İç renk olarak evet iki seçenek var:mavi/beyaz-siyah. Ben siyah iç döşemeli aldım. Fikir olması için bir kaç resim paylaşayım: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İç renk olarak evet iki seçenek var:mavi/beyaz-siyah. Ben siyah iç döşemeli aldım. Fikir olması için bir kaç resim paylaşayım: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sağolun sizde istediğiniz aracı en kısa zamanda alırsınız umarım. Siyah iç döşeme bana göre de daha premium ve iyi duruyor. Arkasında artık ‘build your dreams’ yazısı yok. Daha sade ve şık duruyor bu şekilde bana göre. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 4 Ocak 2025; 14:46:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 4 Ocak 2025; 21:25:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Slmlar. 2025 şubat-mart gibi Atto3 için emekliye ayrılıp yerini Sea Lion 5 gibi tamamen farklı tasarımlı modele bırakacağı konuşuluyor. Araç için sıraya yazılmıştım ama bu haber kararsız bırakıyor. Yorumlarınız nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 5 Ocak 2025; 7:36:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 5 Ocak 2025; 13:12:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Birader neresi makyajlanmış bu arabanın? Çöp olan jantlar mı makyaj ? Arkadaki yazının silinmesi mi makyaj? Git ötede oyna < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |