncellemeyle gelir mi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 8 Ocak 2025; 19:28:22 >
Kamp modu dediginiz hareket etmesini engellemek ve sistemi kullanmaksa var diye biliyorum :)
Montajı ve kamerayı taktığınız kapağın sökümü konusunda detay bilgi vermeniz mümkün mü acaba?
Ben takmayı düşünüyorum, henüz almadım ama.
-
Nette videosu hazir vardi hocam. Basit zahmetsiz sayilir.
BYD BlokeyoutubeBYD ATTO 3 - DIY Install of the Official BYD Dash Camhttps://www.youtube.com/watch?si=p9eT9O2_NjgJX8n9&v=baLi6deTyiY&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aracın çalıştırılması haricinde herşeyi yapılabildiği bir mod var diye biliyorum.Tabi diğer marka araçlarda kamp modu özelliği ile bu mod arasında bir farklılık varmıdır bilemiyorum.Bu mod mesela yıkamaya veya park ettiniz vb durumlarda aracınızın kullanılmasını istemediğinizde aldınız bir mod.
Bu modu açtınız,sabaha kadar ısıtmayı veya soğutmayı açtınız mesela acaba belirli bir zaman sonra kendini kapatma durumu filan olurmu bilemiyorum.
-
Bende onu dedim hocam, kapanmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X