Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orkun1975@yandex.com Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.109
Cevap
71
Favori
144.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim mevcut aracımda kablolu, bir zorlanıyorum ve çağ dışı hissediyorm ki sormayın.

Bir soru daha size, çok vaktinizi aldım hakkınızı helal edin. 1.94 m benim boyum :) kokpitte rahat eder miyim?

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    1.81 de ben. Rahat ediyorum. Ama dedigim gibi kamiq te rahat ediyorsan, atto da edersin daha fazla..
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Çok sıkıntı yaşamıyorum Kamiq'te de evet.

Hayırlısı diyelim artık. :)

• Selamlar dostlar, BYD modelleri ile ilgili bir video hazırladım, tüm modellerin teknik verilerini detaylıca inceledim, artı ve eksi yönlerini belirttim, göz atabilirsiniz , ayrıca ilk defa elektrikli bir araç alacaklar için rehber hazırladım. Şimdiden teşekkür ederim.
    Tesla Tutkunuyoutube
    BYD Bombası (?) | Atto,Seal U,Dolphin Detaylı İnceleme | Sıfır ve İkinci El Elektrikli Araç Rehberi
    https://www.youtube.com/watch?si=EiJejta5XCRWR9Ad&v=gT1RzWJZvjs&feature=youtu.be

• kaankog06 K kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık.

• kaankog06 K kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Gördünüz mü makyaj farkını.
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Bir önceki sayfada yazıyor.

• Dün Atto yu yakından görmek için bayiye gittik. Aracın genişliği olsun, donanımı ve kalite hissiyatı olsun çok beğendik. Araçlar gelmiş gümrükteymiş. Pazartesi bakiyeyi kapatıp beklemeye koyulacağız. Araçta 15.6 inçlik devasa multimedya ekran var. Temu ya da Ali den uygun fiyatlı ve memnunun olduğunuz temperli cam koruyucu linki varsa paylaşabilir misiniz?
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Temperli alma hocam. Hissiyati yonunden sorun yasayabilirsin. Onerim kaliteli istersen mat 9h bir ekran koruyucu ve silikon cerceve koruyucu alman
    Anladım, siz ekranı koruma için birşey kullanıyor musunuz hocam?
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam trendyoldan almistim. Kenarlari belli oluyor diye silikon cerceve alinca mukemmel oldu :)

Köşeleri de korumaya alarak çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın hocam.

• Herkese selamlar BYD'nin Instagram sayfasını takip ediyorum da orada çoğu insan bayilerden aldığı bilgilerde aracın aralık ayında teslim edilmeyeceği onun yerine Ocak veya şubatı bulabileceği hatta yeni fiyatlandırmayla verileceği söylenmiş, bunun aslı astari nedir bilen var mı bu şekilde ise insanlar sürekli mağdur olur anlayamadım?
  • OdinGrimr O kullanıcısına yanıt

ben bugun izmir volt bayideydim bayi depozito alımlarını durdurduklarını yeni teslimatlar ın 2025 ocak gibi başlayacağını söyledi

• Yakınlarım görüştü bayilerle, İstanbul, Ankara ve Bursa Şubat'a artık kaldığını, Atto 3 özelinde 3-5 adet bayilere düşeceğini söylemiş.

Hani 1,5 ayda 6000 adet satış rakamı yapacaktı bu marka? Bu kadar yükselip, heyecanlanmışken soğuttular doğrusu beni.

• Valla aracımı satışa koymuştum Allahtan satmadım ilanı kaldırayim bari, koca senede doğru düzgün bir gelişme olmadı, son yaptıkları ayrı bir konu zaten, resmen güvensizlik aşıladılar, byd türkiyeye yazıyorum instagramdan bayilerden bilgi alabilirsiniz diyorlar, o zaman onlar neden varlar hiçbir şey anlamadım.
  • Arkadaşlar güvenmeyinnn. Bakın araç gümrükte mevzusu ağustos ayından beri var. Paralarınızın tamamını falan ödemeyin. Bunlar bu Türkiye deki disteibütör kafası ile en erken 17-18 ocak yarihinde satışlara başlarlar
  • Aslında satışların ocak ayına sarkması bir açıdan iyi, ilk MTV yi ödemek zorunda kalmazsınız...

sanırım 5k nın üstünde olacak mtv ilk taksit. birkaç gün beklemeye değer sanki ;)

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.