Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
65
Favori
135.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adana bayisi benden Atto için kapora aldı geçen hafta, araçların gümrükte olduğunu ve bayi kotalarının belli olduğunu söyledi. 2 haftaya teslim ederiz dediler. Hatta bu gün yarın bakiyeyi kapatmak için arayacaklar. Eğer Ocak sonrasına kalacaksa boşuna vadeliden parayı çıkarıpta bakiyeyi kapatmayalım o zaman.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Paranızın tamamını araç şasi no vs belli olmadan vermeyin. Bakın ben söylüyorum ocak ayında güncel fiyat 1690 tl yapıcaklar. Nakit alımda 200.000 tl indirim ile yine 1490 a düşürecekler. Zam geldi ama biz yapmadık gibi bir algı yapıcaklar. 20.000 tl şarj hediyesine devam edecekler. Kredili olarak 300.000 tl kredi diyip 1540 tl fiyat biçecekler. Bunu yazıyorum buraya not olarak düşsün. 17-18 ocakta satış tarihi. Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerim ve firmayı izlediğimde gördüğüm taktiklerinden ötürü. Bakalım çıkacak mı. Fakat paranızı kaptırmanızı istemem

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

St ye bayinize şase no atanmadan bakiyeyi kapatmam dedim, dün konuştuğumuzda şase no ların bu gün yarın belli olacağını söylüyordu. Belli olunca arayın o zaman bakiyeyi kapatrırım dedim. Henüz aracınınteslim alan duymadım ama tüm bayiler araçların gümrükte olduğunu söylüyorlar. Bakalım önümüzdeki günlerde bir gelişme olacak mı. Olursa yazarım.

Atto 3 lerde birkaç tane aralık ayında şuandaki rakamdan geri kalanlar ocak ve şubat ayında güncel rakamdan

seul u dmi ise şubat ayında güncel fiyatından teslim edilecek. Söyleyeceğim kampanyaları yapacakslr. Maksatları mg ye olan talebi kırmak, azaltmak satış adedini düşürmek aslında. Herkes togg vs diyorda. Hangi bayi ile görüşüyorsunuz bilmiyorum ama satış temsilcileri primlerine bakar. Çok bilgi sahibide değiller.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Adana bayisi ile görüşüyorum hocam, bu günde aramadı bende şase no belli olmadan zaten bakiyeyi kapatmayacağım. Eğer Ocağa kalır ve zam olursa zaten almam iptal ederim.

• 3. defa dün merkez aradı ancak yine bir bayiden dönüş yok hahahah

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Bence siz togg dan devam edin byd ile yola çıkılmaz. Daha satış aşamasında buylen serviste neler olacak kimbilir

dogru yapmissiniz.

haftaya teslim edilecek. benim sasi numaram bugun cikti. ilk gelenlerdenseniz sizin de cikmis olmasi gerek.

bi ugrayin isterseniz.

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt

Gözünüz aydın, hayırlı olsun şimdiden. Dış rengi ne sizin aracın? Biz dışı kaya grisi iç döşemesi de siyah renk olsun istiyoruz ama st nin bilgisi yok ancak şase no lar atanınca öğrenebilirim dedi. Yurtdışında bir ülkede dışı gri ve siyah renk olan Attolar siyah iç döşemeyle, mavi ve beyaz olanlarda mavi iç döşemeyle satılıyormuş. Umarım bizde de aynı olur.

benimki seal hocam

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    St Seal ları aylardır kapora verip bekleyen müşteriler var gümrükten öncelikle onların araçlarını çekiyoruz demişti, dediği doğru demekki. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Güncelleme ile ilgili bir gelişme oldu mu? 5 kasımda güncelleme çıkacaktı, araçlar bağlantılı araca dönüşecekti.

• pelitahmet P kullanıcısına yanıt

2407 versiyonuna yukselmis.

yurtdisinda da galiba bu versiyon.

tam bakamadim

• Yazılım için mesaj göndermişlerdi geçen 2403 e yükseltilmişti, 2407 için ne arayan oldu ne de mesaj geldi
  • Mail atmıştım BYD'ye aşağıda ki şekilde cevap verdiler bu güncelleme ile ilgili

"BTK onayı çalışmalarımız, BYD Global tarafından tüm hızıyla devam etmektedir. Konunun bir çok noktası ve paydaşları bulunmaktadır.Simcartın tam uyumlu olması sorunsuz çalışması için tüm noktalarda testlerimize devam etmekteyiz. BYD Arge Mühendisleri tarafından yapılan test bulguları değerlendirilip gerekli iyileştirmeler yapılmaktadır. Sizlere OTA sistemini en güzel şekilde sunabilmek ve sistemin sorunsuz çalıştığından emin olmak üzere bu çalışmalarımızın tamamlanması gerekmektedir. BYD App mobil uygulaması da son haline getirilmeye çalışılıyor. Ayrıca siz değerli müşterilerimizin kişisel veri güvenliği KVKK konusu da oldukça önemli bu nedenle bu konuda da çalışmalarımız devam etmektedir. BYD Türkiye olarak bizler koordinasyon görevini üstlenmiş durumdayız. Bu çalışmalar doğrultusunda net bir tarih verememekle birlikte bizimde hedefimiz daha fazla gecikmeden en kısa sürede sistemi devreye almak olduğunu sizlerle paylaşmak isteriz"

• selamlar iyi akşamlar dilerim
    atto 3 teslimatları başladı mı bilgisi olan var mı acaba
  • uqurxx kullanıcısına yanıt
    Seal phev ler dün itibariyle teslim edilmeye başlandı ama Atto larla ilgili gelişme yok şimdilik.
  • Arkadaşlar,

Atto almaya karar verdiğimiz bir abi vardı, İstanbul bayisi ile görüşmüş.

Atto'lar için en ii ihtimal Ocak sonu veya Şubat deniliyormuş.

Ben vazgeçtim gibi.

• Bu iş iyice garipleşti gerçekten neden bi resmi açıklama yapmıyorlar, her gün farklı bir şey duyuyoruz.

• OdinGrimr O kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız keşke

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.