Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.390
Cevap
85
Favori
175.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün İstanbul mepaya gittim. Atto3 var ellerinde. Siyah derili görmedim ama arkadaki koca yazıyı kaldırmışlar o iyi omuş (BUILD YOUR DREAMS). Direksiyon ısıtmayı denedim... valla çok gerekli mi bilemedim. Koltuk havalandırmayı pek anlayamadım (aralık ayında montla oturunca anlaşılmıyor:)) İsterdim ki öne de bir bagaj (frunk) koysalarmış, kocaman bir boşluk var zaten. İnternette bazı firmaların yaptıkları var ama byd verseymiş iyi olurdu. Geri kalan kısımları zaten aynı...

• 23 vs 24 model Atto lar arasındaki farklar bu şekilde:

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fortingen F kullanıcısına yanıt

Arkadaşım Merhaba ben sorularını yanıtlamak isterim öncelikle şunu söyleyeyim Araç gerçekten de çok tok bir araç Çin malıdır içi ucuz mudur dışı kaportası düşük müdür falan diye düşünürken gerçekten de Araç gerçekten de iyi Bu arada Menzil 420 diyor ama benim ölçümün 360 seviyelerinde 1100 kilometrelik bir yapıp yol yapacaksan 3 kere şarj etmen gerekir Ama %90'ın üzerinde şehir içi kullanacaksan kesinlikle alınacak bir araç Bu arada hiçbir araca ait veri gerçeği yansıtmıyor bu diğer arabalarda da aynı yaklaşık %10'luk bir kayıp yaşıyorsun süspansiyonda problem yok Gerçekten de iyi Bu arada aracın ekranı çok stabil ve çok hızlı bir ekran inanılmaz hızlı Hatta. Ben cuma günü satın aldım 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok memnunum arabada sesli komut çok çok iyi sesli komutlarla Pencereyi aç Klimayı kapat klimanın derecesini düşür klimanın derecesini arttır çam tavana Aç müziği kapat radyoyu kapat Radyoyu aç koltuk ısıtmayı aç koltuk ısıtmayı kapat gibi daha çok birçok sayabileceğim Komutları verebiliyorsun Hatta ben uzun yol denemesi yaptığımda 130 kilometre hızla giderken cam tavanı aç dediğimde bana Emin misin Çok hızlı gidiyorsun cam tavanı açmamı gerçekten de ister misin dedi Ben çok şaşırdım Bu arada aynısını sol Camı aç dediğimde de çok hızlı gidiyorsun camı açmaktan Emin misin gibi bir soru sordu Ben de evet dedin de camı açtı gerçekten ben bu uygulamaları çok beğendim bu arada yaptığım hız testinde araç maksimum 170 kilometre kadar çıkabiliyor Ben Vestel marka bir şarj cihazı aldım henüz kurulum yapılmadı kurulum yapınca o deneyimlerimize seninle paylaşmak isterim Bu arada soru sormak isteyen varsa araca üç gündür kullanıyorum. Arabanın kullanım için 3 farklı modu var Sport normal ve Eko eko'da gerçekten de gaz çok sertleşiyor Normal seçeneğinde ise daha da yumuşuyor Sport kullanımda gaz pedalı çok çok yumuşuyor. En güzel kullanım gerçekten de Sport modunda oldu bu arada yapay zeka ile donatılmış muhteşem bir araç şarj konusunda gelince 420 kilometre şarj menzili gösterse de benim ölçümlerim şehir içinde 370 380 şehirler arasında da 320 331 verelim dedim ama ben 170 kilometre kadar basmıştım. Çoğu arabada %20 %80 %100 seçeneklerini yapabiliyorsun Yani bu şu demek işte hızlı şarj %80'e kadar yapsın Evde Yapacağım işte 11 kilovatlık batarya şarj edici cihazdaki Ben Vestel marka aldım onda da %100'e kadar yapsın seçeneği var Ancak by'de de böyle bir kısıtlama yok işte şu hızlı şarja geldiğinde %80 evde şarj ettiğinde %100 olsun seçeneğini çok kişi kullanıyor ama ve de bunu yapamıyorsun Çünkü öyle bir özellik yok Bu arada sorularınız olursa bekliyorum Eee Bu fiyata bu arabayı gerçekten de çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argylexxxx -- 23 Aralık 2024; 1:50:49 >

• Argylexxxx A kullanıcısına yanıt

Yorumlar için teşekkürler Liste fiyatından mı aldınız acaba?

Kışlık Lastik ne kadara mal oldu ?

