Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pelitahmet , Nakserman Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
986
Cevap
63
Favori
117.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla hocam bende araç kullanicisiyim. Evet tam bir Çin malı. Ama kime göre neye göre?

Ferrari den inen buna binerse öyle..

Aractan memnun degilseniz bence satın bosu bosuna kendinize sikinti yaratmayin. 1 alman arabasi Adas sisteminde kenara cekerken, digeri ortada birakabiliyor. Bak bu da Alman malı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 15 Kasım 2024; 8:20:57 >

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Araç kullanıcısıyım ama sahibi değilim. Şirket aracı.
    Anlamıyorum neden kullanıcılara laf atıyormuşum gibi tepki veriyorsun? Araçta bir kusur varsa söylemeye hakkım yok mu? Yeni alacak olanlar bilgilensin.
    Ha ikinci elde sıkıntı olacak diyorsanız ona ben bir şey yapamam.
  • AliYazıcı A kullanıcısına yanıt
    Benim tepkilerim normal duzeyde.. ama siz asiri tepki veriyorsunuz. Kaynak sunuyorum bir okuyun puanlamalara bakin hangi modele denmis bir anlayin. Her neyse adaptif hiz kontrolunden kaynakli bir sorun benim anladigim kadariyla. Valla hocam 13 bin kilometreyi gectim. Daha once kullandigim araclarin hepsini saymam abes olur. Ama baslica passat, leon fr ve chr hibritten sonra bu ÇİN malı araç hiç birini aratmadı :)

Bu arafa 1 milyoncu arkadaşlara sesleneyim. Umarım istediginiz fiyata satisa sunulur sizde nasiplenirsiniz.
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    "Araçtan memnun değilseniz satın" ifadesini ciddi bir tepki olarak algılıyorum. Benim paylaştığım linkle sizinki arasında ne fark var anlamadım açıkçası. Çok bariz olarak şerit takip sisteminde ciddi bir sorun var ve buna istinaden önerilmez demiş. Aracın sağlamlığı ya da kaza anındaki güvenliği konusunda bir ifadem olmadı zaten.

Yazılımda ciddi sıkıntılar var bir sürü madde sayabilirim ama çoğu can sıkan ama düzeltilmesi beklenebilecek şeyler. Ama haberde bahsi geçen konuyu yazılımcıların düşünememesi ya da bilerek yapılmaması çok canımı sıkıyor.
  • AliYazıcı A kullanıcısına yanıt
    Hocam yazilimla cozulemeyecek konular var. O ifler hayat kurtaracagi gibi hayatta alir.

Dunyada bir standart var ama ulke olarak ne kadar uyuyoruz?

Seritlerimiz duzgun mu? Belirtilen standartlarda mi? Kafamiza gore her yere tabela mi koyuyoruz? Adam çinde uretiyor, cogu yerde sorunsuz olan ozellik ulkemizde sorun cikartabilir.

Bu konular hassas. Oyle tepkiler verdiniz ki, onerim oncelikle sagliginiz icindi. Arac sahibi degilseniz, kullanmak zorundaysaniz o ayri.

Kor nokta sistemi, adaptif ve serit takip kac kez beni kazadan kurtardi. Aracin icersinde olmayan ozellikler yuzunden bilen bilmeyen yargi dagitti ve devam ediyor.

2025 te zorunlu olan ozelliklerle gelirse zaten bu sorunlar azalacak. Varsin olsun yagmur sensoru olmasin 2023 lerde..
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.