< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 15 Kasım 2024; 8:20:57 > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (50. sayfa)
-
-
Araç kullanıcısıyım ama sahibi değilim. Şirket aracı.
Anlamıyorum neden kullanıcılara laf atıyormuşum gibi tepki veriyorsun? Araçta bir kusur varsa söylemeye hakkım yok mu? Yeni alacak olanlar bilgilensin.
Ha ikinci elde sıkıntı olacak diyorsanız ona ben bir şey yapamam. -
Benim tepkilerim normal duzeyde.. ama siz asiri tepki veriyorsunuz. Kaynak sunuyorum bir okuyun puanlamalara bakin hangi modele denmis bir anlayin. Her neyse adaptif hiz kontrolunden kaynakli bir sorun benim anladigim kadariyla. Valla hocam 13 bin kilometreyi gectim. Daha once kullandigim araclarin hepsini saymam abes olur. Ama baslica passat, leon fr ve chr hibritten sonra bu ÇİN malı araç hiç birini aratmadı :)
Bu arafa 1 milyoncu arkadaşlara sesleneyim. Umarım istediginiz fiyata satisa sunulur sizde nasiplenirsiniz. -
"Araçtan memnun değilseniz satın" ifadesini ciddi bir tepki olarak algılıyorum. Benim paylaştığım linkle sizinki arasında ne fark var anlamadım açıkçası. Çok bariz olarak şerit takip sisteminde ciddi bir sorun var ve buna istinaden önerilmez demiş. Aracın sağlamlığı ya da kaza anındaki güvenliği konusunda bir ifadem olmadı zaten.
Yazılımda ciddi sıkıntılar var bir sürü madde sayabilirim ama çoğu can sıkan ama düzeltilmesi beklenebilecek şeyler. Ama haberde bahsi geçen konuyu yazılımcıların düşünememesi ya da bilerek yapılmaması çok canımı sıkıyor. -
Hocam yazilimla cozulemeyecek konular var. O ifler hayat kurtaracagi gibi hayatta alir.
Dunyada bir standart var ama ulke olarak ne kadar uyuyoruz?
Seritlerimiz duzgun mu? Belirtilen standartlarda mi? Kafamiza gore her yere tabela mi koyuyoruz? Adam çinde uretiyor, cogu yerde sorunsuz olan ozellik ulkemizde sorun cikartabilir.
Bu konular hassas. Oyle tepkiler verdiniz ki, onerim oncelikle sagliginiz icindi. Arac sahibi degilseniz, kullanmak zorundaysaniz o ayri.
Kor nokta sistemi, adaptif ve serit takip kac kez beni kazadan kurtardi. Aracin icersinde olmayan ozellikler yuzunden bilen bilmeyen yargi dagitti ve devam ediyor.
2025 te zorunlu olan ozelliklerle gelirse zaten bu sorunlar azalacak. Varsin olsun yagmur sensoru olmasin 2023 lerde.. -
Maalesef aylardır boş yere beklemişiz...
BYD konusu benim için bitmiştir. Alana da kullanana hayırlı olsun, herkese iyi forumlar... -
Bu konuda araç hakkında doğru bilgi vermek ve eleştirmek yasaktır
-
euroNCAP artık ?, çok güvenilir buluyordum bu çıkışları ve zamanlamaları güvenilirlikleri konusunda hayal kırıklığı oldu
-
Yeni fiyatlar açıklanmış arkadaşlar, şuan BYD tercih ettiğim için çok mutsuzum. Araç ile ilgili sıkıntı olmasa da benim gibi yüksek fiyatta araç alan arkadaşlar ciddi bir mağduriyet içerisinde maalesef. Ben mail ile derdimi bildirdim ancak dönüş falan olacağını da zannetmiyorum. Belki sizlerde telefon veya mail ile mağduriyetlerinizi bildirirseniz bir kıpırdanma olur.
-
Hocam dogru bilgi ile sandiginiz dogrulari ya da donanimhaber bile olsa yaptigi haberin kaynagini bulmadan o dogrultuda dogru bilgi diye kesin yargiya varmaniz ne kadar dogru?
Yazarak anlatamiyoruz, yasayarakta sahitlik edemiyorsak ne anlami var boyle kör yonlendirmelere..
Her neyse bugun byd yarin tesla.. neyi kullanacagimiz anlimiza mi yazildi? 13000 km lik kullanici olarak aciklamak istedim sadece.. populer olma hevesimiz yok. -
Magduriyet derken? Araba yatırım aracı değildir. Saçma saçma kafalar. Yükseldiği gibi düşebilir de.
-
-
Tesla zamanında 90bin dolara sattığı aracına şimdi 50bin dolar istiyor. Türkiyede olsa elon musk suikaste kurban giderdi herhalde
-
Kesin
-
Az önce sipariş için talep oluşturdum. indirim ve şu an kredi desteği yok. araç stokları belli değilmiş önce. stoklar bayilere paylaştırılacakmış. aralık ayına kadar teslimat olur diye düşünüyoruz dediler.
-
Tesvik yayinlanmazsa zor. Ama konusulmustur yayinlanacagi zaman.. -
Fiyat çok tartışılmış, önceden alan herkese umarım bir telafi yapar marka.
Ben 1.490 iyi görüyorum fiyatı. Evet hepimiz daha uygun bekliyorduk ancak bu da C Suv için iyi bir fiyat.
Kullanan arkadaşlardan ben yorum almak istiyorum. Fiyattan bağımsız, memnuniyetleri nedir?
Sevdikleri ve sevmedikleri bu araçta neler var?
Skoda Kamiq aracım var, ondan geçmeyi düşünüyorum, bu anlamda tavsiye edilir mi?
Yorumlarınızı alabilirsem bayi ile iletişime geçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
-
i20 kullanıcısı olarak güncel donanımlı araba arayışındayken BYD atto 3 çıktı karşıma. Gerçekten çok fazla özelliği var ve 1.5 milyona değer gibi görünüyor. Benzer özellikli benzinli araçlar 2 milyon liradan başlıyor çünkü. Uzun yol senede 1 veya 2 kez yapıyorum, genellikle şehir içinde kullanacağım. Evim şarj etmeye uygun değil ama Ankara'da yaşadığım için istasyon bulmak sıkıntı olmayacak. Yine de elektrikliye geçmek korkutuyor.
Bunu almazsam 1.3 milyona Bayon alacağım. Aralarındaki donanım farkı çok büyük. -
Hocam yukarıda yazdım ben de benzer durumdayım. Skoda Kamiq'ten geçmeyi düşünüyorum. Yorumlar yüksek fiyat olmuş şeklinde ancak 1.640 binden 1.490'a indi fiyat ve donanıma yeni bir çok özellik eklenmiş. Benim evim de alt kat, o sebeple şarj konusu da zor değil. Ancak şu menzil konusu biraz düşündürüyor ama onu da yılda 3-4 defa en fazla uzun yol yapıyorum. Bilgi formu doldurdum, bakalım dönecekler mi.
Burada foruma pek bakan kullanıcı yok anladığım kadarıyla "+" ve "-" leri için bize fikir versin.
-
Ben de aynı şekildeyim, kullananlar memnun mu değil mi? Bir de yenilikler olduğundan bahsetmişsiniz; ben bir bilgi göremedim ama neler yenilendi acaba Atto 3 te?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X