(Sanırım 235/50R18 ve 215/55R18 takılabiliyor ve 215 Kış için daha mantıklı)

içinde hediye birşeyler geliyor mu? bagaj havuzu vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuRtCaN -- 24 Aralık 2024; 9:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argylexxxx

Arkadaşım Merhaba ben sorularını yanıtlamak isterim öncelikle şunu söyleyeyim Araç gerçekten de çok tok bir araç Çin malıdır içi ucuz mudur dışı kaportası düşük müdür falan diye düşünürken gerçekten de Araç gerçekten de iyi Bu arada Menzil 420 diyor ama benim ölçümün 360 seviyelerinde 1100 kilometrelik bir yapıp yol yapacaksan 3 kere şarj etmen gerekir Ama %90'ın üzerinde şehir içi kullanacaksan kesinlikle alınacak bir araç Bu arada hiçbir araca ait veri gerçeği yansıtmıyor bu diğer arabalarda da aynı yaklaşık %10'luk bir kayıp yaşıyorsun süspansiyonda problem yok Gerçekten de iyi Bu arada aracın ekranı çok stabil ve çok hızlı bir ekran inanılmaz hızlı Hatta. Ben cuma günü satın aldım 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok memnunum arabada sesli komut çok çok iyi sesli komutlarla Pencereyi aç Klimayı kapat klimanın derecesini düşür klimanın derecesini arttır çam tavana Aç müziği kapat radyoyu kapat Radyoyu aç koltuk ısıtmayı aç koltuk ısıtmayı kapat gibi daha çok birçok sayabileceğim Komutları verebiliyorsun Hatta ben uzun yol denemesi yaptığımda 130 kilometre hızla giderken cam tavanı aç dediğimde bana Emin misin Çok hızlı gidiyorsun cam tavanı açmamı gerçekten de ister misin dedi Ben çok şaşırdım Bu arada aynısını sol Camı aç dediğimde de çok hızlı gidiyorsun camı açmaktan Emin misin gibi bir soru sordu Ben de evet dedin de camı açtı gerçekten ben bu uygulamaları çok beğendim bu arada yaptığım hız testinde araç maksimum 170 kilometre kadar çıkabiliyor Ben Vestel marka bir şarj cihazı aldım henüz kurulum yapılmadı kurulum yapınca o deneyimlerimize seninle paylaşmak isterim Bu arada soru sormak isteyen varsa araca üç gündür kullanıyorum. Arabanın kullanım için 3 farklı modu var Sport normal ve Eko eko'da gerçekten de gaz çok sertleşiyor Normal seçeneğinde ise daha da yumuşuyor Sport kullanımda gaz pedalı çok çok yumuşuyor. En güzel kullanım gerçekten de Sport modunda oldu bu arada yapay zeka ile donatılmış muhteşem bir araç şarj konusunda gelince 420 kilometre şarj menzili gösterse de benim ölçümlerim şehir içinde 370 380 şehirler arasında da 320 331 verelim dedim ama ben 170 kilometre kadar basmıştım. Çoğu arabada %20 %80 %100 seçeneklerini yapabiliyorsun Yani bu şu demek işte hızlı şarj %80'e kadar yapsın Evde Yapacağım işte 11 kilovatlık batarya şarj edici cihazdaki Ben Vestel marka aldım onda da %100'e kadar yapsın seçeneği var Ancak by'de de böyle bir kısıtlama yok işte şu hızlı şarja geldiğinde %80 evde şarj ettiğinde %100 olsun seçeneğini çok kişi kullanıyor ama ve de bunu yapamıyorsun Çünkü öyle bir özellik yok Bu arada sorularınız olursa bekliyorum Eee Bu fiyata bu arabayı gerçekten de çok çok iyi.

Merhaba, hayırlı olsun kazasız, belasız inşallah. Bende hazirandan beri aracı kullanan biri olarak her geçen gün daha çok seviyorum aracımı. Aracın sesli komutu bende ingilizce, sanırım yeni bir güncelleme gelmiş türkçe olmuş. Menzil testini aracınız %100 doluyken sinyal kolunun ucundaki düğmeye basarak Trip B ye getirin, basılı tutarak Km. sıfırlayın. Şarjınız %10 a düştüğünde kaç Km gittiğinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Ben bu mevsimde sizin bahsettiğiniz rakamların yanına yaklaşamıyorum.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Klima ısıtma kapasitesi yükselmesi iyi olmuş.

Yaklaşık 13 aydır kullandığım dönemde memnun olmadığım konu soğuk havalarda ısıtmanın bana yetersiz gelmesi ( aracın modunu sporta alınca bi miktar daha ısı yükseliyor)

Ayrıca benim gördüğüm 2024 modelde jantlarda değişmiş çok detaylı bakmadım ama bizim jantlarda olan plastik parçalar yoktu sanki.

Bu aralar havalar biraz soğuduğu için mi bilemem ama cam tavandan stabilize yollarda ses gelmeye başladı.

