Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.254
Cevap
81
Favori
161.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar forumda aradım ama denk gelmedi. Bayilerde kredi kartına taksit imkanı var mıdır acaba? Bilgisi olan var mı? Olmadı bayiyi arayıp soracağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Byd 2024 modellerde sim kart var ama henüz Bİlgi Teknolojileri Kurumu onay vermemiş. Bu konu hakkında gelişmelerden haberdar olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birber80 kullanıcısına yanıt
    % 10 peşinatla 11 ay sıfır faiz. Yani şöyle;

Diyelim ki 250 bin lira kredi kartından kullanacaksınız ama %10'u kadar 25 bin lira peşinat verip 250 bin lirayı 11 taksiti bölüyorlar faizsiz ama Ziraat Bankası kartı olacak

• Argylexxxx A kullanıcısına yanıt

Aracı teslim alırken st Ocakta aktif olacak dedi. Gümrükte tüm araçlara sim takılmış zaten.(Vodafon) Belliki süreç yakında bitecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba bu sadece BYD için mi geçerli?Bunun yanında üst tutar 250.000 mi?

• pileki kullanıcısına yanıt

pileki hocam saygilar;

yazmiyordum evet, yazmamami gerektiren nedenlerin kalkmadigini, bilakis daha beter hale geldigini gordugumden beri de neden geri dondugumu sorguluyorum inanin.

ama sizleri, eskileri gormek gercekten cok guzel. o gucu buldugum surece yazarim. taner gode’yi kacirmis forum burasi, fazla bisey beklememek lazim.

ben atto 3 yolda tecrube etmedim; batarya kapasitesi benim icin onemli, fiyat olarak da o aradaki 300k’yi rasyonalize edebildigimden seal u etrafinda donup durdum hep.

dm-i alma sebebim saf EV olarak riske girmek istememek ve gunun sonunda bu arabayi anneme veya esime, en kotu isyerime tahsis edip kendime han veya eqe/eqs gibi daha konforlu ve sedan bir arac alma planimdi.

ama bugun geldigim noktada ikinci bir seal u ev de alabilirim.

seal u ile ilgili yaptigim 2600km sonunda tam olarak sizin gibi dusunuyorum, hem bazi taraflariyla gercekten cok guzel bir arac, hem de biseylerin eksik oldugunu hissettiriyor ama tam adini da koyamiyorum.

yas ilerledikce kullandigim aractan beklentim dustu. hic dusunmeyecegim araclardan memnun olmaya basladim, eskisi gibi airmatic adaptif suspansiyonlar bowers wilkins ses sistemleri v8 motorlar artik aramiyorum. gidip bir S8’e 17-18 milyon verme hevesim de yok. bu yillar boyle gecip gidecek herhalde.

tesla’nin otopilotu ve yazilimi seal’a gore cok daha iyi calisiyor gorunuyor. seal ise cok bariz sekilde tesladan net daha konforlu.

sahip olan yakin arkadaslarimin teslalarinda bazi ufak tefek mekanik sorunlar gozlemledim. iliskiler sayesinde kolay cozduler, hatta bir tanesi 7000km’de arabayi verip sifiriyla degistirtti.

byd’nin uzun donem sahipligiyle ilgili hicbisey bilmiyorum yasayip gorecegiz, ama teslaninkinden cok hoslanmadigimi soyleyebilirim. 56.000km’de bir arkadasimin araci, evet dokulmuyor ama cok parlak bir gelecek de vaat etmiyor gibi sanki.

batarya kapasitesi, konfor ve donanim beni Seal U Ev’ye cekerdi. cekiyor hatta 😅.. yazilim, otopilot ve marka algisi -sayet onemsiyor olsam- Tesla’ya cekerdi. ayrica umursar misiniz bilmem ama su anki teslanin kullanici profilinin byd’ye gore daha iyi oldugunu da eklemek lazim.

iki gundur isim cok yogundu yazamadim kusura bakmayin. tecrubeniz vs sizdeki olaylar nasil gelisti bu surecte?

• hmdreklam H kullanıcısına yanıt
    Hocam 1590 fiyatinin assagisina alinabiliyor suan merak ettigim byd firmasi size ozel birsey sundumu bu dususten sonra hediye servis yada belli miktar elektrik kullanimi gibi seyler ?

• s.akman kullanıcısına yanıt
    Sunmadı.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Bir talebiniz olmadi sanirim yuksekten alanlar icin bir kiyak yapmalari lazim bence.

Yanlis hatirlamiyorsam 1690 dan alan bile vardi..

Olsa ne olacak hocam, maille verdikleri yanitlar copy paste

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Saglik olsun ne diyelim uzucu bir durum. Peki deneyimlerinizi paylasirmisiniz hocam artilari eksileri eksik gordugunuz kisinlar var mi yada bir pismanlik keske sunu alsaydik dediginiz

Chr Hibritten sonra dünya varmis dedirtecek bir arac..

Bu fiyata bu ozellikte araba yok maalesef.. o yuzden gram pismanligim yok. Aksam prize takiyorum, 12 saat sonra yuzde 50 den fazla (60-65) arasi sarj olmus sekilde yoluma devam ediyorum :)

• 1490 degil mi hocam aracin fiyati?

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt
    BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt

Ben de foruma çok sık girmemekle birlikte arada göz atıyordum. İhtiyaç oldukça da konularda bildiklerimi paylaşmaya çalışıyordum.