Servis randevusu alıp fitil temizliği ve fitillerin bakımı ve yağlanması yapılacakmış.

Yoğunluktan daha gidemedim ama sonucu yazarım tekrar.

• Hkn_DR kullanıcısına yanıt

Serviste gerekli bakımlarla ses sorununuz çözülür umarım hocam. Benim araçta da tabletin altındaki sanal tuşlar yok saçma bir şekilde. Direksiyondaki tableti çevirme butonu da çalışmıyor. Arabayı tanıtan eleman da çözemedi, bana da servis yolu gözüktü gibi ilk gündenBYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 25 Aralık 2024; 13:39:47 >

• Atto 3 devri bitmiştir

• merhaba arkadaşlar, elektrikli araç alma öncesi yaptıgım araştırmaları derlemiştim.. bir kaç dakikanızı ayırıp sizde elektrikli araçlar ve byd hakkında olumlu/olmsuz görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum..

BYD Atto 3 Alıcıları ve KullanıcılarıYekta MARAZyoutube
    #elektrikliotomobil #electricvehicle Elektrikli araç almadan mutlaka izleyin | Elektrikli araç rehberi | NMC VE LFP Batarya Merhaba arkadaşlar, bu videomda sizlerle elektrikli araçlar hakkındaki araştırmalarım sonucunda az çok edindiğim bilgileri derleyerek sizlerinde bu aşamada nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda fikir edinmenize yardımcı olmaya çalışacağım.. İyi seyirler..
    https://www.youtube.com/watch?v=9ZMIx_Lh3ZA&t=338s
  • fortingen F kullanıcısına yanıt

merhaba, tamamen aynı süreçten geçmiş biriyim, ben ev3, kona ev ve atto arasında kalmıştım..

öncelikle mg4 ü ben eledim çünkü hem yatırımcı belgesi almadılar, herm servisleri çok problemli diyorlar ayrıca bu hatcback bir araç ve donanım seviyesi yerlerde..

kona ve ev3 e gelirsek bi kere ev3ü bu dolulukta alacaksanız gtline almanız gerekiyor ki fiyat 1900 hocam.. yani mantık işi değil üstelik bahsettiğim araç B segmenti.. keza kona da zaten aynı grubun arabası fiyatı makul fakat donanım çok zayıf..

ve bunların hepsini geçelim byd nin LFP bataryası başlı başına bu aracı almak için yeterli zaten.. lütfen ilk önce nmc ve lfp batarya farkını bir araştırın bu karar vermeniz açısından size çok yarıdmcı olacaktır..

ayrıca youtube da inceleme videolarında herkes denedgi arabayı övüyor anlatıyorda anlatıyor ama kıyaslama yapan pek yok..

bende bu konuda nacizane bi derleme yapmıştım kendi araştırma sürecimde edindigim bilgileri. vakit ayırır izlerseniz memnun olurum..

BYD Atto 3 Alıcıları ve KullanıcılarıYekta MARAZyoutube
    #elektrikliotomobil #electricvehicle Elektrikli araç almadan mutlaka izleyin | Elektrikli araç rehberi | NMC VE LFP Batarya Merhaba arkadaşlar, bu videomda sizlerle elektrikli araçlar hakkındaki araştırmalarım sonucunda az çok edindiğim bilgileri derleyerek sizlerinde bu aşamada nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda fikir edinmenize yardımcı olmaya çalışacağım.. İyi seyirler..
    https://www.youtube.com/watch?v=9ZMIx_Lh3ZA&t=338s

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Sen bir BYD bayisine gitte teslimleri gör sonra konuşalım kaptan:) 1490 a alınacak en iyi elektrikli suv bu şu an ülkede.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınmaz

Kalite yol tutuş yok.

Çamaşır ipinden kapı içi gözü yapmışlar

Sea Lion olarak gelecek artık. Atto işi bitti

Deniz hıyarı adlı model gelirse o iyi tutulabilir

2. Eli yok tutulmadı değer kaybı çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 26 Aralık 2024; 9:1:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yol tutuşu yok mu, denediniz mı?

çamaşır ipi yorumuna çok güldüm, bu yüzden mi bitti sizin için atto 3 :)

sea lion 7 tamamen farklı bir araç, D suv, atto3 ün yerine geçmeyecek, o araç çift motorlu fiyatı 2 milyon bandında olur heralde

2. eli yok dediğiniz, bütün elektrikli araçların 2.eli şuan aynı durumda..

ön yargıdan ziyade siz olumsuz bi durum yaşadınız diye markaya tü kaka demenizin anlamı yok..

B segment kia ev3 e aynı donanımda 1.9 milyon verecegime attoma biner keyfini sürerim..

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt

km77 testlerinde yan yatma eğilimi ve salınımları hoş değil. Çok sayıda koni deviriyor.

Atto artık üretimi bitti. Satılmayacak. Kısa bir dönem gelen ve ömrü çok kısa süren bir model.

Bütün elektrikli araçların 2. eli şuan kötü, bu konuda hemfikiriz.

Kapı içi gözlerin çamaşır ipi değil de uzun ömürlü içi kadife kaplı güzel yumuşak bir malzemeden yapılması kalite hissini yükseltebilirdi.

Yine iç kalite bence çin malı olmaktan öte gidemiyor. Clio esprit içi gerçekten daha kaliteli.

Avrupada en cok satan modelin uretimi bitti ha :)

Tek elestirecegim dandik continenal ecocontact lastikleri.. degistirenler dunya varmis diyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Atto 3 gitti

Sea Lion gelecek

Yani 2. elde zarar kaçınılmaz.

Sürekli isim değiştiren bir model olması zaten tutulmayacağına delalet eder

• BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları
    BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcılarıwww.sikayetvar.com
    Yeni Aracımda Fabrika Hatası Ve İletişim Sorunları
    https://www.sikayetvar.com/byd-auto/yeni-aracimda-fabrika-hatasi-ve-iletisim-sorunlari

atto 3 ün üretiminin bittigine dair bana bir tane link paylaşabilirmisin?

2024 daha yeni makyajlandı, makyajlanan bir aracın üretimi bitmez

ayrıca tekrar ediyorum, sea lion tamamen farklı bir segment araç, atto3 ile uzaktan yakından alakası yok, o daha ziyade seal u nun segmentinde, yani D segment bir araç..

yazıyorsunuz bari bilgi sahibi olunda yazın..

• benim içinde Atto 3 macerası sonlanmak üzere malesef,

şöle bir durum var araç sıfır fiyatı 1490, sahibinde 2. el fiyatları 1600-1250k civarı

şimdi 1250 k olan ağır hasar kayıtlı almam

1300-1400 bandında ya boya yada değişeni var ve 30 binle 45 bin km arası (arkadaş hiç mi durmadınız 1 senede :))

1400-1600k bandı iste afedersiniz sevecek keriz avındalar açıklamalarında git bayiden diye ukala konuşanlar var,

ikinci elde değer kaybı varmı yokmu anlayamadım ama bir aç gözlülük olduğu kesin. üstelik aracın V2 yenisi çıkmasına rağmen ekte satılan fiyatlara bakın

şu yorumada da malesef katılmıyorum adam aracını 1600 yada 1800 den almıştır devlet ötv indirimi yapmıştır araç 1490 k olmuştur bu benim sorunum değil üzülerek söylüyorum kimsenin başına gelsin istemem ama acısını çıkaracağın yer BYD veya devlettir bayi verir sana 3 bakım 2 yıl şarj hediyesi olur biter. ben alıcı olarak aracın sıfır fiyatına bakarım sonra 2 el fiyatına. Marka yazmıyorum türkiyenin en çok satan araçlarından birine sahibim sıfır fiyatı 1700k ya yakın (yıl sonu kampanyasından dolayı 1600k oldu diyenler var bilmiyorum) aracım 2024 model kazasız boyasız yazdığım rakam 1470 , efendim 1350 vereyim sen faize yatır, 1400 vereyim ötv indirimi gelecek bak,

ben 1400 lük arabaya 1350 teklif verirken utana sıkıla veriyorum :))

mg4 ve ya mg suv ev kalıyor elimde bir arkdaş batarya yazmış ama hepsinin bir avantajı yada dez avantajı oluyor

kimi 100 de 100 e şarj aluyor kimi patlamaya dayanıklı kiminde ısı pompası var kimi bahsedilen menzili sunmuyor kiminde yazılımsal sorunlar var

geçen byd forumda adam uğraşma togg al demiş, togg grubuna bakıyorum günde 500 ü aşkın yazılım şikayeti var bir şey diyince hain diyorlar hiç bir şey soramıyorsun kusura bakmayın bu tiplerle aynı aracıda kullanmak istemiyorum, aslında togg hoşuma gidiyor albenisi var bence ama yazılımda sınıfta kalmış ve alan kitle çok acayip gerçekten çok acayip ne isralliğimiz kalıyor ne hainliğimiz bitiyor :))

biraz dağınık yazdım kusura bakmayın kafam karıştı atto 3 tam bana hitap ediyor oysaki ama olmayınca olmuyor işte video izlemeye makale okumaya devam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortingen -- 26 Aralık 2024; 15:19:3 >

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt

kalksa kendi sitesinden kalkardı diye düşünüyorum iki modelde ayrı ayrı gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortingen -- 26 Aralık 2024; 15:26:0 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.