Bu forum sayesinde çok güzel insanlar tanıdım ve daha da önemlisi çok şey öğrendim.

Özellikle taner abinin bendeki yeri çok ayrıdır. Kendisiyle meslektaşız. Kendi iş yerimi açmam konusunda bana sonsuz destek sağladı.

Başım ne zaman sıkışsa imdadıma yetişti, şu an bir iş yerim varsa ve hayatımı kazanıyorsam bunu bu foruma ve en çok da taner abiye borçluyum.

Bunları neden yazdığımı da açıklamak isterim. Forum ruhu paylaşım ruhu böyle güzel bir şey ancak burada ne yazık ki bunu ayakta tutmayı beceremediler ve dediğiniz gibi oldu; herkes kaçtı.

Ben 42 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var. Hem ailecek hem de yalnız ayda 2000 km üstü yol yapıyorum ve bu yolculukların büyük çoğunluğu Sakarya-Serdivandan, Sakarya'nın bütün ilçeleri, İstanbul, Bursa ve Ankara arasında geçiyor. Arabalardan da artık beklentim sorun-masraf çıkarmaması ve yeterli seviyede konforlu olması. Gözümde bir avuç cıvata, bir miktar plastik ve bir balya sacdan ibaretler. Bir araç alırken artık ne kadar az maliyetle ne kadar fazla fayda satın alabilirim diye bakıyorum. Bir alete, cihaza ne kadar az para verirsem kendimi o kadar karda sayıyorum. çünkü beklentilerim farklı, markaya hiçbir zaman takılmadım şimdi de takılmıyorum. Önceliklerim daha farklı, bir seyahate çıkacağım zaman yine maliyetleri hesaplarım ama daha eli açık davranabilirim. Bir konser için kilometlerce yol gidebilirim. dağ başındaki bir antik kente gitmek için 4x4 araç kiralayabilirim.

Konumuza gelirsek benim bayiye gidiş amacım Seal U almaktı. Bana göre şaşırtıcı biçimde Seal u fiyat-fayda-maliyet-konfor bileşenlerini bir araya getirmiş nadir araçlardan. Satış temsilcisi arkadaşım neden EV'sini düşünmediğimi sordu. Zaten işyerinde birden fazla araç oluyor bence bir tanesi elektrikli olsun deyince açıkçası mantıklı geldi.

Zaten Seal U testi yapmıştım gel bir de Atto 3'ü deneyelim aklında soru işareti kalmasın deyince test sürüşüne çıktık. Atto 3'ü yarım saat kadar kullandım. 0-100 ve 100-0 yaptım. Şansıma hava yağışlıydı ve yoğun yağmur altında ve uygun alanda viraj kabiliyeti ve fren beni tatmin etti.

Açıkçası Seal U'nun virajlarda veya şerit değiştirirken daha fazla yatması veya savrulma hissi yaşatmasını pek sevmedim. Bunda bu zamana kadar sadece sedan araçlar kullanmış olmamın etkisinin de büyük olduğunu düşünüyorum.

Ancak aynı hissiyatı Atto 3 ile yaşamadım. Arabayı agresif kullanan bir yapım yok. Gerektiği yerde gerektiği kadar yasal hız sınırları dahilinde :) kullanmaya özen gösteririm.

Seal U da hissettiğim; benim ne olduğumu bilir ve beni buna uygun kullanırsan seninle iyi anlaşırız ve sana iyi hizmet ederim ama baştan anlaşalım ben agresif tavırlardan hoşlanmıyorum.

Tesla ile ilgili olarak da bir kaç kullanıcıdan da doğrudan bilgi aldım ve yazdıklarınıza göre pek bana hitap eden bir araba değil.

Kullanıcı profili bilgi paylaşımı zenginliği açısından önemli bir kriter. Bu söylediğinizden çıkardığım sonuç bizler genelde araçları + ve -'leriyle açıklıkla belirttiğimizde insanların absürt tepkiler vermesiyse mesajı aldım diyebilirim. Yabancı forumlar, bir de bu konuda da olan kullanıcılar gibi arkadaşlarımız yeterli olur diye düşünüyorum.

Estağfirullah. Yoğunluk başa bela, yıl yonu telaşesinden bu mesajı ancak 4. defa da tamamlayabildim.

Ben bayiye bir kaç defa daha ziyaret edeceğim. Ara ara paylaşacağım.

Saygı ve selamlarımla.

• Merhaba. Banka calisani olmam sebebiyle bayi satis temsilcileriyle hasir nesir bir insanim. Atto3 almaya karar vermisken satis danismani arkadasim tarafindan 2-3 ay sonra Turkiyede satisa sunulacak Elroq icin lansman fiyatindan faydalanabilecegimi ogrendim. Atto3 alsam mi yoksa Elroq 60’i beklesem mi cok kararsiz kaldim. Beni korkutan yuzde 10 luk dilimin 1-2 ay sonra artmasi olacak.

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt
    Fiyat belli mi hocam?

Hocam ben bunu ziraat bankasina gidip sordum boyle birsey olmadigini sadece ilk kredi karti alan musterilere 2500 tl parapuan yuklediklerini soylediler. Nereden aldiniz bu bilgiyi siz kullandiniz mi?

• selamlar, ABRP uygulaması için odb cihazı kullanan ya da tavsiye edebilecek olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.